arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۸۲۳۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۰ - ۱۹ آذر ۱۳۹۶

اعتراض دانشجویان خوابگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی به محدودیت ورود و خروج +پاسخ دانشگاه

در پی راه اندازی سیستم الکترونیکی ثبت تردد در برخی خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برخی دانشجویان ساکن در خوابگاه الزهرا این دانشگاه نسبت به آنچه قوانین سخت ورود و خروج در خوابگاه می‌نامیدند، اعتراض کردند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

اعتراض دانشجویان خوابگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی به محدودیت ورود و خروج +پاسخ دانشگاه

در پی راه اندازی سیستم الکترونیکی ثبت تردد در برخی خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برخی دانشجویان ساکن در خوابگاه الزهرا این دانشگاه نسبت به آنچه قوانین سخت ورود و خروج در خوابگاه می‌نامیدند، اعتراض کردند.

این دانشجویان در تماس با ایسنا ضمن بیان اعتراض خود به این سیستم، اظهار کردند: دانشجویان دختر خوابگاه الزهرا وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ثبت اثر انگشت در دستگاه ساعت‌زنی، اجازه تردد دارند و گیت‌های ورود و خروج این خوابگاه دخترانه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که خوابگاه تیپ یک نیز به شمار می‌رود، در ورودی اصلی قرار گرفته و دانشجویان با زدن اثر انگشت، ساعت ورود و خروج خود به خوابگاه را ثبت می‌کنند.

بر اساس اظهارات دانشجویان با توجه به اینکه در این خوابگاه دانشجوهای دختر رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری ، کاردرمانی ، بینایی سنجی و ...ساکن هستند؛ جمع زیادی از این دانشجویان به عنوان کادر درمانی آموزشی در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های تهران فعال هستند و مساله ترافیک و دور بودن محل کار به خوابگاه مشکلات تردد را برایشان فراهم کرده و ممکن است نتوانند تا سقف ساعت در نظر گرفته شده در خوابگاه حضور داشته باشند. این در حالی است که خروج از خوابگاه قبل از ساعت ۶ صبح و ورود به خوابگاه دیرتر از ساعت 21 شب در قالب پیامک به والدین اطلاع رسانی می‌شود.

یکی از دانشجویان حاضر در خوابگاه الزهرا در این خصوص اظهار کرد: سخت گیری برای ورود و خروج دانشجویان دختر خوابگاهی دانشگاه شهید بهشتی درحالی است که ساعت تحویل شیفت برای اغلب افرادی که در مراکز درمانی کار میکنند ساعت 7:30 عصر است و با توجه به مشکلات ترافیک و گاه دوری راه ممکن است ما پس از ساعت 21 به محل خوابگاه برسیم که این مساله ببا توجه به اطلاع رسانی به والدین ممکن است برای ما مشکلاتی ایجاد کند. این در حالیست که در خوابگاه های پسران ساعت ورود حداکثر 12 شب میباشد و هیچ کارت اثرانگشت و ثبت زمانی برای خوابگاه پسران در نظر گرفته نشده است.

خبرنگار ایسنا برای پیگیری اعتراض دانشجویان دختر خوابگاه الزهرا با محمدرضا نریمانی مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت‌وگو کرد و وی با بیان اینکه بر اساس ماده 35 آیین نامه اسکان دانشجویان که توسط وزیر بهداشت ابلاغ شده است زمان مجاز ورود و خروج در خوابگاه‌های دخترانه در 6 ماهه اول و دوم و سال مشخص شده است اظهار کرد: در این آیین نامه آمده است بر حسب شرایط اقلیمی و اجتماعی و فرهنگی خوابگاه ها کمیته اسکان می‌تواند زمان تعیین شده را کاهش و یا افزایش دهد.

وی با اشاره به اینکه زمان ورود دختران به خوابگاه در آیین نامه اسکان در 6 ماه اول یک ساعت بعد از اذان مغرب و شش ماه دوم دو ساعت بعد از اذان مغرب تعیین شده است گفت: در حال حاضر اذان مغرب ساعت 5 عصر است و قاعدتا طبق آیین نامه ساعت 7 باید در خوابگاه بسته شود که در حال حاضر به اذعان خود دانشجویان تا ساعت 9 امکان ورود به خوابگاه وجود دارد و درب خوابگاه باز است و این نشان دهنده این است که ما با دانشجویان همراهی می‌کنیم به علت اینکه قبول داریم دانشجویان علوم پزشکی شرایط ویژه ای دارند و گاه شیفت کشیک و در بیمارستان هستند.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: در شرایط دیگر نیز هر کدام ازدانشجویان شیفت شب بیمارستان باشند و یا باید نیمه شب از بیمارستان به خوبگاه برگردند اگر با ما هماهنگی کنند و مستندات بیاورند، ممانعتی برای رفت و آمد آنها ایجاد نمی‌کنیم .

وی تاکید کرد: ما در شرایط معمول ورود دانشجویان در خارج از ساعت مقرر را در صورت یک یا دو بار تکرار به خانواده ها اطلاع نمی دهیم و این قانون اطلاع به والدین تنها در مواردی که برخی دانشجویان شب را بدون دلیل موجه به خوابگاه نمی آیند و همچنین دانشجویانی که مشهور به دیر آمدن و رعایت نکردن قوانین هستند اعمال می شود و مسئولان خوابگاه هرگز بی جهت نگرانی برای خانواده ها ایجاد نمی‌کنند.

وی ادامه داد: حتی در صورت موافقت خانواده ها مشکلی برای تردد دانشجویان در خوابگاه وجود ندارد مگر اینکه ورود و خروج های غیرمتعارف از حد نرمال فراتر رود و نظم خوابگاه را دچار اختلال کند در غیر اینصورت ما سیستم بگیر و ببندی در خوابگاه نداریم و دانشجویان را در محدودیت قرارنداده ایم.

نریمانی با اشاره به ایجاد سیستم الکترونیکی حضور و غیاب در خوابگاه ها گفت: پیش از این 4 مسئول در خوابگاه‌ها کار حضور و غیاب را انجام می دادند که این کار علاوه بر استفاده بی‌جا از نیروی انسانی مزاحمت برای دانشجویان نیز در ساعات پایانی روز که برای استراحت به خوابگاه می امدند در پی داشت که به همین دلیل با مصوبه دانشگاه تصمیم گرفته شد برای راحتی خود دانشجویان و همچنین صرفه جویی در نیروی انسانی سیستم الکترونیک ورود و خروج راه اندازی شود.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان خاطر نشان کرد: راه اندازی سیستم الکترونیکی حضور و غیاب حدود یک سال است زیرساخت های این کار و سیستم های فیزکی کلید زده شده است اما از دو ماه گذشته به مرحله اجرایی رسیده است.

برچسب ها: خوابگاه ، شهید بهشتی
نظرات بینندگان