پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تعداد اعضای این فراکسیون را حدود ۱۰۰ نفر عنوان کرد و گفت که با توجه به عدم انتشار فهرست اعضا، انتظار جامعه از فراکسیون امید همچنان در حد ۱۴۰ نفری است که از لیست امید وارد مجلس شدند.
بهرام پارسایی در گفتوگویی با ایسنا درباره رای اعتماد مجلس به وزرای علوم و نیرو و رویکرد فراکسیون امید در این باره، گفت: در فراکسیون امید افرادی موافق آقای غلامی و برخی نیز مخالف ایشان بودند. البته در ابتدا اکثریت مخالف بودند اما در جلساتی که برگزار شد برخی دوستان از توضیحات قانع شدند و برخی نیز قانع نشدند اما نهایتا نتوانستیم برای حمایت از آقای غلامی به نتیجه برسیم.
وی افزود: علیرغم اینکه در مجمع عمومی فراکسیون امید به اتفاق آراء از آقای اردکانیان حمایت شد ولی در مورد آقای غلامی نتوانستیم به انسجام برسیم که از ایشان حمایت کنیم یا با ایشان مخالفت کنیم.
نماینده مردم شیراز در مجلس ادامه داد: به هر حال فراکسیون امید یک فراکسیون سیاسی است و طبیعی است که جامعه انتظاراتی از آن دارد به ویژه اینکه یک سرمایه اجتماعی مثل دانشگاه و دانشجویان هسته اصلی تشکیل دولت یا یک فراکسیون سیاسی در مجلس هستند. ما هم سعی داشتیم به مطالبات دانشجویان توجه کنیم.
پارسایی خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه بارها در فراکسیون امید پیشنهاد شده آمار رسمی اعضای فراکسیون و کسانی که فرم عضویت فراکسیون امید را پر کرده اند اعلام شود و این موضوع به تصویب هم رسیده اما ایرادی که وجود دارد این است که این کار انجام نشده و ذهنیت جامعه هنوز روی ۱۴۰ و ۱۵۰ نفری است که از لیست امید وارد مجلس شدند. تا وقتی که ما لیست واقعی را منتشر نکنیم این انتظار بحق است.
سخنگوی فراکسیون امید ادامه داد: ما مصر هستیم لیست اعضای فراکسیون امید منتشر شود و این مصوبه دو هفته گذشته شورای مرکزی فراکسیون است و دبیرخانه موظف است برای انتشار آن اقدام کند. به هر حال شفافیت یکی از شعارهای ما بوده و ما باید این شفافیت را در عمل نشان دهیم، ضمن اینکه عدم انتشار لیست اجحاف در حق فراکسیون است.
وی با بیان اینکه «تعداد اعضای فراکسیون امید حدود ۱۰۰ نفر است» یادآور شد: اگر این تعداد منسجم و پایبند به جریان سیاسی خود باشند بسیار حائز اهمیت است و در اینجا کیفیت اهمیت بیشتری دارد. اگر ما نصف مجلس عدد داشته باشیم اما در تصمیم گیری ها پراکنده عمل کنیم ارزشی ندارد در حالیکه پایبندی اعضای فراکسیون به تصمیمات وجاهت و وزنه سنگین تری برای آن تلقی می شود.