arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۴۱۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۰۹ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶

دام مواد غذایی دندان‌ها را سفید می‌کنند؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دندان‌ها با افزایش سن درخشندگی و زیبایی خود را از دست می‌دهند و در این میان عواملی مانند سیگار کشیدن و مصرف غذاهای رنگی این مشکل را تشدید می‌کند.

به گزارش انتخاب به نقل از بهداشت نیوز، علاوه بر روش‌های زیبایی و سفیدکردن دندان که بسیار پرهزینه هستند، مواد غذایی وجود دارند که به سفیدی و درخشندگی دندان و حفظ سلامت آن کمک می‌کنند.

در اینجا گزینه‌های غذایی مفید برای سفیدی و سلامت دندان‌ها معرفی شده است:

سیب: جویدن سیب به از بین بردن پلاک‌های دندان کمک می‌کند. سیب همچنین حاوی غلظت بالایی از اسید مالیک است که در خمیردندان نیز به کار می‌رود. اسید مالیک خاصیت درخشندگی و سفید کنندگی دندان‌ها را دارد و منجر به حذف لکه‌ها می‌شود.

آناناس: شاید از معدود میوه‌هایی باشد که به طور طبیعی حاوی بروملین-یک ترکیب با خواص ضد التهابی و پاکسازی-است. بروملین یک عنصر مؤثر در خمیردندان است، از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند و سبب جداشدن پلاک‌ها از دندان می‌شود.

کلم بروکلی: سرشار از فیبر است و مصرف مقدار زیادی فیبر به کاهش التهاب در دهان کمک می‌کند. خوردن کلم بروکلی خام ترد می‌تواند منجر به تمیز شدن دندان‌ها شود. آهن موجود در کلم بروکلی سود اضافه دارد به طوری که از مینای دندان محافظت کرده و یک پوشش نامرئی روی دندان‌ها قرار می‌دهد که از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند. این ماده به صورت خام باعث حذف لکه‌های ناخوشایند روی دندان می‌شود.

کشمش: شاید تصور کنید که چون کشمش خاصیت چسبندگی به دندان دارد، برای دندان بد است اما در واقع می‌تواند از دندان محافظت کند. تحقیقات نشان می‌دهد که جویدن کشمش منجر به تحریک بزاق و جلوگیری از تشکیل پلاک و حفره روی دندان می‌شود.

توت فرنگی: مانند سیب، حاوی اسید مالیک است که به از بین رفتن لکه‌های دندانی و التهاب در دندان کمک می‌کند. ویتامین ث موجود در توت فرنگی منجر به جلوگیری از التهاب لثه و جلوگیری از بیماری‌های پریودنتال می‌شود.
نظرات بینندگان