پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس سازمان ملی استاندارددر خصوص استاندارد سازی ست های بازی در شهربازیها ، گفت: شهربازیهای خطرناک در کشور در هر نقطهای که قرار داشته باشند پلمپ شده اند.
به گزارش مهر، نیره پیروزبخت شامگاه سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در پاسخ به سوال مهردر خصوص استاندارد سازی ست های بازی در شهربازی ها، افزود: شهربازیهای خطرناک در کشور در هر نقطهای که قرار داشته باشند پلمپ شده اند و این سازمان نظارت های مستمر از ست های بازی در شهر بازی ها دارد.
وی اظهار کرد: در شهر گناباد شاهد فک پلمپ و یا آغاز به کار قبل از استانداردسازی تجهیزات بازی بودهایم و با این موارد برخورد جدی می شود.
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: تلاش میشود تا رویکرد استاندارد سازی در کشور از اجبار و حاکمیت بر تولید کننده و عرضه کننده حذف و تبدیل به یک فرهنگ شود.
پیروز بخت تاکید کرد: در حال حاضر بعد از بحثهای مربوط به اقتصاد مقاومتی و با توجه به نقش استانداردها در بند ۲۴ سیاست ابلاغی آن، هیئت دولت محصولات تولیدی را ملزم به داشتن پیوست فرهنگی کرده است.
وی با بیان اینکه ۸۰۰ قلم کالا به موجب مصوبه شورای عالی استاندارد در کشور مشمول استاندار اجباری قرار دارد ، افزود: در پوشش طرح "طاها" ۲۷ هزار واحد تولیدی مشمول این استانداردها در کشور قرار دارند.
رئیس سازمان ملی استاندارد تاکید کرد: یک کد ۱۰ رقمی برای استعلام جعلی بودن و یا صحیح بودن استاندار درج شده که سال گذشته رقم جعل استاندارد در خور توجه بوده و به مراجع قضایی معرفی شده است.
پیروز بخت با اشاره به ارتباط با وزارت صنعت و معدن ، گفت: ما با وزارت صنعت، معدن و تجارت رابطه خوبی داریم.
وی تصریح کرد: بر روی سلامت و ارتقای امنیت جانی مردم حساس هستیم و فعالیت در حوزه ساختمانی و تولید مصالح ساختمانی در حال حاضر به صورت جدی مورد بررسی سازمان ملی استاندارد است.
رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به موازی کاری برخی دستگاهها با سازمان ملی استاندارد ، گفت: سازمان ملی استاندارد شرایط و ضوابط برخی از دستگاهها در استاندارد را بررسی کرده است.
پیروز بخت به وضعیت بنزین در کشور اشاره کردو گفت: وضعیت بنزین کشور نیز به لحاظ استانداردسازی در کشور نسبت به سالهای ۹۲ و ۹۳ بسیار بهتر شده است و جای نگرانی نیست.
وی به قاچاق کالا اشاره کردو افزود: سازمان ملی استاندارد یکی از مجموعههای دخیل در ستاد مبارزه با قاچاق کالا است و فرآوردههای نفتی تا زمانی که توسط سازمان استاندارد تایید نشود امکان صادرات ندارد.
پیروز بخت در خصوص محصولات تراریخته و تولید آن در کشور افزود: این موضوع در دولت به بحث گذاشته شده و گروهی در حال حاضر بر روی آن مشغول به کار هستند.