arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۵۶۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۶ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۴

نظارت ٤٠٠٠ بازرس از مراکز توزیع غذا

معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: از ابتدای اسفندماه سال جاری بیش از 4000 نفر از کارشناسان بهداشت محیط در سراسر کشور در نظارت‌ها و بازرسی‌های بهداشتی از مراکز و اماکن حساس مشارکت می‌کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 مهندس حسن فراهانی گفت: مطابق با قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مصوب سال 1379 و آیین‌نامه اجرایی ماده مذکور مصوب 1391 شورای عالی سلامت، تخلف از مقررات بهداشتی نظیر عدم رعایت بهداشت فردی، وضع غیربهداشتی ساختمانی و وسایل کار ممنوع و مستوجب مجازات است.

وی در ادامه افزود: در این راستا بازرسان بهداشت محیط به‌عنوان ناظران بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، متخلفان را با ذکر موارد تخلف بعد از تائید مسئول بهداشت محل به مراجع ذی‌صلاح قانونی معرفی می‌کنند.

معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: بر اساس گزارش‌های دریافتی تاکنون 158 هزار و 499 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی صورت پذیرفته که در 1831 مورد منجر به برخورد قانونی با متخلفان شده است.

وی گفت: همچنین در راستای کنترل ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه باهدف کاهش و کنترل بیماری‌های مرتبط با غذا، بیش از 6395 نمونه‌برداری از مواد غذایی صنعتی و سنتی به‌عمل‌آمده و جهت بررسی به آزمایشگاه‌های مرجع ارسال‌شده است.

فراهانی افزود: هم‌وطنان می‌توانند در صورت مشاهده تخلف با تماس با سامانه‌ بهداشت 1490 موارد تخلف را گزارش کنند.
نظرات بینندگان