پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : آیتالله محسن اراکی دبیر کل مجمع جهانی تقریب و شماری از شرکتکنندگان داخلی و خارجی بیست و نهمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با حضور در مرقد امام راحل به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.
شرکت کنندگان بعد از مراسم ادای احترام با حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی دیدار کردند.
آیتالله محسن اراکی طی سخنانی در این دیدار ضمن تبریک هفته وحدت اظهار کرد: اگر ما امروز دستآوردی در زمینه وحدت داریم، اگر ما در فلسطین مقاومت میکنیم، اگر جنوب لبنان آزاد شد و اگر امروز پیام اسلام به گوش جهانیان رسیده است همه از برکات نهضتی است که امام خمینی(ره) آغاز گر آن بود.
وی گفت: بیست و نهمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با سخنرانی رئیسجمهور و بسیاری از شخصیتهای برجسته جهان اسلام برگزار شد.
در ادامه این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی طی سخنانی ضمن خیر مقدم به مهمانان، اظهار کرد: علت پیروزی انقلاب اسلامی دو مسئله بود اول اتکا به خدا و دوم وحدت کلمه.
وی افزود: در دوران پیروزی انقلاب اسلامی شاهد بودیم وقتی همه گروهها و مردم دست در دست هم دادند انقلاب به پیروزی رسید و بعد از پیروزی انقلاب نیز مردم ایران با همبستگی و وحدت توانستند مشکلات را پشت سر بگذارند و به پیروزیهای دیگر دست یابند.
سیدحسن خمینی اظهار کرد: جامعه اسلامی به عنوان یک کل نیز از این قاعده مستثنی نیست و هر کس در هر نقطهای از جهان اسلام اگر اقدامی در جهت تفرقه انجام دهد دشمن وحدت است.
وی با اشاره به اسلام سنی آمریکایی و تشیع انگلیسی گفت: اسلام آمریکایی و تشیع انگلیسی هر دو مخل وحدت هستند.
وی با اشاره به اینکه «برخی از جریانها به محض اینکه شخصی با آنها هم عقیده نباشد را تکفیر و از دایره اسلام خارج میکنند» تصریح کرد: همین مسائل باعث شده که شاهد جامعه چند پاره اسلامی باشیم.
سیدحسن خمینی با اشاره به اینکه «امروز فجایع بزرگی در حال رخ دادن در جهان اسلام است» افزود: متأسفانه امروز شاهد برادر کشی در جهان اسلام هستیم و در هر نقطهای از جهان اسلام گروهی از مسلمانان با گروه دیگر میجنگند.
وی افزود: از روزی که اختلافات و درگیریهای جهان اسلامی تشدید شد رژیم صهیونیستی به فراموشی سپرده شده است و به نوعی یک حاشیه امن برای اسرائیل به وجود آمده است.
سیدحسن خمینی با بیان اینکه «جامعه اسلامی امروز در وضعیت خطرناکی قرار دارد» گفت: باید شرایط کنونی را آسیب شناسی کنیم و تعصبات کورکورانه را کنار بگذاریم و اجازه ندهیم اندیشه ما گرفتار تندروی و افراط شود.