arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۳۲۸۲۸
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۵ - ۰۵ آبان ۱۳۹۴

تعبیر والیبالی زنگنه از تغییرات مدیران نفتی: تفسیر خاصی از جابه جایی‌ها نکنید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر نفت با بیان این که صنعت نفت موتور محرکه اقتصاد ایران است، افزود: باید تلاش شود این موتور روشن، پرشتاب و با قدرت کار کند، زیرا با فعال شدن نفت، بقیه بخشهای اقتصادی ایران نیز فعال می شوند.

  بیژن زنگنه در مراسم تودیع و معارفه منصور معظمی بعنوان معاون سابق برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری و محمد مهدی رحمتی به عنوان معاون جدید این معاونت که امروز(سه شنبه، ٥ آبانماه) در ساختمان مرکزی وزارت نفت برگزار شد، ضمن قدردانی از زحمات منصور معظمی، در طول مدیریت در معاونت برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت گفت: ایشان در سخت ترین شرایط تاریخی صنعت نفت و در یکی از دشوارترین معاونتهای ستادی مشغول فعالیت بوده و به خوبی کار کردند و زحمت کشیدند.

وی به برخی از کارهای ابداعی در این معاونت از جمله تخصیص خوراک به شیوه فراخوان و سامان دادن شیوه تامین منابع مالی یارانه ها که برای صنعت نفت بسیار دشوار بود اشاره کرد و افزود: این کارها بسیار دشوار بود و این معاونت با انجام آن در طول دو سال گذشته عهده دار بخشی از کارهای سنگین این وزارتخانه شده و وقت زیادی صرف آن کرد.

زنگنه با بیان این که معاونت برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری در ساختار فعلی ستاد وزارت نفت نقش تعیین کننده ای دارد، افزود: ٦٠ تا ٧٠ درصد کارهای وزارت نفت در ارتباط با بیرون از وزارتخانه بر عهده این معاونت است که سبب اهمیت هر چه بیشتر این معاونت شده است. هرچند سابقه این معاونت در وزارت نفت بیش از ١٧ سال نیست.

وزیر نفت در ادامه با بیان این که محمد مهدی رحمتی از سال ٧٠ در بخش نفت و گاز سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور فعال بوده است، افزود: ایشان مدیری خلاق و باهوش است و سابقه فعالیت طولانی را در بخش برنامه ریزی نفت دارند؛ ضمن این که بیش از یک سال است که به صورت مستقیم در صنعت نفت و شرکت بهینه سازی مصرف سوخت فعالیت می کنند و امیدواریم پیوندی عمیق بین این معاونت و سازمان بهینه سازی مصرف سوخت برقرار شود.

وی در ادامه، جابجایی مدیران را به بازی یک تیم والیبال که در آن یک بازیکن در طول بازی چند بار تعویض می شود تشبیه کرد و با بیان این که هیچکس از تعویض یک بازیکن در طول یک بازی والیبال تفسیر خاصی نمی کند، افزود: نباید از جابجایی مدیران تفسیر خیلی پیچیده ای کرد؛ هرچند ممکن است سیاسیون این تفسیرها را مطرح کنند.

زنگنه تصریح کرد: آقای معظمی در سخت ترین شرایط در کنار صنعت نفت بودند و نباید از استعفای ایشان تفسیرهای خیلی پیچیده ای انجام شود زیرا سابقه آشنایی ما به سالهای دور برمی گردد.

وزیر نفت در این مراسم بر استفاده از نیروهای جوان در صنعت نفت تاکید کرد و با بیان این که استفاده از نیروهای جوان به معنی بی احترامی به افراد با تجربه و مسن نیست، افزود: معتقدم سن مناسب برای تصدی پست وزارت ٤٠ سال است و مدیران عامل نیز باید سنی بین ٤٠ تا ٤٥ سال داشته باشند.

زنگنه با تاکید بر این که مدیران جوان باید افرادی شایسته و خلاق باشند و نباید با رابطه و خارج از ضوابط سمت مدیریت را به دست آورند، یادآور شد: میانگین سنی مدیران در ایران باید ظرف دو تا سه سال آینده ١٠ سال کاهش پیدا کند.

براساس گزارش وزارت نفت، وی با اشاره به مسئولیتهای مهم معاونت برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت در پساتحریم گفت: برنامه ششم توسعه، اقتصاد مقاومتی و بهینه سازی مصرف انرژی مباحث مهمی است که باید در این معاونت پیگیری شود.

منصور معظمی نیز در واکنش به تفسیرهای که این روز درباره استعفای او مطرح می شود، گفت: حرفهای که این روزها برخی ها عنوان می کنند، کاملا بی اساس و غلط است.

معظمی در مراسم تودیع خود که امروز (سه شنبه، ٥ آبانماه) با حضور وزیر نفت برگزار شد به رابطه صمیمانه خود با بیژن زنگنه اشاره کرد و با بیان این که اختلاف نظر منافاتی با روابط دوستانه ندارد، افزود: اختلاف نظر میان مدیران در هر سازمانی وجود دارد اما حرفهایی که این روزها درباره تودیع از سمتم شنیده می شود کاملا بی اساس و غلط است.

معاون سابق برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزیر نفت در این مراسم بر تعصب خود به صنعت نفت تاکید کرد و به حرفهای بی اساسی که این روزها زده می شود واکنش نشان داد و گفت: اختلاف نظر در هر سازمانی وجود دارد اما این که برخی ها این روزها تفسیرهای بی اساسی می کنند جای تعجب دارد.

معظمی با اشاره به این که صنعت نفت نقش مهمی در خروج از رکود و رشد اقتصادی کشور در پساتحریم دارد، تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است در سه بخش نفت، صنعت و آی تی شاهد رشد اقتصادی بیش از ٨ درصد باشیم.

وی با بیان این که در دوران پساتحریم سرعت کار و فعالیت در بخش نفت باید دو چندان شود به کارهای انجام شده در عسلویه در طول سال ٨٢ اشاره کرد و گفت: در آن سالها در عسلویه در سه شیفت کار انجام می شد که باید تلاش شود فعالیت در صنعت نفت همانند آن سالها انجام شود.

معظمی ضمن ابراز تشکر از همه همکاران خود و با بیان این که نیروهای توانمند و متعصب خوبی در معاونت برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وجود دارند، افزود: اعتلای صنعت نفت برای کشور بسیار مهم است و همه ما نسبت به انقلاب و نظام اسلامی مسئولیت داریم.

همچنین معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت در این مراسم با اشاره به این که سابقه آشنایی اش با وزیر نفت به سی سال گذشته برمی گردد، گفت: امیدوارم در چارچوب فعالیتهایی که در این معاونت بنا گذاشته شده حرکت کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا
برچسب ها: سوخت ، تعویض ، استعفا ، معاونت
نظرات بینندگان