پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کسانی که در وعده غذایی خود بیشتر از ماهی استفاده می کنند، کمتر به عارضه
ضعیف شدن تدریجی دید چشم دچار می شوند.
به نوشته شماره امروز روزنامه یو اس ای تودی، تازه ترین تحقیقات نشان می
دهد افرادی که به طور مرتب ماهی مصرف می کنند به علت اینکه گوشت ماهی سرشار
از اسیدهای چرب اومگا سه است، با کهولت سن، کمتر در معرض خطر ابتلا به ضعف
ماهیچه های چشم قرار می گیرند.
تازه ترین شواهد از تاثیر مثبت روغن ماهی بر سلامت چشم، نتایج بررسی های
قبلی را نیز تایید می کند.
در این بررسی تازه، محققان دانشگاه
هاروارد بررسی را روی تغذیه و سلامت چشم سی و هشت هزار زن انجام دادند.
به گفته این محققان روغن ماهی که مملو از اومگا سه است و از مدت ها پیش
تاثیر مثبت ان بر کاهش نارسایی های عروقی قلب اشکار شده بود، در پیشگیری از
بروز بیماری ضعیف شدن ماهیچه های چشم یا ای ام دی موثر است.
در امریکا حدود نه میلیون نفر در سنین بالای چهل سالگی حدی از ضعیف شدن
ماهیچه های چشم خود را تجربه می کنند که اولین مراحل این بیماری به شمار می
رود و حدود یک و هفت دهم میلیون نفر نیز با مراحل پیشرفته ان مواجه می
شوند که با از دست رفتن جدی دید چشم ها همراه است.
تا کنون هیچ روش تجویز شده ای برای مهارکردن این بیماری وجود نداشته است،
به جز توصیه هایی که درباره کنار گذاشتن سیگار و تاثیر بد این ماده دخانی
بر عملکرد ماهیچه های چشم مطرح شده است.
محققان دانشگاه هاروارد از بررسی خود نتیجه گرفتند کسانی که در رژیم غذایی
خود اومگا سه بیشتری دارند، سی و هشت درصد کمتر از دیگران به بیماری ای ام
دی دچار می شوند.