پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یک روز پس از دیدار محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران با مقامات پاکستان، پارلمان این کشور به تصمیمی رأی داد که اسلام آباد را به پایبندی به بیطرفی در منازعه یمن ترغیب می کند.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، پس از گذشت چند روز از بحث و گفتگو درباره درخواست عربستان برای فرستادن سربازان پاکستانی به یمن و بعد از پنج روز بررسی تحولات یمن در پارلمان پاکستان، سرانجام نمایندگان پارلمان این کشور با اکثریت قاطع به پایبندی به بیطرفی و عدم مداخله در امور یمن به عنوان یک طرف حامی عربستان رأی دادند. پارلمان پاکستان تصمیم گرفت این کشور نقش میانجی را برای حل بحران سعودی - یمنی ایفا کند.
با این حال، پارلمان پاکستان یک شرط گذاشت؛ جنبش انصار الله نباید هیچ گونه حمله ای به مقدسات سعودی مانند حرمین شریفین یا حرم نبوی انجام دهد.
شرط پارلمان پاکستان منطقی به نظر نمی آید، چراکه جنبش انصار الله هیچگاه تهدیدی برای حمله به مسجد نبوی یا مسجد الحرام نکرده است.
گمان می رود این شرط پاکستان برای برون رفت از تنگنا در روابط با عربستان است به خصوص آنکه ریاض ، اسلام آباد را در خصوص حمله به یمن تحت فشار گذاشته است.
نواز شریف نخست وزیر پاکستان با دولت عربستان به خصوص آل سعود روابط بسیار خوبی دارد .دولت نواز شریف می خواهد به شیوه ای از این مخمصه خارج شود که هم سعودیها و هم نمایندگان پارلمان را راضی کند. نمایندگان پارلمان پاکستان از عواقب دخالت این کشور در این تجاوز سعودی به یمن اطلاع دارند.
محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان دو روز پیش به پاکستان سفر کرد و با مقامات ارشد این کشور از جمله نخست وزیر، فرمانده ارتش و رئیس پارلمان در مورد تحولات یمن بحث و گفتگو کرد.
ظریف در این گفتگوها پیشنهادی 4 مرحله ای برای حل بحران یمن ارائه داد.
بسیاری از تحلیلگران خارجی، این اتفاق را شکستی بزرگ برای عربستان سعودی می دانند.
به نظرت پاکستان دنبال منافعشه یا حرفای ظریف وعربا
بابا یکم به خودتون بیاید همش تو توهمید
ایشالا ماشالا میکنید
چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند. طبق رسم ما ایرانیها ، اسطوره آزاری بزودی شروع خواهد شد...
درست مثل سایر بزرگان بزودی موج مخرب اسطوره کشی وظریف ازاری را شروع خواهند کرد...
البته متاسفانه!
پاکستان دید عربستان دیوانه وار داره علیه یمن میجنگه و با خودش گفت نباید به حکام جوان و بی تجربه عربستان اعتماد کرد و خودشو درگیر نکرد.
اگه ظریف کاربلد بود یک گوشمالی حسابی به عربستان و یا حتی همین پاکستان میداد که 8 نفر از مرزبانانمون رو تروریست های حامی عربستان به شهادت رسوندند و بعدش برگشتند به خاک ها امن پاکستان.
انتخاب جان فرافکنی نکن و همه نظرات رو تایید کن اگه معتقد به آزادی بیان هستی
آیا ستاد نیروهای مسلح که جوانان آموزش ندیده و غیر متخصص را در این نقاط می گمارد نباید کاری کنند؟ حاشا به منطق و استدلالتان بزرگوار!!!!
پاسگاه های مرزی مجهز ، نیروی آموزش دیده و ورزیده ، مدیریت مرزی ، توجه به مناطق مرزنشین و تامین امکانات و رفاه و کار برای مردم منطقه و ... جلوی این اتفاقات را می گیرد.
مهران جان خسته نباشید.
حالا این بیچاره ها چه موضعی در مقابل کشور ما گرفتن و ربطشون به سیسی و مرسی چیه ؟؟/!!
ای ساحره ی بیان کشتی !اون ور "آبی ها" را لایروبی کردی حالا نوبت این قوم و خویش های ساحلی و غیر ساحلی مون که رفتارشون با نیاکان بدوی شون زیاد فرقی نمی کنه ؛ است .
بالاخره دشمنان،سوء تفاهمات بین ما را به کوه و دشمنی تبدیل کرده اند و 100البته همسایه مونم هم هستند و زمانی از سرزمین های ابااجدادی مون و رگه ی از حس به همدیگر وجود داشته در این میان ممکن است منافذ و منافعی برای باب سخن هر جند ناچیز ؛در مخیله شون وجود داشته
هر چند باید با ترفند و چراغ سبز "قلعه خیبر" (صهیونیستها)و اون ور "ابی ها" و ناشی گری و عناد همسایگان روی هم برای مهلکه و نابودی چیده شده است با بیانی که اثر مثبتش کمتر از جنگ نیست باید جدال نمود .
زنده باشی دکتر ظریف
نه روز رفت مذاکره خندان برگشت! اما دوساعت رفت مجلس باچشم گریان برگشت! حالا هم موضع پاکستان با یه سفر چندساعته ظریف برگشت! جل الخالق به این مرد سیاست!
سواد کار داره
آقای ظریف هم بهتره که دیگه با این لبخندهای بیش از اندازش از اون ور بام نیفته پایین ، ...
هر چیزی هم یه حدی داره ، حتی لبخندهای دیپلماتیک .
بعد ما میریم تو خانه ال سعود دنبالش میگردیم
وای انتخاب جوری عکس و تیتر زده که انگار فقط و فقط آقای ظریف باعــث و بانی دست رد این کشور به عربستان بوده