مصطفی فقیهی مدیرمسئول پایگاه خبری «انتخاب» طی یادداشتی در روزنامه جمهوری اسلامی با عنوان «شش نکته با آیت الله مصباح در مورد رییس جمهور روحانی» نوشت :
آیت الله مصباح یزدی اخیراً اظهارات بی سابقه ای علیه رییس جمهور به زبان آورده اند. سخنانی که از چند سو، تأمل را بر میانگیزد:
اول: بنا به دلایلی که بسیاری میدانند و اینجا مجال بازگویی آن نیست، آیت الله مصباح یزدی چهره ی نه چندان فعال ایام حیات امام (ره)، سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه ی ایام اصلاحات بود که یکباره و با اشتباه استراتژیک برخی افراد جریان دوم خرداد ، به قله جریان اصولگرایی بدل شد و چنان شد که محمود احمدی نژاد، به عنوان کاندیدای جریان فکری ایشان وارد عرصه شد و با اتفاقاتی که افتاد ، ردای ریاست جمهوری برتن کرد ؛ گو آنکه رابطه ی آقای مصباح یزدی با احمدی نژاد در دوره دهم ریاست جمهوری، رو به تیرگی رفت ، اما او هیچ گاه نقدی را متوجه دولت نکرد . برخی معتقد بودند آیت الله درس عبرتی گرفته و فهمیده که نمی تواند تئوری پرداز انقلاب باشد. لذا چنین انتظار بود که تجربه شکست خورده ی احمدی نژاد ، لیدر جریان پایداری را وادارد که تئوری های عجیب این جریان را بوسیده و بر طاقچه نهد!
با این وجود، به نظر میرسد در مدت اخیر تلاشهای پنهانکارانه ای در حال صورت گرفتن است تا این رویه همچنان ادامه یابد. برخی بنا به تجربه خود نشان داده اند که بیشتر مایلند فضای سیاسی را ملتهب و مضطرب نگاه دارند تا همواره دستاویزی برای فعالیت سیاسی تخریب گرایانه خود داشته باشند. این حضرات تصور کرده اند قطعاً اگر آیت الله مصباح چونان ایام اصلاحات ، برچسب و اتهامات عجیبی نثار این و آن کند ، میتواند با ادامه ی همان روند، تصویری غول آسا از جریان خود ترسیم کند ، "تیتر" شوند و حکومت و افکار عمومی را به انحاء و صور گوناگون متهم و مشوش کند تا بار دیگر ، صندلی نخست قدرت اجرایی کشور را تصاحب کنند.
دوم: حضرت آیت الله مصباح یزدی که سابق بر این ، فرمانبری از سخنان رییس جمهور را همان پذیرش کلام خداوند می پنداشتند ، ظاهراً با بیانات اخیر خود، مشخص فرموده اند که منظور ایشان ، رییس دولت نهم بوده و نه هر رییس جمهور از راه رسیده که از قضا سنخیتی با آراء و عقاید ایشان نداشته باشد! ایشان در اظهارنظری بی سابقه ، دکتر روحانی را به باد حمله گرفته و ایشان را تلویحاً «انگلیسی» ، «زمینه ساز نفوذ نامحرمان» ، «ولایت شیطان» و .... خوانده است.
برای بند بند سخنان ایشان ، پاسخ بسیار است ، اما شاید انتشار همه ی آن چندان به صلاح نباشد ، لذا تنها به بخش اندکی از شبهات ایشان ، پاسخی کوتاه می دهم تا امر بر حضرات مشتبه نشود که آنچه گفتند عین صواب است و دغدغه و دلمشغولی نظام و ملت.
آیت الله مصباح در پاسخ به پرسشگران، با اشاره به اینکه متأسفانه کسانی که این حرفها را میزنند، عمامه به سر هستند، خاطر نشان کرد: آیا این عده فکر میکنند مردم نمیفهمند و سرشان نمیشود؟ آیا فکر میکنند با تعارفهای توخالی و استفاده دائم از لفظ مقام معظم رهبری، در حالیکه عملشان بر خلاف صریح فرمایشات رهبری است، میتوانند مردم را فریب دهند؟«
با خواندن این جملات، کسانی که حافظه انبوهی از 8 سال ریاست جمهوری احمدی نژاد دارند، چه نقشی در ذهن آنها مینشیند؟ تردیدی نیست که برخی از آنها با شنیدن این گفته ها، آن هم از سوی ایشان، شگفت زده میشوند. با هر شاخص و معیاری که بسنجید، دوران 8 سال ریاست جمهوری مرید ایشان - محمود احمدی نژاد - با دوران پیش و پس از آن در نسبت با سوءاستفاده از شخصیت و روش و منش مقام معظم رهبری، قابل مقایسه نیست. آیا ایشان ماجراهای 11 روز خانه نشینی رییس جمهور وقت ، پاسخ دیرهنگام و عجیب احمدی نژاد به نامه رهبری و یا سکوت معنادار همان رییس جمهور در قضایای 88 و ماجراهای بارها رخ داده ی «سوءاستفاده از لفظ مقام معظم رهبری« ، را از یادبرده اند؟!
چرا حضرت آیت الله، آن روز امام (ره) را از مدفن، صدا نکردند؟ چرا آن روز که اسفندیار رحیم مشایی را در مجلس رقص زنان ترکیه ای دیدید ، از امام (ره) چیزی نگفتید؟ چرا زمانی که رییس جمهور وقت ، مادر چاوز را در آغوش گرفت ، سکوت اختیار کردید؟! ، چرا در برابر چندین فساد هزاران میلیاردی دولت های نهم و دهم ، پرداختن به «اسفار ملاصدرا» و »اشارات شیخ الرییس» را مقدم بر «مباحث سیاسی» دانستید؟! چرا آن ایام احساس وظیفه نکردید؟
سوم. در این میان، ذکر این نکته نیز گفتنی است که تکرار مکرر لفظ «مقام معظم رهبری» در سخنان دکتر روحانی، برخلاف نظر آیت الله مصباح، تعارف واژگونه و توخالی نیست ، بلکه حکایت از آن دارد که رییس جمهور، هم به تبعیت خود از «مقام ولایت «مفتخر است هم از حمایت بی دریغ ایشان از دولتش اطمینان دارد. ضمن آنکه نیازی نیست امام (ره) - چندان که حضرت مصباح می فرمایند - سر از مدفن بیرون بیاورد، چرا که چون اویی همچنان ناخدای کشتی «جمهوری اسلامی» است. آیت الله خامنه ای خود ، در راه همان امام (ره) قدم بر می دارد و چونان 24 سال اخیر، ناظر بر وقایع و اتفاقات است.
چهارم. جای جای اظهارات اخیر آیت الله، جا برای "شگفتی" کم نمی گذارد. اما شگفت تر از همه، آن است که آیت الله مصباح فراموش می کنند که میتوان گذشته را فراموش کرد اما نمیتوان دیگران را به فراموشی فراخواند. برخی از اهم مشکلات متنوعی که امروزه ما با آنها دست در گریبانیم،
ایشان در بخشی دیگر از سخنان ، چنین گفتند که» در ابتدای نهضت امام خمینی(ره) عدهای میگفتند نباید با شاه در افتاد، چرا که تنها شاه شیعه در جهان است و باید با مسالمت و مدارا از حکومت وی برای نشر تشیع استفاده شود. حتی در هشت سال دفاع مقدس نیز عدهای معتقد بودند این جنگ هرچه زودتر باید تمام شود، چرا که جنگ غیر از از دست دادن جوانها و بیوه شدن زنان و تخریب منابع و ضربه به اقتصاد کشور، حاصل دیگری ندارد! وی با اشاره به اینکه این نحوه تحلیلها و تفسیرها از صدر اسلام تاکنون وجود داشته و دارد، خاطر نشان کرد: امام(ره) هنوز در پاریس بودند که مهندس بازرگان که یک شخصیت اسلامی و مورد احترام تلقی میشد، از سر دلسوزی و خیرخواهی به امام پیشنهاد کرد که اختلافات با شاه را تمام کنند، چرا که نمیتوان با شاه و ارتشی که دارد، مقابله کرد و این مقابله وضع را بدتر میکند و البته امام (ره)، پس از سخنان وی، شاه را رفتنی دانسته و ارتش را برادران خود خطاب کردند که بعد از رفتن شاه به جمهوری اسلامی میپیوندند... از همان روزی که امام (ره) در پاریس بود، بسیاری- چه بسا از سر خیر اندیشی – از امام (ره) خواستند تند و سخت برخورد نکنند، چرا که آنها روحیه برخورد نداشتند، و میخواستند راحتطلبی خود را با صلح و مدارا حفظ کنند و هرگز اجتماع و تظاهرات را برنمیتافتند، چه برسد به جان دادن.»
این سخن، از بحث برانگیزترین بخش از سخنان آیت الله مصباح یزدی است .چگونه ایشان صراحتاً نقش برخی در انقلاب و جنگ را کتمان می کنند؟ دکتر روحانی به اذعان دوست و دشمن ، از معدود خطبای با شهامتی بود که سرسختانه در برابر رژیم استبدادی شاه ایستاد و حتی برای نخستین بار، «خمینی کبیر» را »امام خمینی» خواند. بر اساس گزارش ساواک ، حسن روحاني برای نخستین بار، طی سخنانی که به سرعت در میان مردم تکثیر شد، با تشبيه امام خميني به حضرت ابراهيم(ع) گفت: « اگر آتشي در اينجا در زندان و حصر، اگر آتشي در بورساي تركيه و اگر آتشي در عراق برافروختند، ما ابراهيم زمان را حفاظت ميكنيم اي ابراهيم عزيز! همه امتحانات سخت و بزرگ براي تو پيش آمد. امّا آخرين امتحان را هم بايد بگذراني كه: «ان هذا لهوالبلاء المبين»* آن زمان آزمايش بزرگ و آشكار مربوط به اسماعيل عزيزت ميباشد. آنگاه كه همه امتحانات و آزمايشات را با موفقيت پشت سر گذاشتي، «و اذا ابتلي ابراهيم ربه بكلمات فاتمّهن قال اني جاعلك لِلناس اماما»** آنگاه تو به مقام والاي امامت ميرسي. امامت مقامي است كه آخرين امتحان آن، امتحان فرزند است. ابراهيم! اكنون كه اين امتحان را هم با موفقيت گذراندي پس «اني جاعلك للناس اماماً». و لذا من يك لقب براي مرجع بزرگ و رهبر عظيمالشأن، آن ابراهيم زمان، ميپسندم و آن لقب امام است. بنابراين «امام خميني». (صلوات حضار).
آقای مصباح ، در ادامه سخنان خود درحالی ، تلویحاً روحانی را متهم به ضدیت با دفاع مقدس می کند که روحانی ، خود فرماندهی پدافند هوایی کل کشور ، عضویت در شورای عالی دفاع و پشتیبانی حنگ و ... را در آن ایام عهده دار بوده است، به طوریکه نشان درجه یک نصر را از حضرت آیتالله خامنهای فرمانده کل قوا، دریافت کرده است. با چنین اوصافی، به نظر می رسد بهتر بود حضرت آیت الله مصباح به جای سخن گفتن در این باره ، کمی در مورد ابهاماتی که متوجه ایشان در ایام انقلاب و دفاع مقدس است ، سخن می گفتند که ایشان ، در آن ایام پرمشغله ی دکتر روحانی ، کجا بودند؟ و سئوال اساسی تر اینکه ایشان ، پيش و پس از انقلاب ، چقدر مورد توجه حضرت امام (ره) بودند؟
چه شد که ایشان درسال هاي41 42 و 43 زمانی، در کنار دیگراني بسيار مبارزه کردند، اما در هنگامه خطر و مظان و مشكل به یکباره ايشان امام و مبارزه را رها كردند و بوسيدند و در طاقچه نهادند؟ به گواه بزرگان ، چه شد که یکباره حضرت ایشان ، با وجود خواست مکرر بزرگان ، درخواست آنان برای ادامه مبارزه را نپذیرفتند و حتی دیگران را نیز نهی فرمودند؟
چرا در میان صدها اعلامیه ای که از سال 50 تا 57 امضا شده، یک اعلامیه با امضای جناب آقای مصباح دیده نمی شود؟
پرسش اين است كه ايشان و مجموعه اي که اينك این قدر با شداد و غلاظ از ولايت فقيه و حضرت امام (ره) دفاع می کند ، چطور در زمان حیات ایشان ، يك بار از اين حمايت ها نكردند ؟ و به عكس، گاه اتفاقات دیگری می افتاد!
مساله این است که در ماجرای شعبان قبل از انقلاب، وقتی که امام (ره) ، جشن و چراغانی آن سال را تحریم فرمودند، چرا یکی از همان مجموعه های خاص، چراغانی کردند و جشن گرفتند؟
ايشان كه مقتدرانه از گردان هاي شهادت دفاع مي كنند و تلاش فداکارانه ی بزرگان در دفاع مقدس را نقد می فرمایند ، چطور در زمان جنگ نه گرداني راه انداختند و نه يك بار در جبهه ديده شدند ؟
چطور شد که از دهه اخیر این حمایت ها به این شکل وسیع و گسترده آن هم در قالب يك نحله در حال طرح شدن است؟ چگونه است كه ايشان یکباره با برنامه ریزی ای وسيع برای کسب قدرت سیاسی و توسعه دامنه نفوذ سیاسی تلاش مي كنند ؟ و قس علی ذلک....؟
و سئوال پایانی اینکه؛ آیا نسل جوانی که ذهنی تهی نسبت به شخصیتها و رویدادهای انقلاب دارد، همیشه این گونه گفتارهای نوظهور را باور می کند؟ به خدا پناه میبریم!
پنجم: نکته ی دیگر اما الفاظ توهین آمیز آیت الله مصباح یزدی در مورد رییس جمهور است، آنگاه که ایشان بی آنکه نامی از روحانی ببرد، چنان آدرس واضحی می دهد که حتی کودکان نیز ، می دانند منظور ایشان کیست ؛» برخی از افراد عمامه به سر که دارای مسئولیت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابی و نگرانی علما از وضع دین و فرهنگ و تجمع روحانیت در فیضیه، آنها را کسانی معرفی میکنند که اسلام را نشناختهاند و آنها را متهم به توهم میکنند. باید از وی پرسید مگر خود تو دینت را از کجا یاد گرفتهای؟ از فیضیه یا از انگلستان؟«
این طرز گفتار ، از فیلسوف گرانقدر و اندیشمندی آشنا به فقه و کلام اسلامی ، نه در خور شاءن است و نه کوچکترین شباهتی به راه و مسلک پیامبری دارد که مظهر اخلاق بود و ادب ، چندان که فرمود «إنَّی بُعِثتُ لاُتَمِّمَ مَكارِمَ الخلاقِ».. شایسته نیست عزیزی چون آیت الله مصباح یزدی که برخی مردم و جوانان، هنوز ایشان را نماینده ی چنین اسلام و پیامبری با آن عظمت می دانند ، از ادبیاتی چنان، بهره گیرد.
ششم: خلاصه کلام آنکه آنها که نسنجیده، به اقدام سیاسی روی میآورند و با سخنان و مواضع خود، آتش منازعات سیاسی را - برخلاف تاکید صریح رهبر معظم انقلاب - هر روز افروخته تر می کنند و به تنش یا تشنج کمک میرسانند، باید بدانند نه به صلاح انقلاب اسلامی و اندیشه های ماندگار امام خمینی، رهنمودهای رهبری و ارزشها عمل میکنند و نه به قانون پایبندی نشان میدهند. اقدام نسنجیده، موضعگیریهای خشن و غیر معقول و هر کاری که امروز، مردم را از انقلاب اسلامی برماند و اندیشه های امام و رهبر معظم انقلاب و برنامه های رئیس جمهوری را در تنگنا قرار دهد، کاری شایسته سرزنش و در خور عتاب و عقاب و طرد ملی است. بهره برداری از شرایط سیاسی کشور یا سوء استفاده از آن، به نفع مطالبات و گزینه های سیاسی خاص، به طور قطع، زمینه بلوا و آشوبهای آینده را برای بیگانگان هموار خواهد کرد.
* مصطفی فقیهی
مدیرمسئول
روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با اشاره به سخنان اخیر آیت الله مصباح یزدی مبنی بر اینکه "عده ای افتخار می کنند به امام جام زهر نوشاندند"، به شدت از او انتقاد کرد.
مصباح عزیزتر از این حرف هاست. سابقه مبارزاتی اش را هم در کتاب "گفتمان مصباح" بخوانید.
در ضمن، میزان در هر کس حال فعلی اوست!! این هم یه جمله از امام خمینی (ره)
دقت کن که این آقا حال فعلیش هم دولت 8 ساله احمدی نژاد است
دقت کن که این آقا داره همه سوابق افراد را تخریب می کنه و چنان حرف میزنه که انگار نماینده امام بوده
ما رو باش فکر کردیم از اول تریپش همین بوده!
هر چی از خدا میخوای بهت بده .
همون خمینی کبیری که میگی گفت معیار، حال فعلی است...
که در حال حاضر آقای روحانی با بهشت و جهنم مردم . . .
یکی وقتی بزرگی را که او بزرگ می داند جمعی بخواهند کوچک کنند
وآنگاه که کوچکی را که خدا کوچک می داند جمعی بخواهند بزرگ کنند
حکایت همین است حالا انتخاب با شما که ایشان جزو کدام گروه است ....
از اونا گنده تر هم کاری نمیتواند بکند...
ولی به قول همون اقا شما اب رو بریز همونجا که میسوزه چرا اب رو جای دیگه میریزی؟
آری، ادبیات همقطاران مثل هم است ...
نیازی نیست کسی خدای نکرده "علامه" رو تخریب کند ؛ سخنان ایشان بیانگر همه چیز است
برادر حسین عزیز!!! مسبب همه این بی حجابیها و ... دیدگاه افراطی چه افرادی است؟ همین اشاعه فرهنگ دروغ و افترا و تندروی است که به وفور در گفتار و کردار بوده و به مرور زمان جامعه منتشر و باعث روی گردانی جوانان از منابر و مساجد و احکام دین مبین گردیده و از اسلام عزیز چهره خشک و متعصبی را نشان می دهد...
ای مسلمانان مسلمانی اگر این است و بس
من یهودم، کافرم، گبرم، مسلمان نیستم
برای عدم وجود از واژه "هست" استفاده نمی کنند.
باید می گفتی: " شما که هیچ نیستی" .
معلوم می شود خودت نیز به حرفی که زدی اعتقاد نداری ...
حرف حساب جواب ندارد .
چرا به دنبال پاسخ دادن به سئوالات آقای فقیهی نمی روید تا حقایق برای شما هم روشن شود؟؟
حالا فهمیدی؟
تاریخ برای اینه که کسی فریبت نده
ضمن تشكر از بابت اينكه بالاخره جوابي در خور به خدمت ايشان ارائه شد.تا باشد كه بدانند بسياري از جوانان كه بسياري كه امروز از رهبري و انقلاب و اهي هم از جنگ سخن مي گويند خود در آن زمان كجاي اين انقلاب بودن و چقدر در زندان شاه بودند و براي انقلاب زحمت كشيده اند.در زمان جنگ كجا بودند كه الان بسياري از اين افراد خاطره گوي آن زمان ها شده اند و نان به رنرخ روز مي خورند.
اين افراد نه شكنجه زندان ساواك را ديده اند و نه گرماي شلمچه،نه تبعيد به نقاط مختلف كشور را ديده اند نه سرماي زمستان كوهاي كردستان
بعنوان یک خواننده مطلب و مطالبی که بیان شد خوشحالم که حقایق برای مردم بیان می شود تا خودشان حق را بقضاوت بنشینند
هر چه نوشتید حرف دل همه ی مردم بود
باید اینگونه که شما عمل نموده اید محترمانه پاسخ داد و قاطعانه دفاع کرد. شیر مادرت حلال.
چی شده که شما از جام زهری که در توهم شما به امام نوشانده شده دائما حرف می زنید اما اجازه نمی دهید از گذشته برخی افراد سخنی گفته شود. معلوم است که در قلبتان رین و زیغ وجود دارد.
ملاک حال فعلی افراد است پس ابوسفیان هر که بوده به خودش ربط داره پسرش هم هر کاری کرده به ربطی به الان نداره پس خلافتش حقه
تفسیر به رای نفرمایید
ممنون جناب فقیهی
اطاغت از رئس جمهور اطاعت از خداست.
اگر رئیس جمهور همسو با من نبود:
اطاعت از رئیس جمهور اطاعت از شیطان است.
احسنت درود برشما
راستی اگر ایشان این دولت را جاده باز کن جهنم می داند چرا بودجه....
آقای فقیهی خسته نباشید.هیچ موقع از جوابیه هات لذت نبردم.سراسر احتیاط با لعابی از مجیزه گویی آنکه مثلا در نوشته ات نقدش کرده ای
از آقای فقیهی این حرفها بعیده شما لطفا به سخنان دکتر محمودی گوش بدین تا به خواسته هاتون برسین
يعني شما مي فرماييد كاسه اي زير نيم كاسه است...!!!؟؟
امروز برخی مدعی و پرچمدار اصلاح امور و دلسوز دین و دنیای مردم شدند که شناگر جوی آبند و هیچگاه در دریای پرتلاطم انقلاب و جنگ ردپایی ازیشان نمی توان یافت .... انگار قیامت فقط ازآن مردم است !!!!!؟
ممنون که تا حدودی در مورد مصباح سخن گفتید. بنده با این خانواده پس از پیروزی انقلاب البته توسط دامادشان حجه الاسلام محمدی عراقی از نزدیک آشنایم. مطالب فراتر از این هاست. کاش راهی پیدا میکردی و سانسور نمی فرمودید تا مردم را به قضاوت جانانه ای بنشانیم.
اما نگران نباشید نسل جوان ما اگر از گذشته امثال مصباح یزدی ها بی خبر باشند اما در زمان حال زندگی می کنند
واقعا حرف حق را زدي
بازهم ممنون وخداوند پشت وپناه همه تان باشد
2- جنابعالی بر اساس گفته دوستان خود افاضه می کنید که ایشان در قبل از انقلاب نقشی نداشته اند که خود آقای مصبا توضیحات کامل داده اند و اینکه شما خودتان را به کری بزنید مشکلی را حل نمی کند
سوم ایشان در موسسه امام خمینی از جمله معتمدین امام بودند لابد اینها را نمی دانید و یا به نادانی می زنید
در تمام عمر اما م ما تا کنون حرفی بر علیه ایشان از زبان امام نشنیده ایم جز مستنداتی که از ایشان تمجید شده است
پس بهتر است که قبل از قلمفرسائیهایتان مقداری به سوابق ایشان توجه می کردید
مردمو بخصوص جوانان بایستی با دانستن پیشینه افراد سره را از ناسره تشخیص دهند.
حاج آقای مصباح از احمدی نزاد انتقاد نکرد؟ تو روز روشن؟
ایول بابا ماست سفید یا سیاه حاجی؟
"خون دلی که پدر پیرتان از این دسته روحانیت متحجر خورده هرگز از فشارها و سختی های دیگران نخورده است"
چرا انقدر واضح دروغ می نویسید؟
پس کی بود بزرگترین خطر از صدر اسلام و فراموسونری جدید به دولت دهم؟
من منتقد اقای مصباحم اما حالم از غلبه ژورنالیسم بر حقیقت به هم میخوره.
متاسفم براتون
:))
وخلیی ها هم بودند که اوایل انقلاب داعیه طرفداری از امام رو داشتند که الان به اندازه کافی معلوم الحال هستند که من دیگه اسمشون رو نمیارم
در ظمن به قول امام میزان حال فعلی افراد هستش
نامردی اگه اینو رو سایت نذاری
مثلا خواستی نقد کنی
اما صدای جلز و پلز از همه جای متنت داره میاد
جلزو ولز هست
جلز و پلز؟؟؟؟
واقعا متاسفم.
فکرنکنید با حمله به روحانیت سود میبرید
سلام علیکم
مطلب زیبای شما را خواندم
بنده هر روز خبرها و تحلیلهای سایتهای خبری را می خوانم و با یکی از اقوام که سن پدر بنده را دارد مسائل را بررسی می کنیم . نظرهای مختلفی در سایت شما قرار داده ام که به دلیل محدودیت غیر قابل انتشار بوده . اما در بررسی مسائلی که از بدو تشکیل دولت گریبانگیر آن بوده می توان به سلسله اهدافی اشاره نمود که متاسفانه هدف نهای آن تا حدودی تلاش برای یک براندازی دولت است .
همراهی صدا و سیما و تا حدودی مجلس در تحلیل موضوعات مختلف از زمان تشکیل کابینه ، موضوع هسته ای ، بحث یارانه ها ، مسکن و خودرو و غیره انسان را به برخی مسائل پشت پرده مشکوک می کند . درگیری بین اقشار فرهنگی و سیاسی جامعه ، توهین به چهره های محبوب دولت و نظام یادآور دهه اول انقلاب است که نه انتقاد بلکه تخریب است .
در سال 88 کدام جریان نهایت سود را برد و به چه کسی بی احترامی شد ؟ هدف کلی این تلاشها حمله به رهبری نظام است . بنده اعتقاد کامل دارم عده ای در کشور به نام امام و رهبری قصد تخریب این چهره ها را دارند . جهت تخریب امام (ره) خانواده امام و یاران امام را در 8 سال گذشته تخریب نمودند و الان هم با ناکارآمد کردن برنامه های نظام در صدد تخریب چهره رهبری نظام هستند و در حال تلقین این موضوع هستند که رهبری نظام نمی تواند برنامه های هماهنگی با دولت داشته باشد و اینطور وانمود می کنند که رهبر نمی گذارد برنامه های کشور پیش برود . امیدوارم دولت تدبیر و امید به کمک شما کارشناسان و خبرگزاریها موفق و پیروز باشد .
یا حق
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=49027
انتخاب اگه مردی، منتشر کن
باتشکر
تا زمانی که آقایان اینگونه برخورد میکنند امیدی به اصلاح امور از هیج یک از جریانات سیاسی نیست.
خیلی چیزهای دیگه هم میشد گفت
ای کاش رعایت نمی کردید
ای کاش میشد که همه این متن را بخوانند
ایشان زمان انقلاب وجنگ چه نقشی داشتند ؟ اونایی که می دونند تعریف کنند ما هم بدونیم
بسیار مستدل ومنطقی ومودبانه پاسخ پدر معنوی احمدی نژاد را دادی .بخدا دیروز سخنان ایشان را در باره دکتر روحانی خواندم وبسیار متاسف شدم که ایشان سخنان بدون مدرک وسندرا چگونه بیان می کند.ولی امروز با تحلیل اندشمند فرزانه جناب آقای فقیهی بسیار خوشحال وخرسند شدم.
به مولا حرف دل مارو زدی.
ولی تندروی و عنوان کردن موارد بی ارزشی در پاراگراف آخر مورد دوم در مورد حضور آقای مشایی در مراسم رقص سنی (سما) و در آغوش گرفتن مادر چاوز توسط احمدی نژاد متاسفانه وزن این مظالب رو پایین آورده.
من خودم از مخالفان جدی احمدی نژاد و دار و دستش هستم ولی انصافا چیزای بی ارزش و سبک رو اینقدر عنوان نکنید و چهره اعتدال گراها و اصلاحات رو خراب نکنید.
«یا أَبا عمارَة، إنّ الأمر الذی اجتلدنا عَلَیهِ بِالسَّیف أَمْسی فِی یَدِ غِلْمانِنَا الْیَوْم یَتَلَعَّبُون بِهِ»(6)
«ای ابا عماره، (سر از قبر بیرون آر و ببین) حکومتی که ما بر سر آن با هم می جنگیدیم چگونه ملعبه و بازیچه جوانان ما گردیده است !»
و بدینگونه بار دیگر ابوسفیان کفر و نفاق خویش را نسبت به اسلام و کینه و عداوتش را نسبت به سیّد شهیدان آشکار می ساخت!
سابقه انقلابی دلیل بر حقانیت نمی شود:
شما به صدر اسلام نگاه کنید، ببینید آن کسانیکه در دوران غربت اسلام و غربت علی، از امیرالمؤمنین دفاع کردند، چه کسانی بودند؟ اینها سابقهداران اسلام نبودند. سابقهداران اسلام، جناب طلحه و جناب زبیر و جناب سعدبنابی وقّاص و امثال اینها بودند. بعضی از اینها علی را تنها گذاشتند؛ بعضی از اینها در مقابل علی ایستادند. اینها ریزشها بودند. اما رویش کدام است؟ رویش، عبداللَّهبنعبّاس است؛ محمّدبنابیبکر است؛ مالک اشتر است؛ میثم تمّار است. اینها رویشهای جدیدند. اینها که در زمان پیامبر نبودند؛ اینها در همان دوران غربت اسلام روییدند؛
داشتيم براي بقيه دعا مي كردند!!!!!!!!!
خداييش اگه آزاديه براي همه آزاديه همه حق دارن انتقاد كنن سابقه انقلابي خواستين براتون آدرس دادن
يعني واقعا اين همه علم وتقواي آقاي مصباح همه يكباره پر فقط به خاطر اينكه به شما گفت بالا چشمتون ابرويه
واقعا كه
كسي كه خودش رو به خواب بزنه نميشه بيدارش كرد
بلکه همچون مالک اشتر با بصیرت است...
یا اینکه میگید سابقه مبارزه نداشتند؟!؟!؟! بازهم اگر تحقیق کمی بکنید اسناد ساواک و امضاهای ایشان در اعلامیه ها رو می تونید پیدا کنید
تعجب میکنم! اگر واقعا نقد دارید چرا به دروغ متوسل می شوید؟!؟!؟