پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 23 درصد جمعیت کشور
موادغذایی کمی مصرف می کنند، 48 درصد زیاد می خورند و 30 درصد به صورت
متعادل تغذیه دارند.
به گزارش ایرنا، «علی اکبر سیاری» روز شنبه در
همایش تغذیه سالم افزود: سالانه، 40 میلیون نفر در دنیا به علت فقر و
گرسنگی جان خود را از دست می دهند و حال باید ببینیم که چه تعداد از این
جمعیت مربوط به ایران است و چه افرادی مسوول آن هستند.
وی به مقایسه
تغذیه افراد کم درآمد و پردرآمد در کشور پرداخت و گفت: افراد کم درآمد در
سال 12 کیلو شیر، 2/13 کیلو قند و شیرینی، سه کیلو حبوبات و 8/104 کیلو
سبزی و میوه و افراد پردرآمد در سال 8/23 کیلو شیر، 4/36 کیلو قند و
شیرینی، 11 کیلو حبوبات و
349/8 کیلو سبزی و میوه مصرف می کنند.
معاون
وزیر بهداشت تصریح کرد، همچنین در تحقیقی که در میدان تره بار تهران صورت
گرفته، مشخص شده که 35 تا 5/41 درصد سبزی ها به فلزات سنگین نظیر سرب،
کادیوم و نیترات آلوده هستند که بدترین فصل آن نیز پاییز است؛ آلوده ترین
سبزی پیاز با 54 درصد آلودگی، سپس خیار گلخانه ای با 45 درصد آلودگی و بعد
از آن هم گوجه فرنگی و سیب زمینی هستند.