فرهاد دانشجو در حالی بار دیگر خود را "پرفسور" نامید که بررسی های انجام شده نشان می دهد وی از سال 1996 تا 2013 تعداد 5 مقاله علمی نوشته و جایگاه او در سایت مرجع اسکوپوس که بزرگ ترین پایگاه اطلاعاتی «چکیده» و «استنادی» جهان است 2 از 50 است. ادعای فرهاد دانشجو در حالی است که پیش از این درباره مدرک دکترای وی که در رشته مهندس عمران گرفته شده نیز شبه های زیادی وجود دارد.
به گزارش خبرنگار «انتخاب» ، ادعای دیروز فرهاد دانشجو در کنفرانس خبری خود با رسانه های مشترک المنافع! در خصوص پرفسور بودن خود فرصت مناسبی برای خبرنگار انتخاب ایجاد کرد تا با یک جستجوی ساده مقایسه میان جایگاه علمی وی با حمید میرزاده (فردی که گفته می شود گزینه احتمالی مدیریت آینده دانشگاه آزاد است) انجام دهد.
در سایت اسکوپوس به عنوان مرجع اطلاعاتی چکیده و استنادی جهان علاوه بر چکيده مقالات، داراي فهرست منابع هر مقاله نيز بوده و بدين ترتيب امکان محاسبه تعداد استنادات به هر مقاله یا همان H- indexرا فراهم میکند. از این رو ميتوان دريافت هر مقاله در اين مجموعه، تا کنون چند بار توسط ساير مقالات مورد استناد قرار گرفته است که اين خود شاخصي برای تعیین کيفيت مقاله می شود. همچنین موثرترین کشورها، نشریات، موسسات علمی، آثار و دانشمندان از این طریق مشخص می شوند. با استفاده از این پایگاه اطلاعاتی علاوه بر شناسایی، جستجو و دسترسی به مقالات کیفی از مهمترین مجلات و ناشران معتبر، می توان فعال ترین نویسندگان، سازمانها و مراکز تحقیقاتی، مجلات هسته در هر حوزه موضوعی را تعیین و رتبه بندی کرد.
با این حال، اگر مفهوم و معنای "پروفسور" را همان در نظر بگیریم که فرهاد دانشجو در ذهن دارد، با جستجوی نام آقای "پرفسور" فرهاد دانشجو در بخش مهندسی شاخص تعداد استنادات یا همان رجوع به هر مقاله 2 از 50 است. وی از سال 1996 تا 16 سپتامبر 2013 تعداد 5 مقاله به رشته تحریر در آورده است که در زمره ضعیف ترین مقاله نویسان علمی قرار می گیرد. این در حالی است که "جناب پرفسور" در سایت دانشگاه تربیت مدرس ادعا کرده بیش از یکصد مقاله پژوهشی نوشته است.
در جستجوی دیگر به زبان لاتین این بار نام "حمید میرزاده" را در همان بخش مهندسی جستجو می کنیم تا مشخص شود H index یا همان شاخص استنادات یا همان رجوع به هرمقاله از سوی سایر مقاله نویسان یا دانشمندان دیگر دنیا به چه میزان است؟ حمید میرزاده از سال 1996 تا 16 سپتامبر 2013 تعداد 133 مقاله عملی به زبان انگلیسی به رشته تحریر در آورده و شاخص رجوع به مقالات او به نسبت تعداد مقالات 22 از 50 است.
با توجه به اینکه حمید میرزاده دکترای مهندسی پلیمر دارد با جستجوی دقیق تر خبرنگار «انتخاب» مشخص شد که وی در رشته پلمیر رتبه نخست h index را به خود اختصاص داده است.
حمید میرزاده بنیانگذار پژوهشگاه پلمیر ایران است و تا سال 1390 ریاست آن را برعهده داشت اما پس از آنکه نام وی به عنوان گزینه احتمالی ریاست دانشگاه آزاد مطرح شد، کامران دانشجو برادر فرهاد دانشجو، او را از ریاست این پژوهشگاه برکنار کرد و فرهاد با خیال راحت رییس دانشگاه آزاد شد.
یکی از نزدیکان فرهاد دانشجو که خواست نامش فاش نشود به «انتخاب» گفت: پرفسور بودن در خانواده دانشجو البته مسری است. کامران و خسرو دو برادر دیگر فرهاد نیز آنطور که خود مدعی هستند پرفسور هستند.
برادران دانشجو از سال 88 و به خصوص از اوخر سال 90 نبض وزارت علوم، دانشگاه آزاد و دانشگاه علوم و تحقیقات را گرفته بودند. کامران وزیر علوم، فرهاد رییس دانشگاه آزاد و خسرو رییس دانشگاه علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد شد.
قابل ذکر است، دكتر حميد ميرزاده،
شصت ساله و متولد سیرجان است. او در نخستین سالهاس پس از انقلاب فرماندار
سیرجان شد و سپس طی سالهای 1360 تا 1364، استاندار کرمان شد و به واسطه
دستاوردهایش در مقام استاندار، در همین سال به عنوان معاون اجرایی نخست
وزیر منصوب شد و با گذشت چهار سال، این بار به عنوان معاون اجرایی رئیس
جمهور، برای چهار سال دیگر مسئولیت شد. وی از سال 1374 به مدت دو سال معاون
رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه شد اما میرزاده تنها در حوزه
اجرایی در این سطح کلان فعالیت نداشته، بلکه در سطح علمی نیز، فعالیت در
سطح عالی را پی گرفته است. برای مشاهده سوابق وی
اینجا کلیک کنید
برای مقایسه دقیق تر سوابق "میرزاده" و "دانشجو" اسناد زیر را مطالعه کنید:
احتمالا همون چند تا مقاله هم داده براش نوشتند ..!
سابقه مدیریتی قوی بسیار مهم تر از تعداد مقالات است، ولی در هر حال شخص مورد نظر باید شخصیت آکادمیک داشته و از وجهه علمی مناسبی نیز برخوردار باشد.
"دكتر حميد ميرزاده، شصت ساله و متولد سیرجان است. او در نخستین سالهاس پس از انقلاب فرماندار سیرجان شد و سپس طی سالهای 1360 تا 1364، استاندار کرمان شد و به واسطه دستاوردهایش در مقام استاندار، در همین سال به عنوان معاون اجرایی نخست وزیر منصوب شد و با گذشت چهار سال، این بار به عنوان معاون اجرایی رئیس جمهور، برای چهار سال دیگر مسئولیت شد. وی از سال 1374 به مدت دو سال معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه شد اما میرزاده تنها در حوزه اجرایی در این سطح کلان فعالیت نداشته، بلکه در سطح علمی نیز، فعالیت در سطح عالی را پی گرفته است."
حتی شوهر خواهر ایشان را هم می شناسم که یه وقتی فرماندار ... بود وبسیار انسان جدی کارکشته ودرعین حال نقد پذیری بود
نه هر که سر بتراشد قلندری داند ... نه هرکه آینه سازد سکندری داند
نه هرکه طرف کُله کج نهاد وتند نشست... کُلاه داری و آیین سروری داند
برادران دانشجو باید حالا حالاها دانشجویی کنید !!
بنده همکار ایشان در سازمان عمران بوده ام. حداقل در آنجا میدانم اینکارهائی را که در رزومه اش اظهار کرده ... در پروژه پاکستان... انجام نداده و اساسا کمترین اثر بخشی را داشته است. از آقای هدایت که رئیس ایشان بوده میتوان استعلام کرد، ایشان خوشبختانه در قید حیات هستند. علی
ولی دیگران بدون کنکور دکتری قبول شدن و الان هیات علمی هستند
چون گفتند پروفسور هستند و پروفسور یک جایگاه دانشگاهی هست و معادل استاد تمام می شود
برای استاد تمام شدن داشتن رابطه قوی با وزارتخانه خیلی مهم است که ایشان خودش وزیر است و طبعا حکم استادی خودش را امضا کرده است
البته خیلی از دوستان ایشان در طی 8 سال گذشته بدون کنکور و مصاحبه دکتر شدند و الان ادعای فیلسوف بودن و اقتصاد دان بودن میکنند
اين خيلي خوبه كه به سمت آدماي با سواد و كارآمد ميريم.
احساس خوبي دارم.
ایا به کسی که صرفا یک کتابفروشی را آتش زده است شایسته چنین مقامی است...
آیا بهتر نیست که رسانه ها "رسانه" باشند تا نارسانه؟
من با اینکه دکترم .....
من با اینکه پروفسورم......
خود گویی خود دانی و خود خندی به به چه .....
از كاركناني كه زير دست ايشان كار كرده اند سوال بفرماييد تاييد ميكنند كه چه مديري هستند
دمت گرم علی آقا خوشم اومد... مدیر، توانمند و با سواد و با پرستیژ...
دست مریزاد پروفسور!!!!!!!!!!!!دانشجو.
معیشت کارمند و درصد رضایت آنها برای ایشان مهم بود
روزی که ایشان از اداره ما رفتند باور کنید همه بغض داشتند و تعدادی واقعا گریه میکردند
خداوند چنین مدیرانی را زیاد کند
ما هنوز امیدواریم ایشان برگردند به اداره ما که جای خالی ایشان و نحوه مدیرتشان خیلی احساس میشود
آقای پروفسور، مشک آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید. چگونه به خود اجازه دادی در مسندی بنشینی که راهبری نهادی فرهنگی، آموزشی عظیمی چون دانشگاه آزاد اسلامی را بر عهده دارد، آیا این نشانه خودشیفتگی نیست اینجا یاد مثلی قدیمی می افتیم که می گوید درخت هر چه بارش بیشتر است سرش پایین ترست، نشانه علم و کمال تواضع است.
ايشان در پستهاي اجرايي و سياسي بسيار موفق عمل كردهاند.
با اطمينان ميتوان گفت كه مقام علمي اين بزرگمرد ايراني بالاتر از مقام سياسي و اجرايي ايشان است.
كنار گذاشتن ايشان از پستهاي اجرايي علمي يكي از اشتباهات بزرگ احمدي نژاد است.
اكنون ما منتظر حضور مبارك دوباره شما هستيم.