فارس: فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: هنگام شلیک یک فروند موشک خرمشهر به منطقه هدف، تعداد ۸۰ هدف مورد اصابت قرار میگیرد و اگر ۱۰۰ فروند موشک به سوی سرزمین دشمن شلیک شود، این موشکها به ۸ هزار راکت تبدیل شده و به اهداف اصابت می کند.
سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران عصر امروز(دوشنبه 8 خردادماه) در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت گفت: ماهرچه در ارتباط با وقایع تاریخ انقلاب و حوادث بزرگ دفاع مقدس بدانیم هم به درد امروز و فردا و همه جوره مفید و واجب است.
وی افزود: بعد از تهاجم گسترده صدام با پشتیبانی غرب و کشورهای غربی علیه ایران ما مواجه شدیم با مشکلات عدیده داخلی بهویژه در حوزه داخلی بنی صدر رئیس جمهور وقت که مشکلات مضاعفی ایجاد کرد که بعد از فرار او کار دست انقلابی ها افتاد و ظرف مدت هشت ماه چهار عملیات بزرگ شامل ثامن الائمه، آزادسازی بُستان، طریق القدس، فتح المبین و بیت المقدس و نقطه ممتاز و اوج آن آزادسازی خرمشهر بود.
باید اتفاق بزرگ آزادسازی خرمشهر برای مردم تبیین شود
سردار حاجیزاده با بیان اینکه امروز باید در خصوص آزادسازی خرمشهر وقایع و قرائن را کنار هم گذاشته و این اتفاق بزرگ برای مردم تبیین شود، تاکید کرد: چراکه اولاً صدام با پشتیبانی آمریکا و کشورهای غربی برنامه ریزی دقیقی را انجام دادند و علاوه بر موانع طبیعی استحکامات و موانع غیرطبیعی مانند سربریدن نخلها، عمود قراردادن خودروها، تسلیح کردن زمین به نوعی آزادسازی خرمشهر غیرممکن بود به طوری که صدام گفت اگر خرمشهر را آزاد کنید کلید بصره را به شما می دهم و آن نشان از عمق اطمینان آنها به حفظ خرمشهر بود و به همین علت صدام نوزده هزار اسیر و شانزده هزار کشته را داد که نشان از آن بود آنها آمده بودند که بمانند.
وی ادامه داد: عملیات آزادسازی خرمشهر نماد موفقیت های بزرگ جبهه ما است. نماد قهرمانی، مقاومت و اراده پولادین ملت ایران است، چرا که در طول جنگ مردم به کمک نیروهای سپاه و ارتش در قالب بسیج وارد جبهه های جنگ شدند و در جنگ از همه اقشار حضور داشتند.
بعد از فتح خرمشهر، آمریکایی ها و کشورهای غربی به هم ریختند
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران با اشاره به رشادت اقشار مختلف مردم در دفاع مقدس تصریح کرد: بیش از ۳ هزار شهید دانشجو، ۳۶ هزار شهید دانش آموز، ۷ هزار شهید زن، تعدادی شهید از اقلیت های دینی، اهل تسنن، کارگر، روحانی و سایر اقشار داریم. این تعداد شهید نشانگر اراده ملت برای غلبه و پیروزی بر دشمن بود.
وی افزود: بعد از فتح خرمشهر، آمریکایی ها و کشورهای غربی به هم ریختند و در دی ماه همان سال فرماندهی سنتکام در خلیج فارس و منطقه غرب آسیا را تشکیل دادند و شروع به توسعه پایگاههای نظامی در منطقه کردند. امروز در کشورهای مانند امارات، بحرین، قطر، کویت، عراق، اردن، افغانستان تا چندی قبل، پایگاه نظامی تحت فرماندهی سنتکام با هدف مهار و غلبه بر ایران داشتند.
امروز عدهای در داخل کشور نمیخواهند دشمنی دشمنان را ببینند
سردار حاجیزاده با بیان اینکه بعد از فتح خرمشهر بیش از 30 کشور به صدام کمک کرد و ما از ۱۱ کشور اسیر گرفتیم، خاطرنشان کرد: تسلیحات شیمیایی، موشکهای دقیق و لیزری، هواپیماهای پیشرفته و سایر تسلیحات را به صدام دادند چرا که احساس وحشت کرده بودند. امروز باید عملیات آزادسازی خرمشهر برای مردم و جوانان تبیین شود چراکه کار بزرگ نشدنی را که مردم ایران با غلبه بر صدام انجام دادند، تحریم ها و سایر اقدامات بر علیه ملت ایران تشدید شد.
وی ادامه داد: امروز عدهای در داخل کشور دشمنی دشمنان را نمی بینند چراکه نمی خواهند ببینند. اگر دخالت آمریکا و غرب نبود حداکثر بعد از یکسال از فتح خرمشهر جنگ تمام بود، آمریکاییها خواستند جنگ ادامه پیدا کند. اگر دخالت آمریکا و غرب نبود حداکثر بعد از یکسال از فتح خرمشهر جنگ تمام بود، آمریکایی ها خواستند و جنگ ادامه پیداکند.
آمریکا امروز چون توان مقابله نظامی و جنگ با ایران را ندارد رو به سوی جنگ نرم آورده است
فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: روش آمریکا در ابتدا روش سخت و جنگی است. امروز چون توان مقابله نظامی و جنگ با ایران را ندارد رو به سوی جنگ نرم در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و رسانه ای آورده است و در سنوات مختلف تلههای مختلفی را کشور ایران تدارک دیده اند. از جمله در زمان جنگ عراق و کویت که برای مقابله با صدام از کشورهای زیادی دعوت کردند، عده ای هم در کشور می گفتند اگر بجای حضرت آقا، حضرت امام خمینی (ره) بودند دستور جهاد می دادند ولی حضرت آقا با نهایت درایت فرمودند هردوطرف باطل هستند (صدام و آمریکا ) و اجازه جنگ ندادند.
وی افزود: در بحث افغانستان و در دوران بوش که دیپلماتهای ما را در افغانستان به شهادت رساندند باز هم برخی در داخل تلاش کردند عملیاتی انجام شود که رهبر انقلاب جلوی آن را گرفتند و فرمودند جنگ به صلاح ما نیست.
آمریکا مخالف پایان جنگ اوکراین است
سردار حاجیزاده با اشاره به جنگ اوکراین بیان کرد: در جنگ اوکراین، آمریکا از سال 2014 نقشه داشته و در حال حاضر هر وقت برنامه ای برای پایان جنگ مطرح می شود که در برخی مواقع اروپا، چین، اوکراین موافق هستند ولی آمریکا مخالف است. چراکه خودشان برنامه ریزی این جنگ را کرده اند و همان نقشه ای را که برای ایران داشتند برای بعضی از کشورها هم دارند، امروز کشورهای غرب آسیا درگیر جنگهای مختلفی که آمریکا آن را ایجاد کرده هستند مانند افغانستان، عراق یمن ، سوریه لیبی چراکه منافع آمریکا در ایجاد جنگ و به هم ریختن کشورها است. علت حضور آمریکا در سوریه و بدست گرفتن چاههای نفت چیست.
وی ادامه داد: در حال حاضر مردم بایستی مراقب فتنهها و نقشههای آمریکا در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی رسانه ای باشند. چرا که آمریکا توان مقابله جنگ و در حوزه سخت با ایران را ندارد. به عنوان نمونه، موشک خرمشهر که توسط وزیر محترم دفاع رونمایی شد، یک موشک شلیک می شود و در منطقه هدف به ۸۰ هدف اصابت می کند و اگر ۱۰۰ فروند موشک شلیک شود در سرزمین دشمن به ۸ هزار راکت تبدیل می شود و به اهداف اصابت می کند.
اعتراف فرمانده سابق سنتکام به قدرت پهپادی و موشکی ایران
فرمانده نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: مکنزی فرمانده سابق سنتکام که در سالهای متوالی مقابل ایران ایستاد و جنگید میگوید که من شخصاً احترام زیادی برای برنامه های پهپادی، موشکهای کروز و بالستیک ایران قائل هستم و میگوید آنها ظرف 10 سال با تلاش و جانفشانی به این توانمندی رسیده اند که این نشانگر نگین های جواهرات ایرانیان است.
وی افزود: امروز توانمندی در حوزه صنعت دفاعی در شرایط تحریم در حوزه های مختلف پهپادی، موشکی، پدافندی، دریایی و زمینی رسیده ایم ، و در حوزه صنعت دفاعی به لطف الهی به هیچ کشوری محتاج نیستیم. در دوران جنگ، صدای موشک، صدای گلولههای توپ، صدای هواپیماها، صدای آژیر و حمله هوایی و تکه تکه شدن بچه ها را می دیدیم و می شنیدیم ولی امروز در عرصه جنگ نرم و تهاجم فرهنگی هیچکدام از این موارد را مشاهده نمیکنیم.
دشمن میخواهد باورها و اولویتهای ملت ایران را تغییر دهد
سردار حاجیزاده با بیان اینکه امروز ملت ایران و جوانان و نوجوانان ایران باید هوشیار باشند که دیروز نیست که با شنیدن صدای خمپاره خیز رفته و پناه بگیریم، خاطرنشان کرد: امروز ملت ایران و جوانان و نوجوانان ایران باید هوشیار باشند که دیروز نیست که با شنیدن صدای خمپاره خیز رفته و پناه بگیریم. شرایطی که دنیا متاثر از شرایط سخت اقتصادی است را برای کشور ما همه چیز را سیاه نشان میدهند میخواهند باورهای مردم را تغییر دهند، اولویتها را تغییر دهند و متاسفانه آنها در فضای مجازی دست برتر دارند که در این حوزه واکسینه شویم و این نیاز به جهاد تببین که حضرت آقا فرمودند دارد.
وی ادامه داد: دشمنیهای چهل و چهار ساله دشمنان ملت ایران بر علیه مردم ایران یک فهرست طولانی است که یک صدم آن می تواند یک کشور قدرتمند را سرنگون کند که تا امروز الحمدلله ایستاده ایم و مقاومت کرده ایم. مشکلات در کشور بسیار است ولی همه آنها قابل حل است و دشمن تلاش میکند امید را از مردم گرفته و ما را به شرایط عراق افغانستان و سوریه برساند.
میتوانیم با ظرفیتهای کشور مشکلات اقتصادی را برطرف کنیم
فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: به حول قوه الهی توانسته ایم در شرایط جنگی که بسیار بسیار سخت بود ایستادیم و حتی یک وجب از خاکمان را از دست ندهیم. در بعضی از حوزهها مانند اقتصاد که دارای عقب افتادگی هستیم با استفاده از ظرفیتهای بسیار عالی در کشور و بسیج آنها و همگرایی و وحدت، با امید خداوند، موانع و مشکلات برطرف خواهد شد و این یکی از نگرانی های بزرگ آمریکایی ها است که اگر در این حوزه مشکلات حل شود هیچ حرفی برای زدن ندارند.
سردار حاجیزاده در ادامه نشست در پاسخ به سوالات دانشجویان گفت: در نیروی هوافضای سپاه با حرکت و مدیریت جهادی و استفاده از جوانان نخبه و تکیه بر جوانان داخلی با صرفه جویی و استفاده بهینه با کمترین اعتبار و بودجه توانسته ایم به پیشرفت های متعددی در حوزه صنایع دفاعی دست پیدا کنیم.
وی افزود: در نیروی هوافضای سپاه از مرحله گزینش ، بکارگیری ، انتصاب مدیران و فرماندهان هم به تعهد هم به تخصص اهمیت داده و از ابعاد مختلف بررسی و زیر نظر هستند و برای بهکارگیری در حوزه های مدیریتی و فرماندهی بعد از گذراندن آزمون های سخت در شرایط سخت انتصاب می شوند و امروز در نیرو در حوزه های مختلف افراد شایسته زیادی برای مسئولیت و مدیریت تربیت شده اند.
چگونگی انتخاب فرماندهان هوافضای سپاه به روایت سردار حاجیزاده
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به نحوه انتخاب فرماندهان این نیرو عنوان کرد: به عنوان مثال برای یک فرمانده منطقه موشکی از سه چهار سال قبل حداقل سه نفر برای این پست کاندید می شوند ، زیر نظر گرفته شده و ماموریت های سخت به آنها سپرده شده و در شرایط سخت قرار داده می شوند و از بین آنها انتخاب می شوند و انتصاب فرماندهان و مدیران براساس شایسته سالاری است نه بر اساس توصیه و سفارش.
وی ادامه داد: در حال حاضر سه سری کادر در نیروی هوافضا می باشند که در صورت بروز هرگونه مشکل برای هر نفر ، نفر بعدی جایگزین می شود که در سیستم مدیریتی کشور اینگونه نیست. ما برای انتخاب فرماندهان و مدیران از بین کسانی انتخاب می کنیم که چندین با در شرایط سخت در معرض شهادت قرار گرفته اند. به عنوان مثال، شهیدان داود جعفری و مهدی لطفی که در سوریه به شهادت رسیدند از کاندیداهای مسئولان آینده در معاونتهای نیرو بودند.
شرکتهای دانشبنیان هوافضای سپاه به بخشهای غیرنظامی خدمات ارائه میکنند
سردار حاجیزاده در پاسخ به سوال دیگری پیرامون ورود هوافضا به عرصه خودروسازی بیان کرد: در حوزه خودروسازی در سال 97، شرکت های خودروساز برای تامین قطعه دچار مشکل شدند که با درخواست آنها از وزارت دفاع و نیروی هوافضا وارد و در این زمینه به آنها کمک شد.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه از آمادگی این نیرو به سایر حوزهها در صورت درخواست آنها خبرداد و افزود: صنعت خودروسازی ماموریت این نیرو نیست و نیرو در حال حاضر تعداد بسیاری شرکتهای دانش بنیان تشکیل و توسعه داده که به بخشهای غیرنظامی خدمات ارائه میکنند و در حوزه صنعت نظامی با مجموعه های مختلف در ارتباط هستیم.
طراحی نرمافزار اولین رادار پدافند هوایی در کشور توسط یک مهندس خانم
وی در پاسخ به سوال یک دانشجویان در استفاده از مهندسین خانم عنوان کرد: در شرکتهای دانش بنیان و پردیس شهید طهرانی مقدم تعداد زیادی از خانم ها حضور دارند و در موفقیت ها نیرو نقش دارند و به عنوان نمونه نرم افزار اولین رادار پدافند هوایی ساخته شده در کشور توسط یک خواهر اصفهانی طراحی شده است و در کشور بایستی در حوزه های مختلف از طرفیت جوانان نخبه استفاده شود.
سردار حاجیزاده درباره تنش های مرزی با افغانستان و آذربایجان گفت: درخصوص مسئله درگیری مرزی با افغانستان این مسئله، مسئله پر اهمیتی نیست و توسط فراجا و مرزبانی در نقاط مرزی مدیریت می شود.
وی ادامه داد: در حوزه آذربایجان بایستی دستهای پشت پرده را شناسایی کنیم. خود آذربایجان به عنوان تهدیدی برای ما مطرح نیست و مردم آذربایجان مسلمان و شیعه هستند. پشت پرده حوادث آذربایجان شیطنتهای رژیم صهیونیستی و آمریکا است. دو کشور ایران و آذربایجان باهم دشمنی ندارند و در این حوزه نیز نگرانی وجود ندارد ولی باید مراقب پشت پرده حوادث و سوء استفاده دشمنان بود.
همه مردم باید برای حل مشکلات کشور وارد عرصه شوند
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه دولت فعلی، دولت انقلابی تلاشهای مضاعفی دارد و توانست در سال قبل شرکت های تولیدی تعطیل شده را به چرخه تولید بازگردانده و در عرصه سیاست خارجی روابط گسترده ای با کشورهای همسایه ایجاد کند که باعث افزایش حجم مبادلات تجاری شده و موانع گسترده ای مرتفع شده است.
سردار حاجیزاده با بیان اینکه برای حل مشکلات کشور بایستی همه مردم باید وارد عرصه شوند، خاطرنشان کرد: همه دانشگاهیان با نگاه رفع مشکلات مردم و کشور وارد صحنه شوند. همه دشمنان متحد شده اند که مردم را ناامید کنند ولی نباید ناامید شد، شرایط نسبت به گذشته و دوران جنگ قابل مقایسه نیست غلبه بر مشکلات موجود امکان پذیر است.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در انتها در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص رونمایی از موشک هایپرسونیک سردار حاجی زاده گفت به زودی انشاءالله رونمایی می شود.