پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : کریس دوبرلی، کارشناس سلامت روده، از بریتانیاییها خواسته است که عادت مصرف مواد غذایی شیرین در وعده صبحانه را کنار بگذارند. او توصیه میکند که مصرف آب پرتقال و غلات شیرین را فراموش کنند، زیرا این مواد ظاهرا بیضرر به سلامت روده و سلامت عمومی صدمه میزنند.
این تصور غلط وجود دارد که صبحانههای شیرین انرژیبخشاند، در حالی که بالارفتن ناگهانی قند در بدن، و به دنبال آن سقوط ناگهانی قند، احساس خستگی و کرختی در ما ایجاد میکند.
کریس دوبرلی، کارشناس سلامت روده، از بریتانیاییها خواسته است که عادت مصرف مواد غذایی شیرین در وعده صبحانه را کنار بگذارند. او توصیه میکند که مصرف آب پرتقال و غلات شیرین را فراموش کنند، زیرا این مواد ظاهرا بیضرر به سلامت روده و سلامت عمومی صدمه میزنند.
او تاکید میکند که مواد غذایی شیرین مانند آب پرتقال، بهدلیل تاثیر منفی که بر سلامت روده و سلامت عمومی دارد، باید از رژیم غذایی حذف شوند، زیرا قند بالای این مواد غذایی سطح قند خون را ناپایدار و تعادل ظریف دستگاه گوارش را مختل میکند. این تصور که صبحانه باید شیرین و حاوی آب میوه، غلات صبحانه یا انواع نانشیرینی باشد گمراهکننده و بالقوه مضر است.
متخصصان باور دارند که این ترجیحات غذایی را کارزارهای تجاری متداول کردهاند و علم تغذیه آنها را تایید نمیکند. وقت آن رسیده است که دیدگاهتان درمورد صبحانه را ازنو بسازید و گزینههایی را در اولویت بگذارید که بر سلامت روده تاثیر مثبت دارد. صبحانهای لذیذ و مبتنی بر پروتئین برای سیری و عملکرد مطلوب روده عالی است، زیرا غذاهای پر پروتئین در وعده صبحانه به ما سیری پایدار میدهند و مواد مغذی ضروری برای رشد را فراهم می کنند.
به گزارش ولزآنلاین، این تصور غلط وجود دارد که صبحانههای شیرین انرژیبخشاند، در حالی که بالارفتن ناگهانی قند، و به دنبال آن سقوط ناگهانی قند، احساس خستگی و کرختی در ما ایجاد میکند.
برای تامین سوختوساز سالم بدن در طول روز، باید روی گزینههای متعادل و مغذی تمرکز کنیم که سلامت روده و سطح انرژی پایدار را ارتقا میدهند. با کاهش مصرف غذاهای شیرین هنگام صبح می توانید سطح قند خون را ثابت نگه دارید، هضم غذا را بهبود ببخشید و سبک زندگی سالمتر را بنا کنید.