پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سریال «رخنه» بهعنوان اولین محصول مشترک وزارت دفاع و سازمان حفاظت اطلاعات با صداوسیما از ۱۸ اردیبهشتماه مهمان خانههای مردم از طریق شبکه یک شده است. کارگردانی این فیلم را در ابتدا علی غفاری و پس از وی، حمیدرضا لوافی برعهده داشته است.
آیا سریال رخنه بر اساس زندگی شهید فخری زاده ساخته شده است؟
با پخش سه قسمت از این سریال برخی گمانهزنیها حاکی از آن است که آنچه در این سریال نمایش داده میشود برگرفته از زندگی محسن فخریزاده است.
آقای فخریزاده معاون وزیر دفاع دولت روحانی بود که چند سال قبل در جادهی آبسرد دماوند ترور شد. او از چهرههای برجسته و مهم صنعت هستهای و موشکی ایران بوده است.
همکاری وزارت دفاع و سیما در سریال رخنه
سریال رخنه نخستین سریال صداوسیماست که با همکاری وزارت دفاع تولید شده است. پیش از این نهادهایی همچون وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه در سریالهایی با صداوسیما همکاری نزدیکی داشتهاند.
در نتیجهی همکاری صداوسیما و این نهادها آثاری مانند گاندو، هفت سر اژدها، خانه امن، تعبیر وارونهی یک رویا و… ساخته شده است که برخی از آنها تجربهای شکستخورده بوده است.
قصه و بازیگران سریال رخنه
بر اساس اعلام رسانهها، قصهی سریال رخنه روایتگر یکی از پیچیدهترین پروندههای امنیتی و نفوذ در صنعت موشکی ایران است.
رامتین خداپناهی، نادر فلاح، علیرام نورایی، امیرحسین صدیق، سپیده خداوردی، مریم کاویانی و… بازیگران این سریال به کارگردانی علی غفاری و حمید لوافی هستند.
شباهتهای نقش محوری سریال رخنه با شهید فخری زاده
در سه قسمت ابتدایی رخنه میان رفتار نقش محوری این سریال با شهید محسن فخریزاده شباهتهایی دیده میشود که احتمال اینکه قصهی سریال بر اساس زندگی او نوشته شده باشد را افزایش میدهد.
البته تیم تهیه و تولید سریال رخنه تمایلی به اعلام رسمی این موضوع نداشته و صرفاً کنار هم قرار گرفتن این نشانهها و اعلام همکاری وزارت دفاع در تولید این سریال این گمانه را تقویت میکند.
چند شباهت نقش اول رخنه با محسن فخریزاده
هر دو در صنعت موشکی فعال هستند
هر دو به دماوند رفت و آمد دارند
هر دو چندان به توصیههای محافظان توجه ندارند
هر دو هدف ترور هستند
به لحاظ موی سر و صورت و گریم تلاش شده شباهت اندکی ایجاد شود