پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از احتمال افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران در سال جاری خبر داد.
محمود محمدزاده شبستری امروز در افتتاحیه هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور که با حضورمعاون پرستاری وزارت بهداشت و جمعی از مدیران پرستاری دانشگاههای علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای رفع مسائل صنفی حرفه پرستاری بیان کرد: طی جلسهای که با وزیر بهداشت و اعضای سازمان برنامه و بودجه داشتیم مشکلاتی مانند پایین بودن اضافهکار پرستاران را به این سازمان منتقل کردهایم. در حال حاضر اضافه کار پرستاران به طور میانگین در حدود ۲۰ هزار تومان است که مبلغ بسیار پایینی است و ما این مسائل را در سازمان برنامه مطرح کردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز امیدواری نسبت به رفع مشکلات حوزه پرستاریادامه داد: استخدام پرستاران جدید، جایگزینی پرستارانی که بازنشسته میشوند و افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران را با سازمان امور اداری و استخدامی نیز در میان گذاشتیم و پیرو مسائل مطرح شده در این جلسات، احتمالاًمیزان اضافه کار پرستاران در سال جاری افزایش خواهد یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه حضور میدانی در بیمارستانها و در میان مردم باعث موفقیت ما در عرصه مدیریت میشود، گفت: احصای مشکلات از طریق حضور در بین اقشار مختلف مردم و گروههای مختلف شغلی در بیمارستان میسر میشود. تاثیرگذاری حضور میدانی مدیران بسیار زیاد است و خلاهای موجود بین مدیران پرستاری و همکارانشان یا بیماران را پر میکند.
در ادامه این مراسم، محمدصادق معلمزاده؛ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیزاظهار کرد: حدود ۹۰ درصد کارکنان حوزه پرستاری در بیمارستانها فعالیت دارند؛ البته ما کمبود شدید پرستار را مانند بسیاری از دانشگاههای دیگر داریم و امیدواریم با استخدام نیروهای جدید بتوانیم این کمبود را مرتفع کنیم.
وی افزود: همچنین در بحث نیروهای کمک پرستاری ما ردیفهای استخدامی نمیتوانیم داشته باشیم و بنابراین این نیروها به صورت شرکتی و از محل منابع داخلی دانشگاهها جذب میشوند و لذا امیدواریم شرایطی مهیا شود تا بتوانیم این نیروها را در قالب دیگری جذب کنیم.
معلمزاده ادامه داد: تعرفه پرستاری سال ۱۴۰۲ تا تیرماه پرداخت شده است و در برخی بخشها مانند دیالیز و اتاق عمل نیز برخی ضرایب نیاز به اصلاح دارد تا احساس بی عدالتی در بین همکاران پرستاری ایجاد نشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت جام با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب در علوم پزشکی تربت جام بحث ایجاد جهش در زمینه انجام جراحیهای پیوند بود، تصریح کرد: در سال ۹۹ که واحد شناسایی پیوند را در دانشگاه ایجاد کردیم شاخص اهدای عضو صفر بود، اما الان به ۳۱.۳ رسیده است و تا الان ۲۱ اهدا و ۷۹ عضو پیوندی داشتهایم و در کشور رتبه پنجم را بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور کسب کردهایم.