arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۷۸۴۲۸
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۰۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

تصاویر: ماهی دودی

دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه ها گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود. فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی کردن در انبار دودخانه انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها کاهش یافته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

تصاویر: ماهی دودی

نظرات بینندگان