arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۴۴۶۶۶
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۱۵ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲

طرز تهیه سالاد مرغ و لبو؛ یک پیشنهاد پاییزی خوشمزه

لبو یک مهمان پاییزی است که باید در آشپزی های خود قدرش را بدانید و آن را به سفره خانه‌تان دعوت کنید؛ یکی از راههای استفاده از لبو در آشپزی های روزمره، تهیه سالاد لبو است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

لبو یک مهمان پاییزی است که باید در آشپزی های خود قدرش را بدانید و آن را به سفره خانه‌تان دعوت کنید؛ یکی از راههای استفاده از لبو در آشپزی های روزمره، تهیه سالاد لبو است.

- پاییز که می شود، سفرهای خانه هم رنگ و لعاب پاییزی می‌گیرد؛ میوه ها و صیفی جات پاییزی بهترین انتخاب برای رنگین کرده آشپزی های این فصل هستند؛ در اینجا قصد داریم یک مدل سالاد لبو را آموزش دهیم که طعم بینظیری دارد، سریع آماده می شود و حتی بچه ها هم بخاطر رنگ و لعابش عاشقش می شوند.

 

مواد لازم سالاد مرغ و لبو 

لبو (چغندر قرمز پخته شده)    سه عدد متوسط
سیب زمینی    سه عدد متوسط
سینه مرغ پخته و خرد شده     یک لیوان
تخم مرغ     ۴ عدد
گردوی خرد شده    ۱ فنجان
سس مایونز    به میزان لازم
ماست    به میزان لازم
ذرت شیرین دانه شده    یک لیوان
خیارشور    ۴ عدد متوسط
نمک و فلفل    به میزان لازم
روغن زیتون    به میزان لازم
طرز تهیه سالاد مرغ و لبو؛ یک پیشنهاد پاییزی خوشمزه

طرز تهیه سالاد لبو و مرغ

۱- ابتدا چغندرها را حسابی بشویید که خاک و کثیفی روی آن نماند؛ سپس آن را بپزید و پس از آنکه خنک شد، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید

۲- سینه مرغ را با ی جداگانه بپزید و پس از آنکه خنک شد، به صورت نگینی خرد کنید

۳- سیب زمینی و تخم مرغ را هم در ظرف جداگانه دیگری بپزید؛ پس از آنکه خنک شد، پوست آنها را جدا کرده و نگینی خرد کنید؛ البته می توانید آنها را رنده کنید

۴- خیارشور را هم نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

۵- حالا نوبت آماده کردن سس سالاد است؛ سس مایونز، ماست، روغن زیتون، نمک و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و در صورت تمایل چند قطره آب لیموترش به آن بیفزایید.

۶- در نهایت ظرف بزرگی انتخاب کنید، ابتدا سیب زمینی، تخم مرغ، ذرت شیرین،‌ مرغ و خیارشور را داخل ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید؛ سپس لبوها را اضافه کرده و سسی که آماده کرده اید را به بقیه مواد بیفزایید و حسابی با قاشق هم بزنید تا رنگ لبو حسابی سالاد شما را پاییزی کنید.

۷- پس از آماده سازی سالاد آن را دو ساعت در یخچال نگهداری کنید تا حسابی مزه دار و آماده سرو شود

۸ - سالاد را با گردوی خرد شده و کمی جعفری تازه تزیین کنید

طرز تهیه سالاد مرغ و لبو؛ یک پیشنهاد پاییزی خوشمزه

سالاد لبو و مرغ و چند نکته

نکته اول: می توانید به جای سیب زمینی از ماکارونی فرمی استفاده کنید؛ در این صورت ماکارونی را در آبجوش بپزید، آبکش کنید و اجازه دهید خوب خنک شود و بعد مراحل بعدی را اجرا کنید

نکته دوم: اگر اعضای خانواده تان تمایلی به تخم مرغ ندارند، می توانید آن را از سالاد حذف کنید

نکته سوم: اگر به دنبال سالاد رژیمی هستید، به جای سیب زمینی و حتی ماکارونی فرمی از کینوا استفاده کنید که هم ارزش غذایی بالایی دارد و هم چاق کننده نیست

نکته چهارم: ممکن است این سالاد برای کودکان دیرهضم باشد پس در کنار لذت بردن از یک طعم پاییزی در سفره خود، اجازه پرخوری را به آنها ندهید.

 
 

نظرات بینندگان