روزنامه کیهان نوشت: اخیرا رئیسدانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف اعلام کرده که با اخراج شریفی زارچی مخالف است. این اظهارنظر غیرحرفهای و تأمل برانگیز در حالی است که شریفی زارچی از سوی مراجع ذیربط فاقد صلاحیت علمی برای تدریس در دانشگاه شریف شناخته شده است.
به عبارت دیگر، همان مرجعی که صلاحیت علمی رئیسدانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف را اعلام کرده است، به عدم صلاحیت علمی شریفی زارچی رأی داده است. اما گویا عدهای، به رفتارهای «دیکتاتورمأبانه» و «قبیلهای» و «باندی» عادت کردهاند.
در روزهای گذشته سخنگوی وزارت علوم اعلام کرد: هیئت جذب دانشگاه وی را فاقد صلاحیت علمی یا عمومی دانسته و قرارداد وی را تمدید نکرده است. همچنین طی نامهای به مرکز جذب اعضای هیئت علمی جذب وزارت علوم ارجاع شده و در هیئت مرکزی جذب هم به اتفاق آرا این حکم تأیید شده است.
اینکه فردی به دلیل عدم صلاحیت علمی، از مسند استاد دانشگاه کنار گذاشته میشود، اقدامی شایسته و قابل دفاع و البته قابل تقدیر است. اما ماجرا به همین جا ختم نمیشود. شریفی زارچی یکی از حامیان اوباش و تروریستها در اغتشاشات سال گذشته بوده است.
وی از جمله افرادی است که با سوءاستفاده از جایگاه خود، در آتش اغتشاشات دمیده و در خونهایی که به واسطه اغتشاشات سال گذشته بر زمین ریخته شد، شریک است.
بنابراین، علاوهبر اخراج این فرد به دلیل عدم صلاحیت علمی، وی باید به این خاطر که در آشوبهای سال گذشته فعال بوده است، بازداشت و محاکمه شود.
براساس مستندات موجود که در رسانهها نیز منتشر شده است، شریفی زارچی که امروز چهره اپوزیسیون به خود گرفته است، در زمان همهگیری کرونا، در وزارت بهداشت دولت روحانی حضور داشت و به عنوان «رئیسمرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت» آمار کرونا را دستکاری میکرد.
دو مورد ساده از وظایف زارچی در دوران حضورش در وزارت بهداشت، اعلام «رنگبندیهای کرونایی» و «مدیریت سامانه واکسیناسیون» بود. زارچی در ویدئویی اعتراف کرده است: «تمام رنگبندیها و اینکه کجا را قرمز کنیم، کجا را زرد کنیم، در چند ماه گذشته توسط شخص من، انجام میشده است. من در چند ماه گذشته، با همین آن و آف کردن، تصمیم میگرفتم که کدام امام جمعه نماز بخواند، کدام نخواند. من تصمیم گرفتم کدام شهر بسته یا باز شود.»
زارچی در ادامه اعترافات خود درخصوص آمارسازیهایش اشاره کرده است که بدون هماهنگی، 43 شهر را بدون هیچ دلیل منطقی، سیاه کرده و وزارت بهداشت و ستاد کرونا را به این نتیجه رساند که این شهرها را قرنطینه کنند.
در فضای مجازی امروز از شریفی زارچی به عنوان «نخبه» یاد میکنند؛ این درحالی است که در زمان حضورش در وزارت بهداشت، انتقادات شدیدی به سامانه واکسیناسیون و رنگبندیهای کرونا تحت مدیریت زارچی، در رسانهها مطرح بود.
وی در مقطعی که استادیار پیمانی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف بود نیز با سوءاستفاده از جایگاه خود، بهجای انجام وظایف خود در کسوت استاد دانشگاه، مشغول توئیت بازی و حمایت از اوباش و تروریستها بود.
در روزهای اخیر از شبکه تروریستی اینترنشنال گرفته تا رسانههای بدنامی همچون بیبی سی و صدای آمریکا و رادیوفردا، همگی به دفاع تمام قد از شریفی زارچی پرداختهاند. به نظر شما رسانههای معاند، دلواپس تحصیل دانشجویان عزیز کشورمان هستند؟!
علی شریفی زارچی، استاد دانشگاه شریف و ۲ نفر از اساتید دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه اخراج شدند. شریفی زارچی در صفحهی شخصی خود توییتر اعلام کرد که نامهی اخراج خود از دانشگاه را دریافت کرده است. همچنین کانال تلگرامی انجمن علمی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی از اخراج دکتر آمنه عالی و دکتر حمیده خادمی خبر داد و نوشت: «خبر اخراج دو تن از محبوبترین و باشرافتترین اساتید دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی، دانشجویان دانشکده را در بهت عظیمی فرو برده است. دکتر آمنه عالی و دکتر حمیده خادمی امروز صبح خبر از اخراج خود دادند.»