arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۳۹۵۸۸
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۶ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲

آیا برگرها سالم هستند؟/ اگر هر روز یک برگر بخورید چه اتفاقی برای بدن‌ تان می‌افتد؟

درست است که برگر سرشار از پروتئین می‌باشد، اما به طور کامل یک غذای سالم نیست. برگرها سرشار از چربی اشباع شده هستند که می‌تواند منجر به بروز بیماری قلبی و افزایش سطح کلسترول شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فرارو  : درست است که برگر سرشار از پروتئین می‌باشد، اما به طور کامل یک غذای سالم نیست. برگرها سرشار از چربی اشباع شده هستند که می‌تواند منجر به بروز بیماری قلبی و افزایش سطح کلسترول شود.
 
 به نقل از یاهولایف برگر یک غذای اصلی امریکایی است. صنعت فست فود با عشق ما به گوشت گاو رشد می‌کند. امریکایی‌ها به قدری برگر دوست دارند که به طور منظم آن را می‌خورند. یک امریکایی به طور میانگین حدود پنج برگر در ماه می‌خورد.
 
شاید شما به قدری برگر دوست باشید که مقدار بیش تری از آن را می‌خورید. اگر چنین است ارزش آن را دارد به این فکر کنید که خوردن حجم بالای برگر چه تاثیری بر روی سلامتی تان خواهد گذاشت.
 
آیا برگرها سالم هستند؟
 
براساس نتیجه نظرسنجی انجام شده توسط Mintel ۸۲ درصد از امریکایی‌ها معتقدند که برگر یک غذای سالم و منبع خوبی از مواد مغذی می‌باشد. این باور عمومی بدان خاطر است که برگر به دلیل داشتن پروتئین بالا شناخته شده است. در حالی که درست است که برگر سرشار از پروتئین می‌باشد، اما به طور کامل یک غذای سالم نیست.
 
برگرها سرشار از چربی اشباع شده هستند که می‌تواند منجر به بروز بیماری قلبی و افزایش سطح کلسترول شود. بدین خاطر برگر غذایی ناسالم است. یک چهارم برگر مک دونالد حاوی ۸ گرم چربی اشباع شده است که بیش از ۵۰ درصد از مقدار توصیه شده برای مصرف روزانه چربی اشباع شده توسط انجمن قلب امریکا می‌باشد. هم‌چنین، ۷۱۰ میلی گرم سدیم در برگر وجود دارد.
 
برخلاف منابع پروتئینی گیاهی برگر فاقد ارزش غذایی قابل توجه برای بدن است. برای مثال، مواد غذایی‌ای مانند لوبیا، نخود و توفو همگی سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان هستند که برگرها فاقد آن می‌باشند. با این وجود، برگر تماما بد نیست و حاوی پروتئین و آهن نیز می‌باشد. با این وجود، این مزایا برای متعادل ساختن میزان بالای چربی اشباع شده موجود در برگر کافی نیستند.
 
اگر هر روز یک برگر بخورید چه اتفاقی می‌افتد؟
 
اگر هر روز برگر بخورید باعث خواهید شد خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در شما افزایش یابد. چربی اشباع شده موجود در گوشت قرمز که برگر را شامل می‌شود می‌تواند منجر به افزایش کلسترول بد و کاهش سطح کلسترول خوب شود.
 
داشتن فشار خون بالا خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را نیز افزایش می‌دهد. علاوه بر تاثیر منفی خوردن برگر روزانه بر سلامت قلب خوردن روزانه یک برگر برای سلامت روده نیز مضر است. نتایج برخی از مطالعات نشان می‌دهند که گوشت قرمز می‌تواند به التهاب روده دامن بزند.
 
مصرف یک وعده گوشت قرمز در روز خطر التهاب روده و دیورتیکولیت یا ضعف در دیواره روده را تا ۱۸ درصد افزایش می‌دهد. نشان داده شد که جایگزینی گوشت قرمز با مرغ یا ماهی بدون چربی این خطر را تا حدود ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.
 
اگر خطرات افزایش یافته بیماری قلبی عروقی و التهاب روده برای متقاعد کردن شما به منظور تحدیدنظر درباره خوردن یک برگر کافی نیست یافته‌های یک مطالعه علمی یک دهه‌ای را در نظر بگیرید که نیم میلیون نفر در آن مورد ارزیابی قرار گرفتند. محققان دریافتند که رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز با طول عمر کوتاه‌تر مرتبط است. این تا حد زیادی به دلیل افزایش خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی عروقی است.
 
اگر عادت به خوردن برگر به طور منظم دارید یادگیری در مورد این که چگونه این عادت غذایی می‌تواند بر سلامت تاثیر منفی بگذارد می‌تواند بسیار ناامید کننده باشد. اگر برگر را دوست دارید می‌توانید آن را از رژیم غذایی خود حذف نکنید بلکه صرفا به میزان کم تری آن را مصرف نمایید تا برای سایر گزینه‌های غنی از مواد مغذی به عنوان منابع اصلی تامین پروتئین مورد نیاز بدن تان نیز جا باز کنید.
 
اگر در کنار گذاشتن برگر مشکل دارید برگر بوقلمون (که چربی اشباع کمتری نسبت به همبرگر گوشت گاو دارد) و برگر گیاهی را مدنظر قرار دهید. به دنبال برگرهای گیاهی‌ای باشید که با مواد غذایی کامل مانند لوبیا، نخود و غلات کامل درست شده اند تا بهترین مواد مغذی را برای تان تامین کنند.
 
هنگامی که تصمیم می‌گیرید تعداد همبرگرهایی که به طور منظم می‌خورید را کاهش دهید این فرصت را به خود می‌دهد که غذاهای غنی از مواد مغذی بیش تری را در رژیم غذایی تان بگنجانید. تنوع شرط اساسی در داشتن رژیم غذایی سالم است تا اطمینان حاصل شود که تمام مواد مغذی، ویتامین‌ها و مواد معدنی توصیه شده خود را دریافت می‌کنید. خوردن هر روز یک غذای مشابه ممکن است فرد را در معرض خطر از دست دادن مواد مغذی کلیدی قرار دهد.
نظرات بینندگان