arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۳۲۴۹۲
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۳ - ۱۵ تير ۱۴۰۲

معاون علمی رئیس جمهور: در برخی حوزه‌ها نسبت به آلمانی‌ها ۳ برابر تجهیزات ساخت تولید داریم / در کشور ۷۰ پارک علم و فناوری داریم؛ در کره جنوبی با آن همه تکنولوژی، شاهد فعالیت ۱۸ پارک علم و فناوری هستیم / به لطف خدا، منابع کشور را مفت نمی‌فروشیم / اکنون درآمد و هزینه نظام ما سر به سر است

روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: اقتصاد دانش بنیان باید مردمی شود و این کار بخشی از مردمی کردن اقتصاد است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: اقتصاد دانش بنیان باید مردمی شود و این کار بخشی از مردمی کردن اقتصاد است.

به گزارش «انتخاب»، روح الله دهقانی فیروزآبادی روز پنجشنبه در شورای اقتصاد دانش بنیان قم که در استانداری قم برگزار شد اظهار داشت: استانداران این اختیار را دارند تا مردمی کردن اقتصاد دانش بنیان را پیگیری و استان ها باید به درستی از منابع استفاده کنند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی دولت، ایرنا، وی بیان کرد: امسال از نظر منابع وضعیت بسیار خوب است و منابع بنیاد نخبگان هفت برابر شده است و مشکل منابع نداشته و مشکل مدل هزینه کرد را داریم.

وی با اشاره به فعالیت ۷۰ پارک علم و فناوری و ۴۰۰ مرکز رشد در کشور اظهار داشت: فقط ۸۰ درصد گردش مالی پارک ها برای پارک پردیسان تهران است.

دهقانی فیروزآبادی افزود: در کره جنوبی با آن همه تکنولوژی که وجود دارد شاهد فعالیت ۱۸ پارک علم و فناوری هستیم و معتقدیم باید اکنون متمرکز شویم و تک تک مراکز را بسازیم تا مردم امید پیدا کنند.

وی اظهار داشت: زمانی که جمهوری اسلامی تاسیس شد اقتصاد آن به شکل دولتی شکل گرفت و در دورانی نظام حاکمیتی و دولتی بوده است و کشور درآمدهای سرشار داشته است و در دولتی درآمدهای نفتی پنج برابر اکنون بود. مقامات محلی هم منابع زیادی داشتند که نمی دانستند چگونه خرج کنند و درآمد بالا و قدرت خرید بالا وجود داشته است.

وی عنوان کرد: اکنون به اندازه بسیار خوبی زیرساخت داریم در حالی که ۲۰ سال پیش کمبود فضای فیزیکی داشتیم و فضای بسیار زیاد دانشگاهی داریم. در تجهیزات نیز در وضعیت خوبی قرار داریم و در برخی حوزه ها نسبت به آلمانی ها سه برابر تجهیزات ساخت تولید داریم.

معاون رئیس جمهور افزود: آثار بیماری اقتصاد نفتی در کشور را شاهد هستیم اما اکنون به لطف خدا منابع کشور را مفت نمی فروشیم.

وی ادامه داد: تحولی که غرب به دنبال آن است انقلاب نام دارد و رهبر ما تحول مدنظر خودشان را دارند که با تغییرات و اصلاحات جزیی نمی توان آن را انجام داد. اکنون در آمد و هزینه نظام ما سر به سر است و به فرموده رهبری مهم ترین رکن تحول، تحول اقتصادی است چون اقتصاد آسیب پذیر ترین رکن ما است.

وی گفت: مردمی کردن اقتصاد بسیار مهم است که از حاکمیت شروع می شود تا بگذاریم مردم تصمیم گرفته و فکر کنند و ما به عنوان دولت باید فقط شرایط و سرمایه اولیه را مهیا کنیم و بگذاریم مردم و بخش خصوصی کار کنند و منافع انسان ها درگیر شود تا کار جهادی صورت گیرد.

دهقانی فیروزآبادی افزود: انتظار می رود استان قم که همیشه مبداء تحول و انقلاب و تحولات شگرف بوده است در دوره فعلی هم مبداء باشد و حرف نو و روش جدیدی می خواهد و باید ببینیم چگونه می توان با منابع محدود کارهای بزرگ انجام داد.

نظرات بینندگان