پس از سه سال فعالیت، مقالات دانشنامه آنلاین و تخصصی ویکی حقوق از تعداد ده هزار عنوان مقاله عبور کرد. این مقالات دانشنامه ای توسط پژوهشگران پژوهشکده حقوق و قانون ایران پیرامون مواد قانونی و اصطلاحات حقوقی تدوین شده و در حال حاضر به صورت رایگان و در راستای رسالت اجتماعی پژوهشکده حقوق در دسترس همگان قرار گرفته است.
پروژه «ویکی حقوق» به عنوان اولین و تنها دانشنامه آنلاین، تخصصی و عمومی توسط پژوهشکده حقوق و قانون ایران و در راستای رسالت اجتماعی این پژوهشکده در سال ۱۳۹۹ با دانشنامه نگاری مواد قانون مدنی و قانون آیین دادرسی مدنی طراحی و اجرا شد. پس از نگارش بخشی از این مواد، پروژه قانون تجارت را نیز شروع کرد. این پژوهشکده پس از به پایان رساندن دانشماده نگاریِ قوانینِ مادرِ حقوق خصوصی، به منظور نگارش مقالات حقوق جزا، پژوهشگران متخصص این رشته را طی مصاحبات علمی، جذب و نگارش مقالات قانون مجازات اسلامی، قانون تعزیرات و قانون آیین دارسی کیفری را شروع کرد. در همین زمان نیز ویراستاری علمی و ادبی تمامی مقالاتی که تا آن زمان توسط پژوهشگران پژوهشکده حقوق نوشته شده بود توسط تیم نظارت ویکی حقوق در دو رشته حقوق خصوصی و حقوق جزا آغاز شد. تیم نظارت علاوه بر ویراستاری، بر روان سازی و استاندار سازی مقالات نوشته شده نیز متمرکز بودند. در ابتدای تیر ماه ۱۴۰۱ نیز با به پایان رسیدن این دو پروژه پس از دو سال، پروژه دانشماده نگاری قوانین حقوق عمومی نیز آغاز شد و تا اکنون دانشنامه هر یک از مواد و اصول قوانین مادر این رشته نظیر قانون اساسی، قانون مالیات های مستقیم و قانون مدیریت خدمات کشوری به رشته تحریر در آمد.
پژوهشکده حقوق در ابتدای زمستان ۱۴۰۱ نیز ضمن انتشار فراخوان جذب دانشجو پژوهشگر رشته حقوق در مقاطع ارشد و دکتری، پروژه دانشنامه نگاری قوانین خاص رشته های حقوقی را آغاز کرد و به این منظور ضمن برگزاری مصاحبه علمی از متقاضیان، شروع به دانشماده نگاری قوانینی نظیر قانون روابط موجر و مستاجر، قانون اجرای احکام مدنی، قانون مبارزه با مواد مخدر، قانون ثبت اسناد و املاک، قانون حمایت خانواده، قانون حمایت از حقوق مولفان و مصنفان، قانون ثبت اختراعات، قانون ثبت احوال، قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بدسرپرست و ... کرد.
برای نگارش مقالات ویکی حقوق از نرم افزار اختصاصی پژوهشکده حقوق و قانون ایران استفاده شد. در این نرم افزار بیش از شصت و پنج هزار منبع حقوقی اعم از کتاب، پایان نامه، رساله و مقاله وجود دارد. دسترسی به حدود دو میلیون فیش تحقیقاتی که توسط پژوهشگران پزوهشکده حقوق در طول چندین سال پژوهش آماده شده نیز بخش دیگری از این نرم افزار است. در نهایت این بانک اطلاعاتی با کمک به پژوهشگران پژوهشکده حقوق باعث تسریع و سهولت در نگارش مقالات و افزایش غنای محتوایی و تعداد ارجاعات هر مقاله شد.
پژوهشگران این پژوهشکده در هنگام دانشماده نگاری قوانین، مدخل های مستقلی را نیز برای اصطلاحات حقوقی نوشتند تا چنانچه افراد غیر حقوقی نیز در هنگام خواندن مواد قانون با ابهامی روبرو شدند، بتوانند با رجوع به مقالات مرتبط، ابهام را بر طرف کرده و فهم دقیقتری از این مواد به دست بیاورند. زیرا در ویکی حقوق، قضات، وکلا و پژوهشگران حقوق، عمده مخاطبین مقالات مواد قانونی هستند و به همین دلیل دانشماده نگاری با توجه بر نیازهای این گروه نوشته شده است، این نوع نگارش بر خلاف نگارش مقالات اصطلاحات حقوقی است که در آن تمرکز بر ساده نویسی بوده؛ چراکه عمده مخاطبین این گونه مقالات، افرادی هستند که با حقوق آشنایی تفصیلی ندارند.
در موازات دانشنامه نگاری مواد قانونی و اصطلاحات حقوقی، محورهای دیگری از ویکی حقوق توسط پژوهشگران غیرحضوری این پژوهشکده انجام شد. یکی از این محورها مربوط به بارگذاری مقالات منتشر شده در نشریات علمی بود که علاوه بر اطلاعات شناسنامه ای هر مقاله، چکیده آن مقاله در ویکی حقوق بارگذاری می شد و پژوهشگر ضمن بررسی و شناسایی مواد قانونی مرتبط با هر یک از این مقالات، ارتباط میان ویکی بین مواد قانونی و مقالات نشریات را برقرار می کرد. با اتمام این محور، دسترسی به منابعی که پیرامون هر ماده قانونی وجود دارد، برای پؤوهشگران حقوق تسهیل خواهد شد.
ویکی حقوق محورهای دیگری را نیز در برنامه بلند مدت خود تعریف کرده است که پس از اتمام پروژه فعلی به آن ها می پردازد. معرفی اطلاعات شناسنامه ای کتب مرجع حقوقی، معرفی نام آوران حقوق ایران و بینالملل (اساتید، قضات، وکلا و پژوهشگران برجسته)، معرفی سارمانهای حقوقی و قضایی اعم از دولتی و خصوصی، از جمله این محورها است.