arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۷۱۶۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۰۰ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۱

تاریخ روابط ایران و آمریکا، شماره ۲۷: سفرای بی‌رمقی که آمریکا به ایران فرستاد

کتاب تاریخ روابط ایران و آمریکا: سال ۱۸۹۱، واشنگتن تراکستون بیل(۳۲) را که جوانی اهل کالیفرنیا و وارث بزرگترین ثروت زمین داری خصوصی در ایالات متحده بود، تنها به این دلیل به ایران فرستاد که محیط جدید، پاسخی به حس شوخ طبعی نوجوانانه اش باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرویس تاریخ «انتخاب»: در کتاب تاریخ روابط ایران و آمریکا آمده است:

برای مثال جانشین بنیامین در تهران فردریک وینستون بود وکیل شصت و هشت ساله بدخلقی که هیچ سابقه دیپلماتیکی نداشت و تنها چند ماه بعد از جایگاه خود استعفا کرد. جایگزین وینستون ای اسپنسر پرت (۳۱) سی و پنج ساله بود، از اهالی موبیل آلاباما و همین طور ادامه یافت.

سال ۱۸۹۱، واشنگتن تراکستون بیل(۳۲) را که جوانی اهل کالیفرنیا و وارث بزرگترین ثروت زمین داری خصوصی در ایالات متحده بود، تنها به این دلیل به ایران فرستاد که محیط جدید، پاسخی به حس شوخ طبعی نوجوانانه اش باشد. و ادامه دههٔ ۱۸۹۰ نیز ایالات متحده مجموعه ای از افرادی را به این شغل می‌گماشت که آمادگی کافی برای سفارت آمریکا در ایران را نداشتند و این حاوی پیامی محکم به شاه بود که تلویحاً به او بی توجهی کرده اند. در سال ۱۸۹۳ واتسون اسپری خبرنگاری از اهالی دلاور تنها شش ماه دوام آورد و نهایتاً الکساندر مک دونالد شصت و شش ساله که پروتستانی گمنام از اهالی ویرجینیا بود، چهار سال پایانی عمرش را در ایران گذراند. سال ۱۸۹۷ آرتور هاردی که شغل اصلی وی سردبیری کازموپالیتن بود، جانشین وی شد.

نظرات بینندگان