arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۹۶۲۳۸
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۱ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱

هشدار بهداشت جهانی درباره اهمال کاری در قبال کرونا

سازمان جهانی بهداشت بار دیگر درباره اهمال کاری در مبارزه با کووید ۱۹ هشدار داد و اقدام هماهنگ و تعهدات سیاسی برای نجات جان انسان‌ها و جلوگیری از آسیب‌های اقتصادی و بهداشتی ناشی از همه گیری را خواستار شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 
صدا و سیما: سازمان جهانی بهداشت بار دیگر درباره اهمال کاری در مبارزه با کووید ۱۹ هشدار داد.
 
سازمان جهانی بهداشت بار دیگر درباره اهمال کاری در مبارزه با کووید ۱۹ هشدار داد و اقدام هماهنگ و تعهدات سیاسی برای نجات جان انسان‌ها و جلوگیری از آسیب‌های اقتصادی و بهداشتی ناشی از همه گیری را خواستار شد.
تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در یک نشست خبری گفت همه گیری کووید ۱۹ تمام نشده است، اما پایان نزدیک است. اینکه بتوانیم پایان را ببینیم به این معنی نیست که به پایان راه رسیده ایم. وی یادآور شد همه گیری هنوز در هفته عامل مرگ ده هزار نفر است که می‌توان از بخش عمده آن‌ها جلوگیری کرد و این در حالیست که نقص‌های بسیاری در حوزه واکسیناسیون به ویژه در کشور‌هایی با درآمد کم و متوسط وجود دارد.
تدروس آدهانوم گفت این بدان معناست که همه باید در صورت نیاز از ابزار‌های ساده موجود یعنی فاصله گذاری، ماسک و تهویه هوا برای ایمن ماندن استفاده کنند. این بدان معناست که همه مردم باید به ابزار‌های پزشکی مانند واکسن، آزمایش‌ها و درمان برای ایمن ماندن دسترسی داشته باشند.
این اظهارات در حالی مطرح شده است که کارگروه شورای تسهیل کننده شتاب دهنده‌ ای سی تی (ابزاری برای تسریع دسترسی به ابزار‌های مبارزه با کووید ۱۹) روز پنجشنبه آخرین گزارش خود را منتشر کرد و هشدار داد همه گیری جهان تمام نشده است و هم اکنون زمان مناسبی برای اهمال کاری در برابر کووید ۱۹ نیست.
در این گزارش نتیجه گیری شده است هنوز بسیاری از کشور‌ها با اهداف جهانی برای پوشش واکسیناسیون، میزان غربالگری و دسترسی به درمان و تجهیزات حفاظت فردی فاصله زیادی دارند. اگر  چه پیشرفت‌هایی صورت می‌گیرد، اما تهدید جهانی کووید ۱۹ به ویژه برای افراد آسیب پذیر در کشور‌هایی با درآمد پایین هنوز پایان نیافته است.
طبق این گزارش میزان واکسیناسیون در کشور‌هایی با درآمد پایین تنها ۱۹ درصد است و این در حالیست که در کشور‌هایی با درآمد بالا این رقم ۷۵ درصد است. روش‌های درمانی جدید از جمله درمان با دارو‌های ضد ویروس خوراکی هم در کشور‌هایی با درآمد کم و متوسط محدود است یا اصلا وجود ندارد.
نظرات بینندگان