arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۹۵۶۲۷
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۶ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱

۸ مدل از بهترین کفپوش‌ها برای آشپزخانه را بشناسید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

۸ مدل از بهترین کفپوش‌ها برای آشپزخانه را بشناسید

باتوجه‌به تنوع بالای جنس و طرح کفپوش، تفاوت سلیقه‌ها و شرایط جغرافیایی، انتخاب بهترین کفپوش برای آشپزخانه به امری مشکل تبدیل شده است. خیلی از ما برای رفتن به خانه جدید آماده می‌شویم یا تصمیم به بازسازی آشپزخانه گرفته‌ایم؛ اما نمی‌دانیم بهترین کفپوش برای آشپزخانه ما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد. مهم‌ترین فاکتورهایی که در انتخاب کفپوش آشپزخانه باید به آن توجه کنیم بادوام بودن، مقاومت در برابر رطوبت و سهولت تمیز کردن آن است. در ادامه ویژگی‌های 8 مدل از بادوام‌ترین کفپوش‌های آشپزخانه را با توجه به شرایط و بودجه شما بررسی خواهیم کرد. اگر به‌دنبال بهترین کفپوش آشپزخانه هستید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. 

۱- کفپوش آشپزخانه وینیل؛ مقاومت بالا در برابر رطوبت

در زمان خرید کفپوش یکی از نکاتی که باید به آن دقت کنیم، قیمت کفپوش است. کفپوش وینیل (پی وی سی) با توجه به مقرون‌به‌صرفه بودن قیمت، یکی از بهترین کفپوش‌ها برای آشپزخانه محسوب می‌شود. یک خاصیت ذاتی پی وی سی این است که نوعی عایق صوتی و حرارتی به‌شمار می‌رود. همین موضوع باعث شده کفپوش‌های وینیل به انتخابی مناسب برای آشپزخانه تبدیل شوند. علاوه‌بر این موارد کفپوش‌های پی وی سی در مقابل نم و رطوبت هم مقاومت خوبی دارند. این کفپوش‌ها دوام بالایی دارند و مانند سنگ و چوب دچار لب پریدگی، شکستگی و رنگ‌پریدگی نمی‌شوند. تنوع رنگ و قالب را می‌توانید در کفپوش‌های وینیل هم ببینید. هماهنگ کردن این کفپوش‌ها با هر رنگ و طرحی ساده است و تقریبا با سبکی از طراحی داخلی هم‌خوانی دارند. برای نصب کفپوش پی وی سی حتما باید از نصاب حرفه‌ای کمک بگیرید. 

باتوجه‌به مقاومت بالای این ماده در برابر رطوبت، پی وی سی را می‌توان در لیست بهترین کفپوش برای آشپزخانه در مناطق مرطوب قرار داد. یک نکته مهم که باید به آن اشاره کنیم، استفاده از مواد شیمیایی مضر در ساخت پی وی سی است. این مواد می‌تواند برای سلامتی شما مضر باشد؛ بنابراین بهتر است که اگر کفپوش پی وی سی (وینیل) را انتخاب کرده‌اید به سراغ مواد باکیفیت بروید و از خرید مواد نامرغوب خودداری کنید. در صورتی‌که جنس وینیل از مواد بی‌کیفیت باشد، به سرعت دچار سایش و رنگ‌پریدگی می‌شود. 

۲- کفپوش لمینت؛ انتخابی بادوام و مقرون‌به‌صرفه برای آشپزخانه 

در سال‌های اخیر استفاده از کفپوش‌های چوبی لمینت بسیار موردتوجه قرار گرفت. از دلایل محبوبیت این کفپوش‌ها، می‌توان به بادوام بودن و قیمت مقرون‌به‌صرفه آن اشاره کرد. قیمت پارکت لمینت به نسبت پارکت‌های چوبی بسیار مناسب است. همچنین ساختار کفپوش لمینت از لایه‌های رزین و فیبرهای لایه‌ای تشکیل می‌شود. به‌همین دلیل طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی از این محصول را در بازار می‌بینیم. خطوط و رگه‌هایی که در طراحی لمینت به‌کار می‌رود معمولا تقلیدی از طرح چوب و تنه درختان است.

در زمان نصب کفپوش، توصیه می‌شود از یک لایه فوم نازک در زیر کفپوش استفاده کنید. فوم نقش پشتیبان و عایق صدا و دما را دارد. در نتیجه کفپوشی نرم و ارگانیک خواهیم داشت و حتی اگر شی‌ای از دست ما بیفتد، آسیبی نمی‌بیند. نصب کفپوش لمینت بسیار ساده‌ و سریع انجام می‌شود. همچنین محیط اطراف ما را در زمان نصب خیلی کثیف نمی‌شود. یک امتیاز بزرگ کفپوش‌های لمینت، مدت طولانی گارانتی است. در زمان خرید کفپوش لمینت به این نکته توجه کنید. معمولا مدت گارانتی این کفپوش‌ها بین 10 تا 20 سال است. 

یکی دیگر از انواع کفپوش‌ها، لمنیت‌های پلاستیکی هستند که نسبت‌به همتای چوبی خود قیمت پایین‌تری دارند. طراحی این کفپوش‌ها کاملا شبیه نمونه‌های چوبی است اما مطمئنا کیفیت و دوام لمینت چوبی را ندارد.

۳- کفپوش سنگ طبیعی؛ بهترین کفپوش آشپزخانه برای سبک کلاسیک

در لیست بهترین کفپوش برای آشپزخانه، نباید سنگ طبیعی را فراموش کرد. سنگ‌های طبیعی مثل گرانیت، مرمر تراورتن همیشه محبوب و جذاب هستند. رگه‌های طبیعی سنگ‌ها و رنگ‌های متنوع آن‌ها ظاهری لوکس و جذاب به آشپزخانه می‌دهد. ترکیب این ویژگی‌ها با کاغذ دیواری آشپزخانه، سبک کلاسیک را به فضای آشپزخانه شما می‌آورد.

اکثر معماران در طراحی خانه‌های ویلایی و آشپزخانه‌های مدرن از سنگ‌های طبیعی استفاده می‌کنند. طبیعت کفپوش‌های سنگی خنک است و به‌همین دلیل استفاده از آن‌ها در مناطق گرم‌سیری بسیار رواج دارد؛ بنابراین توصیه می‌کنیم اگر در مناطق سرد و خشک زندگی می‌کنید، از انتخاب سنگ طبیعی صرف‌نظر کنید. در صورت نصب کفپوش سنگی در این مناطق، احتمالا در فصل زمستان به گرمایش از کف نیاز خواهید داشت. بهترین کفپوش برای آشپزخانه در این مناطق پارکت چوبی است. در خصوص مزیت کفپوش‌های سنگی می‌توان به دوام بالا و قابلیت شستشوی آسان آن اشاره کرد.

۸ مدل از بهترین کفپوش‌ها برای آشپزخانه را بشناسید

۴- کفپوش سرامیک؛ کفپوشی ایده‌آل و بادوام برای آشپزخانه

یکی از ایده‌آل‌ترین روش‌ها برای پوشاندن کف آشپزخانه، استفاده از کفپوش سرامیک است. سرامیک بیشترین تنوع رنگ و طرح را در بین انواع کفپوش‌ها دارد. تمیز کردن سرامیک آسان است و نیاز چندانی به نگهداری و تعمیر ندارد. یکی دیگر از امتیازهای استفاده از سرامیک برای کفپوش آشپزخانه، این است که فضا را بزرگ‌تر نشان می‌دهد. با وجود تنوع کفپوش‌ها و ورود رقبای جدید، همچنان سرامیک، پرکاربرد است. خیلی از معمارها در طراحی آشپزخانه‌های مدرن از کاشی‌های سرامیکی بزرگ استفاده می‌کنند؛ چون این کفپوش‌ها بسیار بادوام هستند و مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارند.

نصب کفپوش‌های سرامیکی کار چندان ساده‌ای نیست و حتما به کمک یک نصاب متخصص نیاز دارید. برای اینکه روند پاک کردن سرامیک‌ها راحت‌تر باشد، مدل‌هایی را انتخاب کنید که فضای مفصلی بین آن‌ها کمتر است. 

یک عیب بزرگ کفپوش‌های سرامیکی سخت بودن ساختار آن است. در نتیجه اگر شیشه یا ظرف چینی از دست شما بیفتد، باید انتظار شکستن آن را داشته باشید.

۸ مدل از بهترین کفپوش‌ها برای آشپزخانه را بشناسید

۵- کفپوش آشپزخانه پارکت، مقاوم در برابر فشار 

پارکت یکی از پرکاربردترین کفپوش‌ها در تمام دوره‌ها است. طرح و جنس پارکت با گذشت زمان زیباتر می‌شود و گرما و جلوه‌ای خاص به فضا می‌دهد. این کفپوش‌های پیش‌ساخته چوبی در برابر فشار و ضربه مقاوم هستند و هر لکه‌ای را به‌راحتی می‌توان از روی آن پاک کرد. هنگام کار در آشپزخانه و در زمان پخت‌وپز یا شستشوی ظروف، به میزان قابل توجهی با آب سروکار داریم؛ بنابراین مهم است که بهترین کفپوش برای آشپزخانه، در برابر رطوبت مقاوم باشد. پارکت‌های چوبی از این قابلیت برخوردار هستند. با استفاده از فناوری‌های نوین، کیفیت مواد به‌کار رفته برای ساخت پارکت‌های چوبی افزایش یافته است. بسیاری از پارکت‌های چوبی حتی برای استفاده در فضای حمام هم تضمین شده‌اند.

شاید تنها ایرادی که بتوان به کفپوش پارکت وارد کرد، قیمت بالای آن باشد؛ اما باتوجه‌به مقاومت و دوام آن، ارزش هزینه‌ای که می‌کنید را دارد. البته توجه داشته باشید که اگر در مناطقی با رطوبت بالا زندگی از چوب‌های بزرگ استفاده نکنید. این چوب‌ها بعد از چند وقت متورم می‌شوند و ترک می‌خورند. اگر می‌خواهید از پارکت برای کفپوش آشپزخانه استفاده کنید، توصیه ما این است که از یک روز قبل پارکت‌ها را به محل نصب ببرید. این کار باعث می‌شود تا پارکت از نظر دما و رطوبت با محیط هماهنگ شود. 

۶- کفپوش بتنی؛ بهترین کفپوش آشپزخانه برای سبک مینیمال 

اگر به طراحی داخلی مدرن و سبک مینیمال علاقه‌مند هستید، بهترین کفپوش برای آشپزخانه کفپوش بتنی است. این کفپوش‌ها علاوه بر ظاهر جذاب، ساختار بسیار مستحکمی دارند. در برابر خط و خش، ضربه و رطوبت مقاوم هستند. شاید تصور خیلی‌ها این باشد که کفپوش‌های بتنی تنوع و رنگ‌بندی محدودی داشته باشند؛ اما برخلاف باور عموم این کفپوش‌ها در انواع رنگ‌ها تولید می‌شوند. همچنین می‌توانید قبل از خشک شدن، بافت‌های متنوعی به بتن بدهید یا نوع قالب آن را تغییر دهید. این کار ساختار ساده بتن را متحول می‌کند و ظاهری متفاوت به آشپزخانه شما می‌دهد.

توجه داشته باشید که کفپوش‌های بتنی هم مانند کفپوش‌های سنگی، چندان برای مخیط‌های سرد مناسب نیستند. در صورت استفاده از این ماده، باید آشپزخانه خود را به سیستم گرمایش از کف مجهز کنید. یکی از معایب کفپوش‌های بتنی لکه‌‌دار شدن آن است. احتمال دارد بعد از مدتی، لکه‌هایی روی سطح بتنی کفپوش مشاهده کنید و نیاز به پرداخت مجدد کف داشته باشید. 

۷- موکت؛ انتخابی مقرون‌به‌صرفه برای کفپوش آشپزخانه

استفاده از موکت به‌عنوان کفپوش آشپزخانه، شاید خیلی ایده جالبی نباشد. معمولا خرده‌های نان یا گرد و غبار روی موکت می‌مانند و تمیز کردن آن و از بین لکه‌ها کار چندان ساده‌ای نیست. به همین دلیل اکثر طراحان پیشنهاد نمی‌کنند که به این گزینه برای کفپوش آشپزخانه فکر کنید. یک مشکل دیگر موکت‌ها، نیاز مکرر به جارو زدن و شستشو است؛ اما با پیشرفت علم و فناوری، موکت‌هایی تولید شده‌اند که در برابر لکه‌ها مقاوم هستند و به‌سادگی تمیز می‌شوند. اگر یک آشپزخانه پر رفت‌وآمد یا فرزند کوچک دارید، موکت می‌تواند بهترین کفپوش برای آشپزخانه شما باشد. به‌علاوه نصب و یا جمع‌کردن موکت‌ها برای شستشو بسیار آسان است. پس فراموش نکنید که اگر موکت را برای کفپوش آشپزخانه انتخاب می‌کنید، حتما آن را از یک شرکت معتبر تهیه کنید و برچسب مواد سازنده را به‌دقت مطالعه کنید. 

۸- کفپوش بامبو؛ انتخاب علاقه‌مندان به محصولات پایدار برای آشپزخانه

اگر طرفدار استفاده از محصولات پایدار و سازگار با محیط زیست هستید، بامبو بهترین کفپوش برای آشپزخانه شماست. با توجه به ماهیت بامبو و اینکه در آب رشد می‌کند، این کفپوش در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارد. به همین دلیل یکی از کفپوش‌هایی که توصیه می‌شود در مناطق مرطوب از آن استفاده کنید، کفپوش‌های بامبو است. البته استفاده از این کفپوش هنوز چندان رایج نیست؛ اما در سال‌های اخیر کاربران و طراحان ایرانی استقبال خوبی از از کفپوش‌های بامبو داشته‌اند. طرح‌ کفپوش بامبو معمولا به صورت افقی یا عمودی است و در رنگ‌های عسلی، کهربایی و رنگ چوب تولید می‌شود. این کفپوش‌ها ظاهری زیبا و شیک به آشپزخانه شما می‌دهند و نصب آ‌ن‌ها دردسر کمی دارد. توصیه آخر این است که کفپوش‌های بامبو باکیفیت و با دوره گارانتی طولانی را انتخاب کنید.

شرکت لینوم فلکس؛ راهنمای مطمئن برای انتخاب بهترین کفپوش آشپزخانه

انتخاب کفپوش آشپزخانه در بحث دکوراسیون داخلی اهمیت بالایی دارد. آشپزخانه قلب تپنده خانه است. جایی‌‌که همه اعضای خانواده در آن گرد هم می‌آیند و ساعاتی را برای صرف غذا و معاشرت با هم سپری می‌کنند. خیلی از ما فرزند کوچک داریم که نگران سلامت او در هنگام حضور در آشپزخانه هستیم. همچنین مشغله‌های کاری باعث شده به‌دنبال کفپوشی باشیم که چندان نیاز به تمیز کردن و مراقبت نداشته باشد؛ بنابراین علاوه‌بر زیبایی کفپوش باید به نکات مهم‌تری هم توجه کنیم. در این مقاله شما را با فاکتورهای مهمی که برای انتخاب بهترین کفپوش آشپزخانه مهم است، آشنا کردیم. به‌‌طورکلی در انتخاب بهترین کفپوش آشپزخانه به دوام، مقاومت در برابر آب، قابلیت شستشو و طراحی زیبا دقت کنیم. شرکت لینوم فلکس باتوجه‌به رویکردی که در ارائه محصولات باکیفیت و متنوع دارد، مرکزی مطمئن برای تهیه بهترین کفپوش برای آشپزخانه است. می‌توانید برای مشاهده انواع کفپوش به سایت linumflex.com مراجعه کنید یا با شماره  09359117234 در تماس باشید. 

 

نظرات بینندگان