arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۸۲۶۱۰
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۰ - ۰۳ تير ۱۴۰۱

جزییات تخلیه یکی از ساختمان‌های بیمارستان حضرت رسول / انتقال بیمارستان فیروزآبادی تا ۲ ماه آتی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه ارزیابی‌های ما نشان می‌دهد ساختمان شماره ۳ بیمارستان حضرت رسول (ص) اخطار بحرانی دارد، گفت: این موضوع سبب شده تخلیه این ساختمان در دستور کار قرار گیرد. عملیات تخلیه ظرف یک ماه برنامه‌ریزی شده و ظرف سه ماه انجام می‌شود؛ بنابراین فعلا عملیات تخلیه آغاز نشده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه ارزیابی‌های ما نشان می‌دهد ساختمان شماره ۳ بیمارستان حضرت رسول (ص) اخطار بحرانی دارد، گفت: این موضوع سبب شده تخلیه این ساختمان در دستور کار قرار گیرد. عملیات تخلیه ظرف یک ماه برنامه‌ریزی شده و ظرف سه ماه انجام می‌شود؛ بنابراین فعلا عملیات تخلیه آغاز نشده است.

دکتر نادر توکلی  درباره عملیات تخلیه یکی از ساختمان‌های بیمارستان حضرت رسول(ص)، بیان کرد: منظور از تخلیه، تخلیه فوری نیست. در بیمارستان حضرت رسول ۴ ساختمان داریم که به یکدیگر متصل‌اند. سه ساختمان کاربری درمانی فعال دارند و یک ساختمان هم کاربری غیردرمانی و اداری دارد. در حال حاضر ارزیابی‌های ما نشان می‌دهد ساختمان شماره ۳ اخطار بحرانی دارد که سبب شده تخلیه ساختمان شماره ۳ در دستور کار ما قرار گیرد.

وی افزود: منظور از تخلیه ساختمان شماره ۳ این بیمارستان، جانمایی آن در فضایی دیگر خارج از بیمارستان است. تقریبا نزدیک به ۱۸۰ تختِ بیمارستان حضرت رسول در این ساختمان قرار دارد که مخصوص ارائه سرویس‌های فوق تخصصی و الکتیو (غیراورژانسی) هستند.

او با اشاره به اینکه هر ۴ ساختمان بیمارستان حضرت رسول(ص) از نظر ایمنی غیرسازه‌ای مورد رصد قرار گرفتند،‌ بیان کرد: بر این اساس ایمنی غیرسازه‌ای مانند مباحث آتش نشانی،‌ آسانسورها و... مورد بررسی قرار گرفته و تا حد امکان اصلاح شده است. در بحث ایمنی سازه‌ای ساختمان شماره یک و دو از ایمنی نسبی برخوردار هستند.

وی با اشاره به شکل‌گیری کارگروه تخلیه ساختمان شماره سه بیمارستان حضرت رسول(ص) در دانشگاه علوم‌پزشکی ایران،‌ تصریح کرد: این کارگروه متشکل از مسئولین بخش‌ها،‌ واحدها، حراست و مدیریت بیمارستان و... است تا نیازسنجی مناسبی از وضعیت تخلیه بیمارستان داشته باشیم. عملیات تخلیه ظرف یک ماه برنامه‌ریزی شده و ظرف سه ماه انجام می‌شود بنابراین فعلا عملیات تخلیه آغاز نشده است. این کار بسیار سخت است. البته برخی قسمت‌های ساختمان شماره سه در ساختمان‌های شماره یک و دو جانمایی شده است ولی سایر بخش‌ها باید در بیمارستان‌های دیگر جانمایی شوند که در این زمینه در حال رایزنی با بیمارستان‌هایی که ضریب اشغال تخت کمتری دارند، هستیم.

توکلی افزود: کلیه خدمات اورژانس، تروما، مصدومین و اورژانس تنفسی و قلبی کماکان در بیمارستان حضرت رسول(ص) پذیرش می‌شوند و تمام خدمات ساختمان شماره یک و دو پابرجا است. ترجیح ما این است که بیمارستان جایگزین در منطقه غرب باشد تا از نظر توزیع بیمار به مشکل برنخوریم.

او تاکید کرد: یک ماهی که برای برنامه‌ریزی فرایند تخلیه در نظر گرفته شده است از ابتدای تیرماه آغاز شده و پس از آن هم در طی تابستان فرایند تخلیه انجام می‌شود. پس از تخلیه قرار است ساختمان شماره سه تخریب و مجددا از نو ساخته شود که قطعا برای ساخت آن نیازمند بودجه‌هایی خارج از حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران هستیم. دستور کار بعدی ما جانمایی و تخلیه ساختمان شماره ۴ است، البته تخلیه این ساختمان به اندازه ساختمان شماره سه بحرانی نیست.

وی با اشاره به اینکه برنامه بلند مدت بیمارستان حضرت رسول(ص)،‌ بیمارستان جایگزین است، اظهار کرد: در جنب بیمارستان از سالیان قبل توانستیم زمینی را برای جایگزین بیمارستان در نظر بگیریم و به آن فکر کنیم. بیمارستان حضرت رسول(ص) موقوفه است و چون نیت واقف هم ارائه خدمات درمانی در این محل بوده است در آینده قطعا بازسازی و جانمایی آن به شکل درمانی خواهد بود.

او درباره سایر مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران که ممکن است تخلیه و جانمایی شوند، تصریح کرد: به شکل فوری و حیاتی چنین مسئله‌ای را مدنظر نداریم، اما قطعا بیمارستان‌های دیگری هم داریم که از ناپایداری‌هایی برخوردار هستند. اکثر مراکز درمانی ما فرسوده هستند و این امری است که سبب می‌شود لازم باشد در گذر زمان به فکر بیمارستان جایگزین،‌ بازسازی و نوسازی باشیم. در این رابطه جایگزین بیمارستان فیروزآبادی نیز دیده شده است و در حال انتقال آن طی دو ماه آینده به بیمارستان ۳۲۰ تخت‌خوابی جدیدی هستیم که ساخته و تجهیز شده است.

وی افزود: بیمارستان فیروزآبادی پیش از این دارای ۲۰۰ تخت بود اما بیمارستان جدید جایگزین که به زودی وارد مدار می‌شود ۳۲۰ تخت اضافه می‌کند و این تعداد قطعا نیاز منطقه را برطرف خواهد کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: پس از تخلیه؛ تخریب بیمارستان فیروزآبادی انجام می‌شود و ان‌شاءالله با ساخت ساختمان جدید، دانشکده دندان پزشکی برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر در این منطقه در آن مکان آغاز به کار خواهد کرد.

نظرات بینندگان