پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شورای بینالمللی پرستاران اعلام کرده که موج شیوع سویههای جدید کرونا، کشورهای ثروتمند را به جذب پرستاران از بخشهای فقیرتر جهان تشویق کرده است و به گفته شورای بینالمللی پرستاران، کمبود شدید نیروی انسانی در کشورهای فقیر تشدید میشود.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب به نقل از نیویورک پست، هاوارد که نماینده ۲۷ میلیون پرستار و ۱۳۰ سازمان ملی آمریکا در ژنو است، میگوید: "بیماری، فرسودگی شغلی و خروج کارکنان بهداشت و درمان در میان موارد فزاینده اُمیکرون، میزان غیبت کارکنان بخش بهداشت و درمان را به سطوحی رسانده است که بی سابقه است. "
برای پر کردن این شکاف، کشورهای غربی با استخدام پرسنل ارتش و همچنین داوطلبان و بازنشستگان واکنش نشان دادهاند، اما بسیاری نیز به عنوان بخشی از روندی که نابرابری سلامت را بدتر میکند، استخدام بینالمللی را افزایش دادهاند.
وی ادامه داد:"ما کاملاً شاهد افزایش استخدام بینالمللی در مکانهایی مانند بریتانیا، آلمان، کانادا و ایالات متحده بودهایم. من واقعاً از این راه حل سریع میترسم، این اتفاق، کمی شبیه به آنچه در مورد PPE (تجهیزات حفاظت فردی) و واکسنهایی که کشورهای ثروتمند از توان اقتصادی خود برای خرید و احتکار استفاده کرده اند، شده است، این کار را با نیروی کار پرستاری فقط نابرابری را بدتر خواهد کرد. "
طبق دادههای ICN، حتی قبل از همهگیری، کمبود جهانی ۶ میلیون پرستار وجود داشت که نزدیک به ۹۰ درصد این کمبودها در کشورهای با درآمد پایین و متوسط پایین بود، برخی از استخدامهای اخیر به کشورهای ثروتمند از کشورهای جنوب صحرای آفریقا، از جمله نیجریه و بخشهایی از دریای کارائیب آمدهاند، و پرستاران اغلب برای مهاجرت، از حقوق بالاتر و شرایط بهتر نسبت به محل زندگی خود انگیزه میگیرند.
حجم بالای مهاجرت پرستاران در کشورهای فقیر باعث میشود که این کشورها با مشکلات بیشتری در کنترل کرونا و سویههای جدید آن مواجه شوند.