پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شاید شما از جمله افرادی باشید که عاشق شکلات و فراوردههای شکلاتی اند، اما تصور همبرگر با سس شکلات به جای سس کچاپ، یا چیپس و پنیر با شکلات، چندان ساده نیست، این نوع غذاهای عجیب و شکلاتی در رستورانی تازه تاسیس در نیویورک به مشتریان ارائه میشوند.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب به نقل از نیویورک پست، در این رستوران، دیگر لازم نیست مصرف کاکائو خود را به دسر محدود کنید. بلکه میتوانید عناصر شکلات را روی چیزبرگر، مرغ کبابی و گوشت کبابی بریان امتحان کنید.
مدیر این کافه میگوید این طرح شکلاتی را از آشپزی سنتی کارائیب الهام گرفته که در خوراکیهای خود از شکلات استفاده میکنند. سر آشپز ۳۹ ساله این رستوران، ریکاردو ابالدیا است که از شکلات در رنگهای مختلف آن، تیره و روشن، جامد و مایع، شیرین و شور، تقریباً در همه غذاهای منوی رستوران، استفاده میکند.
برایمان در ساندویچ مرغ کبابی از ترکیب سس بالزامیک، شکلات، مرغ کبابی و مارچوبه روی نان استفاده میشود. از خوراکیهای محبوب این رستوران میتوان به پنیر چدار شکلاتی و ژامبون غوطه ور در شکلات اشاره کرد.