arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۴۶۲۳۳
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۲۳ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰

رسانه آلمانی: برلین برای برقراری روابط با طالبان به افغانستان سفیر اعزام می‌کند

یک رسانه آلمانی با استناد به محافل دولتی در این کشور از تصمیمات برلین برای برقراری مناسبات دیپلماتیک با طالبان خبر داده و نوشت: برلین در هفته‌های آینده برای این منظور به افغانستان سفیر می‌فرستد.به گزارش رسانه های آلمانی به این ترتیب دولت آلمان گام هایی را برای تغییر رویکرد در قبال طالبان در افغانستان در دستور کار قرار می دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: یک رسانه آلمانی با استناد به محافل دولتی در این کشور از تصمیمات برلین برای برقراری مناسبات دیپلماتیک با طالبان خبر داده و نوشت: برلین در هفته‌های آینده برای این منظور به افغانستان سفیر می‌فرستد.

به گزارش "ان تی وی" آلمان، برلین می خواهد امکان روابط دیپلماتیک با طالبان را مورد بررسی قرار دهد و یک سفیر برای این منظور به افغانستان می فرستد. همچنین این مسئله می تواند خروج نیروهای محلی مانده در افغانستان را ساده تر کند.

به گزارش رسانه های آلمانی به این ترتیب دولت آلمان گام هایی را برای تغییر رویکرد در قبال طالبان در افغانستان در دستور کار قرار می دهد.

روزنامه "دی ولت" آلمان با استناد به محافل دولتی در این کشور نوشت: "مارکوس پوتزل"، سفیر آلمان باید طی چند هفته آینده به این کشور سفر کند. وی می خواهد در آنجا با طالبان درباره این امکان بحث کند که چگونه دیپلمات های آلمانی می توانند ابتدا در چارچوب سفرهای روزانه دوباره در افغانستان فعال شوند.

«ملا عبدالغنی برادر» معاون نخست وزیر طالبان، روز دهم مهر ماه، در نخستین دیدار خود با سفرای شماری از کشورها از جمله روسیه، چین و پاکستان گفت که دولت موقت افغانستان قصد آسیب رساندن به جامعه جهانی را ندارد و می‌خواهد با تمامی کشورها رابطه خوبی داشته باشد.

ملابرادر در این نشست از کشورهای جهان خواست تا سفارتخانه‌های خود را در افغانستان بازگشایی و اختلافات با طالبان را از راه گفتگو حل کنند.

به نوشته روزنامه "دی ولت"، آلمان همچنین می خواهد با این طرح روابط با طالبان را تسهیل کند تا بتواند شرایط بهتری برای کمک های بشر دوستانه به این کشور ایجاد کند.

همچنین دولت آلمان این مسئله را مورد بررسی قرار می دهد که آیا پاسپورت هایی که توسط طالبان صادر می شود را می توان به رسمیت شناخت.

این انتقاد به دولت آلمان وارد است که خروج پر هرج و مرجی از افغانستان داشته و نتوانسته بسیاری از نیروهای کار افغان در معرض خطر در این کشور را قبل از عهده داری قدرت توسط طالبان به آلمان بیاورد.

نظرات بینندگان