arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۳۰۳۴
تعداد نظرات: ۱۶ نظر
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۰۲ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۱

چگونگی برخورد با توهین به مقدسات - ابوالفضل فاتح

آتش شرم سیاه توهین به مقدسات ادیان که از غرب زبانه می‌کشد و مدتی است وجه جدیدی به خود گرفته است، مربوط به چهره ی دیگر غرب است. همان که جنگ و خشونت و نفرت را صادر می کند و مفهوم تمدن را با تسلط اشتباه گرفته است و بشر را خارج از مرزهای غرب تنها حیوان ناطق می بیند. اینان همان دسته از غربیان یا غرب نشینانی هستند که دچار فروپاشی معنوی و اخلاقی شده و جهان را از سرعت انحطاط خود به تعجب واداشته اند، اما با برنامه ریزی و توفق بر بسیاری از گلوگا ه های سیاسی و رسانه ای توانسته اند...
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در دوران تمدن جدید و عصر اطلاعات و تکنولوژی که بشر جلوه هایی از 'اعلا علیین' خود را به آفرینش رسانده است، ظهور حفره های سیاه 'اسفل السافلین' توهین به مقدسات، غم انگیزترین تجربه های معاصر است. آغاز این عصر، دو جنگ عالم سوز با جنایتی عظیم علیه بشریت را به چشم دیده و اینک دو سه دهه است که جنایت علیه معنویت را تقریر می کند. یک روز توهین به ساحت قرآن کریم، یک روز اسائه ادب به محضر پیامبر رحمت (ص) و اینک جسارت به آل علی (علیهم السلام).


غرب دو چهره دارد: توسعه یافته و در بربریت مانده. غرب توسعه یافته خود میراث بشری است که اسلام و ایران هم در آن نقش داشته اند. این غرب، گرچه با تناقضات عدیده ای مواجه است و تاریخی از استعمار و تحقیر نسبت به دیگران را در کارنامه دارد، اما در میان خود تا حد زیادی درب های آزادی را باز و درب های آنارشی را بسته است. تلاش کرده، زشتی تحمیل را بفهمد و صدای شکستن استخوان های آزادیخواهان و استقلال طلبان و دانشمندان و هنرمندان خود را در زیر تازیانه های تحجر فراموش نکند. ارزش خلاقیت، انعطاف و شفافیت را می داند. تحقیر، تعرض و توهین را می شناسد و در نظام حقوقی خود سختگیرانه ترین مجازات را برای تعرض به حریم حقوقی و خصوصی افراد ترسیم کرده است. میراٍث فرهنگی را به رسمیت می شناسد و تلاش داشته آنچه را در تاریخ خود از آن برخوردار نیست از اقصای عالم در موزه های خود فراهم آورد و به دقت محفوظ دارد. ارزش همزیستی فرهنگ ها را که لازمه ی آن احترام به ارزش های معنوی ملتهاست می داند و تلاش مضاعفی داشته است تا هاضمه ای قوی نه تنها از تحمل بلکه از تکریم شرق در غرب را به تصویر کشد و افتخار خود را چند فرهنگی بودن بنامد و البته حتی اگر بعضا به خدا باور نداشته، عاقلانه منافع خود را در دل این همه دیده است.


به یاد می آورم که در سال 1378 کوفی عنان دبیر کل وقت سازمان ملل به عنوان نمادی از احترام به عقاید و باورهای ایرانیان و البته سمبل مدارا و عطوفت و حقوق بشر چگونه مضمونی از نامه ی امام علی (ع) به مالک اشتر را با افتخار قرائت می کرد.


"اى مالك، ... و چون نيكوكاران را از سخنانى كه خدا به زبانشان جارى مى فرمايد مى توان شناخت، پس بايد بهترين اندوخته تو، رفتار و كردار خداپسندانه و شايسته ات باشد، و بر هوا و خواهش خويش، مقتدر و مسلط باش، و نفس خويشتن را از آنچه برايت روا و حلال نيست، سخت بدور دار، .... و همواره دلت را از مهر رعيت آگنده و با لطف و محبت ورزيدن به آنها مالامال نما، و با آنان به مهربانى بياميز، ... زيرا آنان دو دسته اند: يا با تو برادر دينيند يا در آفرينش مانند تو مى باشند، ...."


اما آتش شرم سیاه توهین به مقدسات ادیان که از غرب زبانه می‌کشد و مدتی است وجه جدیدی به خود گرفته است، مربوط به چهره ی دیگر غرب است. همان که جنگ و خشونت و نفرت را صادر می کند و مفهوم تمدن را با تسلط اشتباه گرفته است و بشر را خارج از مرزهای غرب تنها حیوان ناطق می بیند. اینان همان دسته از غربیان یا غرب نشینانی هستند که دچار فروپاشی معنوی و اخلاقی شده و جهان را از سرعت انحطاط خود به تعجب واداشته اند، اما با برنامه ریزی و توفق بر بسیاری از گلوگا ه های سیاسی و رسانه ای توانسته اند دست بالا را در معادلات فرهنگی و سیاسی جهان داشته و بقای خود را در شکستن هنجار های دیگران و عرفی ساختن ناهنجار های خود تداوم بخشند و البته به نام مظلوم آزادی و منشور حقوق بشر کار خود را پیش برده اند. بی تردید تعرض به ارزش های معنوی و الهی مسلمانان نیز که مورد احترام و تکریم همه ی ادیان است، ساخته و پرداخته ی همین جریان هنجار شکن اما با برنامه است و بسیاری از توهین کنندگان سیاه بخت، بازیچه ای بیش نیستند. براستی اگر ارزشهای اخلاقی و معنوی ادیان توحیدی در جهان پای برجا و حاکم بماند، و انسان تعهد به معنویت، حریت و دانایی را اساس و اصل بداند، جریان هنجار شکن جهانی بقا و دوام خود را چگونه تضمین و سلطه ی خود را بر خداباوران و منابع آنان تحمیل خواهد کرد؟


اینان بیست و اندی سال پیش که با تداوم انقلاب و اشاعه ارزشهای امام خمینی (ره) ، رویش دوباره ی ارزش های اسلام را در جهان حتمی می دیدند، شخصیت پیامبر اکرم (ص) را نشانه رفتند تا به زعم غلط خود با تخریب چهره ی ملکوتی ایشان، باورهای جوانان مسلمان را ازریشه خشکانده و پیوندشان به آن روح عظیم و آموزه های حیات بخش و ابدی اش را قطع کنند. محاسبه ی آنان از واکنش جهان اسلام سطحی و ناشیانه بود و در نتیجه صفی واحد از مسلمانان به رهبری امام خمینی (ره) سازمان یافت، به گونه ای که لندن شاهد بزرگترین راهپیمایی مسلمانان در تاریخ معاصر اروپا بود.


در پی وقایع تروریستی یازدهم سپتامبر نیویورک و هفتم جولای لندن و فضای رسانه ای، سیاسی و عاطفی سنگین پس از آن جنایت کور، طراحان فرصت را برای تعرض مجدد به اسلام فراهم دیدند و این بار قرآن و پیامبر (ص) به عنوان عالی ترین مقدسات مسلمین به شکلی متناوب مورد تعدی قرار گرفت. به رغم فضای نامناسب سیاسی پس از یازده سپتامبر ، جنگ های تحمیلی منطقه ای و احاطه ی کم سابقه ی رسانه های غربی که بخش بزرگی از مسلمانان را تا حدی به انفعال کشانده بود، این بار نیز واکنش مسلمانان جدی و یک دست بود. جریان هنجار شکن غرب نتوانست علی رغم توهین های پی در پی، موضوع را برای مسلمانان عادی سازی کرده و همچون بسیاری دیگر از ناهنجارهای عرفی شده ی خود، عرفی سازی کند.


دوران اخیر، دوران طلایی شیعیان است. ایران، عراق، لبنان، بحرین، افغانستان، پاکستان، آذربایجان، قطیف، یمن ، مصر و حتی قلب اروپا و آمریکا، نمونه هایی از شکوفایی رو به رشد شیعیان را به تصویر کشیده اند. شیعیان در سده های اخیر هرگز به چنین مرتبه ای نرسیده بوده اند. قدرت اقتصادی، سیاسی ، فرهنگی ، علمی و رسانه ای شیعیان به همراه منطق، پویایی و زنده بودن این مذهب، شرایط جدیدی پدید آورده و شیعه را به موتور محرکه ی اسلام تبدیل ساخته است. لذا قابل درک است که چرا به ناگاه نماد های تشیع این چنین وسیع و بی محابا هدف قرار می گیرد. از یک سو طراحان بر این باورند که تمرکز بر بخشی از مقدسات مذهبی شیعیان به جای تمرکز بر مقدساتی مثل قرآن کریم و پیامبر (ص) که مورد اتفاق مسلمانان است، سبب نوعی شکاف در میان مسلمین شده و با نظاره گری احتمالی بخش بزرگی از اهل تسنن، صرفا شیعیان وادار به واکنش خواهند شد و زمینه ی بهتری برای هنجار شکنی خواهد بود. از سوی دیگر ، یکی از ناشناخته ترین و مظلوم ترین امامان شیعه یعنی حضرت امام علی نقی (ع) را از مدت ها پیش هدف گرفته اند تا با سوء استفاده از کم اطلاعی برخی مخاطبان حتی واکنش شیعیان را نیز به حداقل برسانند. روشن است که آنان نمی توانستند از امام حسین (ع) یا حضرت زهرای اطهر (س) و یا امام علی (ع) آغاز کنند. طبیعتا دامنه ی واکنش بسیار فراتر بوده و طراحان به مقصود پیشروی تدریجی خود نائل نمی شدند. آنان بر این باورند که اگر پیش بینی شان درست باشد و توهین به یکی از امامان شیعه عادی سازی شود، زمینه به تدریج برای تعریض به مقدسات دیگر شیعه نیز فراهم خواهد شد و در این صورت شیعه در ابتدای دوران طلایی اخیر خود، از درون مواجه با فرسودگی و کم باوری و تردید جوانانش خواهد بود. در این میان البته باید هشیار بود که سوی دیگر نظر طراحان نیز تمرکز بر کیفیت و حدود واکنش شیعیان است تا در دوره ای که طالبان و القاعده نماد های بی قاعدگی، بی منطقی و بی مرزی معرفی شده اند با ترفند های رسانه ای و بزرگنمایی برخی حواشی، عمق استدلال و منطق قوی شیعه را به سخره بگیرند و شیعه را طالبان جدید معرفی کنند.


تاکنون واکنش های جدی و هشدار دهنده ای در ایران از سوی مراجع عظام و دلسوزان تشیع فارغ از هرگونه گرایش سیاسی صورت گرفته است. این سطح البته طبیعتا قابل پیش بینی ترین واکنش شیعیان بوده است. در سطوح و عرصه های دیگر فرهنگی برای پیشگیری از توهین به مقدسات و نفی فرهنگ اهانت و تمسخر چه تدبیری اندیشه شده و تا چه اندازه عمومیت یافته است؟

تا چه اندازه شیعیان دیگر کشورهای جهان نسبت به حساسیت موضوع وقوف یافته اند؟ دیگر مسلمانان چطور؟ تا چه میزان به تولید محتوا و پاسخ و استدلال از منابع غنی شیعه پرداخته و از فرصت ها بهره گیری شده است تا هم شناخت گسترده تری از مقدسات دینی فراهم شده و هم کم اطلاعان به تور طراحان گرفتار نشوند؟ براستی چرا باید بسیاری از امامان معصوم ما (ع) که اهل بیت پیامبرند، همچنان ناشناخته بمانند ؟ در این مسیر از گروه ها، رسانه ها و جوانان عزیز انتظار می رود که در صیانت از حقیقت زنده و پویای اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و میراث معنوی شیعه، سهم فرهنگی خود را نادیده نگیرند و مقهور و تسلیم هنجارسازی تحمیلی و مجازی اقلیت دین زدای حهانی نشوند و از هر فرصت واقعی و مجازی با شیوا ترین و متعالی ترین بیان برای یادآوری ارزشهای متعالی توحیدی و انسانی که در معارف حقه ی اهل بیت (علیهم السلام) است، بهره گیرند و مراقب باشند در دام توجیهات منفعلانه یا سیاسی گرفتار نشوند. اهانت اهانت است و گرایش سیاسی افراد نباید تاثیری در محکومیت اهانت بگذارد. کسی را هم نمی توان و نباید به دلیل سیاسی از مشارکت در دفاع از حقیقت بازداشت. پیروی ائمه هدی (ع) ملک طلق کسی نیست که دفاع از حریمشان مختص فرد خاصی باشد. این وظیفه ای همگانی است و باید با دقت و هوشمندی همین تهدیدات را به فرصتی برای معرفی مکارم امامان معصوم (علیهم السلام) و حقانیت شیعه تبدیل کرد.


طراحان به آسانی از مسیر خود بازنخواهند گشت و هنجار شکنی و تزریق بی غیرتی دینی را برنامه ی مداوم خود خواهند داشت. فردا از در دیگری وارد خواهند شد. باید با بیداری و پیش بینی به نگرش، منطق و قاعده ای که بهترین و جامعترین پاسخ را دریافت کند، رسید. شیعیان نیازمند همدلی، تبادل نظر و همفکری و هم افزایی بیشترند. بر ساحت مبارک ائمه (علیهم السلام ) غباری نخواهد نشست، اما این صحنه ها، صحنه های آزمایش شیعه بودن است که عبور موفق و متین از آن توفیق می خواهد. از دولت های اسلامی و دولتمردان شیعی نیز انتظار می رود که اقدامات لازم برای حقوقی ساختن حفظ حریم میراث معنوی ادیان به ویژه محمد (ص) و آل محمد (علیهم اسلام) را در سازمان های بین المللی کاروِیژه ی خود قرار دهند تا هر کس به خود اجازه ندهد با جنایت علیه معنویت، دل میلیونها انسان را به درد آورده و همزیستی مسالمت آمیز فرهنگ ها را به سخره گیرد. باید جهانیان بدانند، شیعه قربانی منطقی است که در حرم شریف عسگریین (ع) آن جنایت عظیم را مرتکب شد . اینک آن روی سکه ی همان منطق، در پشت این توهین ها نیز نهفته است، گرچه صرفا در لابلای زرورقی از مدرنیسم خود را پیجیده است. این نیز تروریزم است اما از نوع مجازیش. در نقطه ی مقابل، منطق امامان معصوم شیعه (ع) قرار دارد که منطقی جهانی و بی بدیل است و اگر چنان که هست، همت به شناخت و بیان آن بندیم و در دامن حاشیه ها گرفتار نشویم به عنوان مطمئن ترین پناه گاه معنوی، امید همگان خواهد بود و وهن کنندگان ناچیز را در هاضمه ی منطق استوار خود هضم خواهد کرد. و نهایتا در همه حال فراموش نکنیم که به عنوان پیروان و مدافعان آل محمد (ص) و علی (ع) همواره در برابر این پرسش بزرگ قرار خواهیم داشت که سیره ی ائمه ی هدی (ع) که خود را مفتخر به پیروی از آنان می دانیم و به حق به دفاع از حریم آنان بر خاسته ایم، اساسا تا چه اندازه در جامعه ، اندیشه و رفتار بزرگ و کوچک خود ما متجلی و محقق شده است؟ به هوش باشیم که حمایت لفظی از مقدسات و عدم پیروی از مکارم آنان، خود تحمیل مظلومیتی مضاعف به آن نمادهای حقیقت است.


ابوالفضل فاتح
25 اردیبهشت 1391
انتهای پیام


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۸
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۶
73
255
آفرین به آقای فاتح
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۶
93
152
من کاری ندارم چه کسی به امام هادی توهین کرده .کاری هم با مسائل ارتدادو ...ندارم .اما خداوکیلی اگر یکبار زیارت جامعه کبیره را ادم بخونه که اززبان امام علی النقی هستش دلش اتیش میگیره برای نمونه چند فقرشو ذکرمیکنم(تمام این زیارت خطاب به ائمه و وصف اونهاست):
اگرصحبت از خیر و خوبی باشد شما ائمه اول -اصل-فرع معدن -ماواو منتهای ان خوبی هستید.
عادت شما احسان ؛ سجیت و شان همیشگی شما کرم و سخاوت است.
شمامعدن رحمت-خزانه داران همه انواع علوم-منتهای حلم -ریشه های کرم-بخشنده نعمتها-ارکان بزرگواری و ستونهای نیکویی هستید .
بواسطه ولایت شما خلقت ماپاک-روح ما طاهر-و گناهان مابخشیده است
واقعا این امام و سایر ائمه با این اوصاف در دوران زندگی خود چه کرده اند که اینطوربخاطر اینکه من بظاهر شیعه به نام انها،فرهنگ انان را بد جلوه و ظهورداده ام میبایست اینطور مورد طعن و توهین قرار بگیرند؟
مسعود
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
112
246
سخنان منطقی و به جایی بود - مرحبا به نویسنده
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
مي گيد منطقي چون نمي فهميد چي گفته!
مهدی
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۸
اف به این اشخاصی که زندگیشون شده توهین به افراد که آخر هم بدبختانه میرسه به بهترین انسانها
واقعا وجود شما تو این دنیا چه حکمتی داره حکمت خدا رو شکر این ناشناسی که جواب داده چون نمیفهمید میگید منطقی ! آخه اگه تو میفهمیدی 14 نور الهی یعنی چی که این سیاهی رو تایپ نمیکردی .
خدایا پناه ما را برسان
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۲:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
14
76
آقای فاتح از کی تاحالا در رسانه های اصولگرا می نویسند؟ البته مطلب تان انصافا خواندنی بود
سامان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
54
82
من نميدونم اين منفيا براي چيه .دوستان رسيدن به حقيقت با تعصبات كور عرب وعجم بدست نمياد.اگر امروز عربها از نظر تكنولو‍‍ژي چيزي اختراع كنن كه به درد زندگي ما بخوره صرفا بخاطر عرب بودنشون عقلاني هست كه ازش استفاده نكنيم.
ائمه دين ما با قاطعيت ميشه اثبات كرد از حقيقت عالم صحبت كردن .ايا چون عرب هستند بايد ....
باوركنيد هم اوناييكه توهين ميكنن هم اوناييكه باتوهين و جوابهاي ابكي جواب ميدن دچار ساده انگاري هستن
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
24
88
چقدر قلم این مرد، پاک و ستودنی است. کاش هنوز باشند افرادی مانند "فاتح" که قلمش بی هیچ هتاکی و تندی، حقیقت را می گوید.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
48
108
ممنون از دکتر فاتح. شما بی آنکه اسم نحس توهین کنندگان را بیاورید و به مزخرف خوانی های آنان بتازید، بهترین کار را کردید و به چنین افکار پلیدی تاختید، و گرنه امثال شاهین ..... ، با همه تبار و نزدیکانش و همفکرانش، ارزش نوشتن یک نقطه را هم ندارد. باز هم ممنون
سهيل
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
6
61
خيلي جالبه حوصله خوندن يه متن چندپاراگرافي رو نداريم اونوقت ميخواهيم ببيني حقيقت چيه .همينه اينطور نسبت به مليتمون تعصبي برخورد ميكنيم .عربا اونجورما ايرانيام اينجور.من ميگم بيايم اين حادثه بد توهينو بيك فرصت تبديل كنيم.اگر ميخواهيم ازمكتب اهل بيت دفاع كنيم بايد گفتگوهاي صحيح و بي طرفي رو ترتيب بديم .موافقان و مخالفان بشينند،پسش فرضهاي ذهنيشون و تعليق كنندو با عقل ازاد و رها به گفتگو بپردازندامروز بعضيها به بزرگان توهين ميكنند چون فقط عربند .اونهاييم كه دفاع ميكنند دفاع احساسي و هيجاني ميكنن .اين طور بحثا يا به محكوم كردن همديگه مي انجامه يا به دعوا و تنش .اخرشم به حقيقت نميرسيم
آریایی
|
UNITED STATES
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
8
68
بنده سال ها با دکتر فاتح عزیز در ایسنا کار کردم. بسیار صادق و سالم است. چقدر این مدت علیه او دروغ نوشتند و من می دانم فقط به حاطر نظام و رهبری سکوت کرد و پاسخ حرافان و نان به نرخ روزخورها را نداد.
اگر فاتح روزی برای گرم شدن تنور انتخابات به ایران آمد و صادقانه به نظام خدمت کرد و پس از انتخابات نیز سکوت کرد حالا باید با چوب نامردان مورد سرزنش قرار گیرد.
به چه جرمی او را می زنند؟ به جرم مظلومیت؟ خدا خود شاهد است که آنانی که امروز فاتح را می زنند و ادعای دفاع از نظام دارند، در مقایسه با فاتح در دفاع از نظام و رهبری سال ها فاصله دارند.
بنده خدا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
6
44
تحلیل جامع و عمیقی از سیاست دین زدایی غرب خصوصا شعیه زدایی بود. نکات ارزشمندی را در بر داشت. عادی سازی منکر و تروریزم. عادی شدن یکی از پدیده های جدید در جامعه ما نیز هست که در فرهنگ مردم مدتی است بروز یافته است. و این بسیار نگران کننده است که این مشخصه در دینداری و اعتقاد مسلمانان نیز ظهور یابد. تقویت روحیه تفکر و اهمیت به اندیشیدن راهگشای مقابله است.
استاد دانشگاه
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
6
65
این بهترین یادداشتی بود که در پی اهانت های زشت اخیر در دفاع از اهل بیت (ع) خواندم. متین و مستدل. اما دیدم بعضی رساناها حرف های عجیب و غریبی را به آقای فاتح نسبت داده بودند. بنظر می رسد از حمایت ایشان از مقدسات ناراحت باشند. من خودم مدتی در انگلستان بودم، ایشان و خانواده اش از مذهبی ترین خانواده های منچستر هستند و محبوبیت خاصی بین خانواده های مذهبی در منچستر دارند. این را خودم در مسجد از برخورد مردم و امام جماعت شاهد بودم. وقتی نوشته های امروز باشگاه خبرنگاران را خواندم، از صمیم قلب افسوس خوردم که با سرمایه های شیعه به دست خودمان چه می کنیم. چرا این قلم ها و سرمایه ها را برای رشد و تعالی شیعه بکار نگیریم و اینگونه متهم کنیم. شما را به خدا بیایید از سیاست بازی دست بردارید. یا حداقل دعواهایتان را در حوزه سیاست محدود کنید و به پای دین نکشید. من به سهم خودم از آقای فاتح تشکر می کنم و می خواهم که دلسرد نشوند. انشالله امام علی نقی (ع) خودشان پاداش صبرشان را خواهند داد. راستی چند نفر از خارج از کشور برای حمایت از امام علی نوشتند؟! من همین یک نوشته را دیدم. یک بار با امام جماعت مسجد منچستر، آقای بدیعی، به خانه ایشان رفتیم. سادگی و محقر بودن آن خانه مرا به تعجب واداشت.عادی ترین دانشجویان وضع زندگیشان از وی بهتر بود. وقتی دروغ های باشگاه خبرنگاران را خواندم از باب وظیفه این را نوشتم.
امیر مسعود
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۸
3
58
در پی انتشار آخرین دست نوشته ی ابوالفضل فاتح در دفاع از امام هادی (ع) معدود رسانه هایی برای بار دیگر به عقده سرایی روی آوردند و عصر دوستدار نظام، انقلاب را به تهمت های ناروا راندند.
دکتر فاتح موسس و بنیانگزار ایسنا که در سوابقش در جهاد دانشگاهی و خبرگزاری دانشجویان ایران هیچ نکته ی ابهامی وجود ندارد و وفاداریش به آرمان های بنیانگزار کبیر انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی به اثبات رسیده، این بار به کدامین راه نرفته باید مورد عتاب این رسانه های بی اخلاق قرار گیرد؟
چگونه این رسانه ها به خود اجازه می دهند علیه فردی که در هیچ دادگاه و محکمه ای در داخل نظام محکوم نشده است دروغ پردازی و یاوه سرایی کنند. طبیعتا بار این تهمت ها تا اندازه ای است که اینان در جایگاه متهم در هیچ دادگاه مصلحی نتوانند از تهمت ها و دروغ هایشان دفاع کنند.
تکرار این دروغ ها و تهمت ها تا حدی لوث و غیرمعقول به نظر می رسد که حتی آنان که اندک شناختی از فاتح داشته باشند این اخبار را به باد استحضاح می گیرند.
اما سخن من با مدیران این رسانه هاست که اجازه می دهند معدود افراد شناخته شده ای به این رسانه ها خط دهند و علیه فاتح یاوه سرایی کنند. تا کی می خواهند به این دروغ ها ادامه دهند؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۸
2
54
آفرین براین دفاع جانانه و عالملنه از حریم ولایت معصومین علیهم السلام
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
2
28
چند روز پیش دیدم فردی که خود را از پژوهشگران موسسه کیهان می خواند (پیام ....) آمده به شیوه خود ادعا کرده و مثلا علیه شاهین نجفی افشاگری کرده است. اخر یکی نیست به این به اصطلاح پژوهشگر بگوید بحث اصلا در حد نجفی و همفکران کوته نظرش نیست، بحث فقط بر سر این فکر شنیع است که مدتی است باب شده است. و الا شاهین نجفی و رفقایش هیچ وقت به سر حد دربانی خانه سلمان رشدی هم نمی رسند
نظرات بینندگان