پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آب و هوای گرم میتواند مخاطراتی جدی برای سلامتی داشته باشد، اما میتوان با مصرف برخی خوراکیها مانع از مشکلات سلامتی شد. درواقع مصرف خوراکیهایی که به هیدراته شدن بدن کمک میکنند میتواند بسیار مفید باشد.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، در فصل استان توجه به تغذیه از اهمیت بسزایی برخوردار است، پس به این خوراکیها توجه کنید:
خربزه
خربزه که از ۹۰ درصد آب تشکیل شده، یک میان وعده ایده آل برای بازیابی انرژی است. دیوید گروتو، نویسنده کتاب "بهترین چیزهایی که میتوانید بخورید" میگوید: "این خوراکی به سرعت ذخیره گلیکوژن را جایگزین میکند. "
توتها
انواع توت تا ۹۲ درصد آب دارند و سرشار از آنتوسیانین هستند که به آنها رنگ عمیق میبخشد و التهاب بعد از تمرین و درد مفاصل را کاهش میدهد.
سوپ
انواع سوپها و به ویژه سوپ سبزیجات حاوی مواد مغذی برای ایجاد مخلوط الکترولیتها هستند و خوردن سوپهای سالم و خانگی در دورانی که بدن تعریق زیادی دارد، بسیار مفید است.
غلات
هنگام پخت غلاتی مانند کینوا، برنج و بلغور جو دوسر آب را جذب میکنند، که بدن شما هنگام هضم جذب میکند. فیبر محلول بلغور جو دوسر نیز کلسترول را نابود میکند.
فلفل دلمهای
با ۹۲ درصد آب، فلفل دلمه ای، از آبرسانترین سبزیجات است. فلفل دلمهای همچنین دارای ویتامین C و A است.
کاهو
کاهو سرشار از آب است و ترکیباتی آرامش بخش دارد پس طی تابستان از خوردن سالاد کاهو، البته با سسهای سالم و کم چرب غافل نشوید.
خیار
خیار مانند کاهو غنی از آب است و پوست آن حاوی سیلیس است که باعث ارتجاع در مفاصل، پوست و ناخنهای انگشت میشود.
کرفس
با ۹۵ درصد آب، کرفس بسیار کم کالری و دارای فیبر زیادی است که هر دو میتوانند به مدیریت کالری کمک کنند.