arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۹۹۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۰ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۹

خوراکی‌هایی که از بیماری‌های زمستانی پیشگیری می‌کنند (قسمت سوم)

نیاز‌ها و عادات غذایی ما در زمستان تغییر می‌کند. دمای پایین هوا باعث ایجاد تغییراتی در بدن می‌شوند و تحقیقات نشان می‌دهند که برخی خوراکی‌ها می‌توانند شما را از بیماری‌های زمستانی نجات دهند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نیاز‌ها و عادات غذایی ما در زمستان تغییر می‌کند. دمای پایین هوا باعث ایجاد تغییراتی در بدن می‌شوند و تحقیقات نشان می‌دهند که برخی خوراکی‌ها می‌توانند شما را از بیماری‌های زمستانی نجات دهند.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، اگر مایلید سیستم ایمنی بدن خود را در زمستان تقویت کنید، باید انرژی خود را افزایش دهید و در عین حال از افزایش وزن جلوگیری کنید. در ادامه به معرفی چند خوراکی می‌پردازیم که ممکن است به شما در پیشکیری از بیماری‌های زمستانی کمک کنند:

دانه کتان
دانه کتان

دانه‌های کتان ممکن است ریز باشند، اما یک منبع غذایی بسیار قدرتمندند. دانه‌های کتان پر از پروتئین، فیبر، امگا ۳، مواد معدنی ارزشمند و ویتامین‌ها، از جمله چندین ویتامین از گروه B، است. دانه کتان نقش اساسی در سلامت روده و ایمنی بدن دارد و برای استفاده کامل از خواص آن‌ها باید دانه‌ها را آسیاب کرد.

قارچ
قارچ

قارچ‌ها ممکن است اولین خوراکی‌هایی نباشند که برای مبارزه با سرما به ذهنتان می‌رسند، اما قارچ‌ها سرشار از ویتامین B و ویتامین D، هستند. به علاوه، برای گیاهخواران، قارچ تنها منبع ویتامین D غنی نشده است. قارچ‌ها همچنین سیستم دفاعی ایمنی بدن شما را تقویت می‌کنند.

سیر

سیر

مدت زیادی است که سیر برای مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا مورد توجه است، اما سیر در واقع به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی هیچ تاثیری مستقیمی روی این دو بیماری ندارد، زیرا ناشی از ویروس هستند. با این حال، ویژگی‌های ضد باکتری سیر و کمک آن در مبارزه با عفونت‌ها بسیار ارزشمند است. خواص این گیاه حتی وقتی به طور منظم به صورت خام خورده شود بسیار موثر است.

ماست

ماست
ماست یکی از دوستان خوب برای سلامت معده و روده در همه زمان‌ها و به ویژه در هوای سرد محسوب می‌شود؛ بنابراین سعی کنید ماست را به رژیم غذایی خود بیفزایید.

نظرات بینندگان