پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بسیاری از ما درباره خواص برخی خوراکیها میدانیم و سعی میکنیم این خوراکیها را بیشتر مصرف کنیم، اما گاهی نیز برخی خواص خوراکیها یا ترکیباتشان وجود دارد که اطلاعاتی از آنها نداریم و در عین حال بسیار جالب و کاربردی محسوب میشوند.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، اطلاعات مفید درباره خوراکیها میتواند به سلامت عمومی افراد کمک کرده و حتی روند کاهش وزن و سلامت عمومی را بهبود بخشد، در ادامه به برخی از اطلاعاتی که کمتر شنیده شده اند میپردازیم:
برای پیشگیری از چاقی ماکارونی سبزیجات بخورید
به نظر میرسد ماکارونی همراه با سبزیجات یا به عبارتی سالاد ماکارونی، نسبت به ماکارونیهایی که به صورت گرم خورده میشوند با احتمال چاقی کمتری همراهند. البته مشروط بر آن که سالاد خود را در سس مایونز، ماست خامهای و سایر مخلفات پر چرب غرق نکنید.
بسیاری از میوههای معروف به خانواده گل رز تعلق دارند
باورکردنی نیست، اما در حقیقت سیب، هلو، آلو، زردآلو، گیلاس، تمشک و توت سیاه همه از خانواده Rosaceae هستند. بادام نیز بخشی از خانواده گل رز است.
سارقان بیش از هر خوراکی پنیر میدزدند
مرکز تحقیقات خرده فروشی انگلیس پس از بررسی تقریباً ۱۲۰۰ خرده فروش به نمایندگی از ۲۵۰، ۰۰۰ خرده فروشی در سراسر جهان، کشف کرد که بیشترین غذای سرقت شده چیزی نیست جز یک بسته پنیر.
صدفها روزگاری غذای مردم فقیری بودند
این روزها صدف نوعی غذای خاص است که در رستورانهای لاکچری دریایی سرو میشود، اما جالب است بدانید که سالها پیش غذای محبوبی نبوده است، برای مثال در زمان ملکه ویکتوریا صدف به عنوان غذای فقرا و مستمندان شناخته میشد.
خرچنگ دریایی غذای زندانیان بود
سالها پیش خرچنگ دریایی در بسیاری از کشورها از جمله ایالات متحده غذای زندانیان بود، اما به مرور زمان و پس از جنگ جهانی دوم، همه چیز تغییر کرد و خرچنگ به غذایی مهمی تبدیل شد.