پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شرکتهای تولید کننده تلفنهای هوشمند از ابتدای سال ۲۰۱۸ دستگاههایی با سه دوربین یا بیشتر راه اندازی کرده اند و رویکرد multi-cam عملاً جهانی شده است. طبق بررسیهای آژانس تحقیقاتی Omdia، تلفنهای هوشمند با دوربین چهارگانه در سال ۲۰۲۰ محبوبیت بیشتری نزد مصرف کنندگان دارند و از راه حل دوربینهای سه گانه پیشی میگیرند.
به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، مزایای استفاده از چندین دوربین کاملاً واضح است، با لنزها و سنسورهای بیشتر، تلفنهای هوشمند میتوانند بدون مشکل کیفیت، عکسهای بهتری داشته باشند.
در حال حاضر صرف داشتن دو یا حتی سه دوربین کافی نیست و گوشیها برای مطرح شدن در بازار رقابت باید حداقل چهار دوربین داشته باشند. این ویژگی حتی در گوشیهای هوشمند میان رده تا قیمت پایین نیز به یک ضرورت تبدیل شده است. البته اکثر تنظیمات دوربین چهارگانه در بخشهای میان برد و سطح ورودی، دوربینهای حسگر ماکرو و عمق را اضافه میکنند، که بیشتر برای عددسازی (اضافه شدن تعداد لنزها) کاربرد دارد، با این وجود همین تغییرات نیز به چشم خریداران مهم است.
آمارهای استقبال از گوشی هایی با دوربین های مختلف از برندهای مختلف
این گزارش درباره سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ است که به تنهایی، تقریباً ۶۰ ٪ از کل محمولههای مربوط به تلفنهای هوشمند با چهار دوربین را شامل میشد. ریلمی یکی از شرکتهایی است که در این دوران تلفن تک دوربین به بازار عرضه نکرده است. با نگاهی به سهم بازار و نحوه برخورد هر شرکتی با موضوع دوربین، اپل کاملاً محافظه کار بوده است. این شرکت اخیراً آیفون SE (۲۰۲۰) را تنها با یک دوربین روانه بازار کرده است و توانسته حدود یک سوم فروش را به خود اختصاص دهد. در انتهای دیگر طیف شیائومی قرار دارد که در آن از هر پنج تلفن سه تلفن دارای چهار دوربین هستند و بیش از ۸۰ ٪ تلفنها دارای دوربینهای متعددی هستند.