arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۸۵۴۵۳
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۰ - ۲۹ آبان ۱۳۹۹

دمای مناسب نگهداری خوراکی‌های محبوب (قسمت دوم)

نگهداری مواد غذایی اغلب کاری ساده به نظر می‌رسد، اما بی توجهی به دمای مناسب برای نگهداری خوراکی‌ها می‌تواند اثراتی بسیار مخرب بر این مواد غذایی داشته باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نگهداری مواد غذایی اغلب کاری ساده به نظر می‌رسد، اما بی توجهی به دمای مناسب برای نگهداری خوراکی‌ها می‌تواند اثراتی بسیار مخرب بر این مواد غذایی داشته باشد.

 

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، توجه به اهمیت چگونگی نگهداری مواد غذایی می‌تواند مدت زمان ماندگاری این نوع مواد را افزایش دهد:

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی

هوای خنک مسیر‌های شیمیایی را در گوجه فرنگی تغییر می‌دهد، باعث کند شدن مسیر‌هایی می‌شود که به عطر و طعم تازه کمک می‌کنند و باعث تسریع سایر طعم‌های کسل کننده می‌شود. برای طعم خوشمزه‌تر، گوجه فرنگی‌های کامل را روی پیشخوان نگه دارید.

قهوه

قهوه

رطوبت یخچال شما باعث خراب شدن قهوه می‌شود و هر بار که درب یخچال خود را باز می‌کنید، دما متغیر می‌شود و به نوبه خود رطوبت بیشتری ایجاد می‌کند. در عوض دانه‌های قهوه خود را در یک ظرف بدون هوا و در دمای معتدل نگهداری کنید.

سیر

سیر

سیر در دمای بین ۱۵ تا ۱۸ درجه سانتیگراد بهتر می‌ماند. یهتر است سیر را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید.

عسل

عسل

این ماده چسبناک و شیرین نباید در یخچال قرار بگیرد، معروف است که عسل در دمای سرد بلور می‌شود. دمای اتاق سطح ایده آل برای این خوراکی محبوب است.

نان

نان برش خورده

نگه داشتن نان در یخچال باعث می‌شود به مرور کیفیت خود را از دست بدهد. در عوض بهتر است نان اضافی را در فریزر ذخیره کنید و هنگامی که آماده خوردن آن هستید، آن را به دمای اتاق برسانید.

نظرات بینندگان