arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۸۳۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۹ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹

خوراکی‌های مناسب برای سلامتی در پاییز (قسمت سوم)

وقتی ماه‌های خنک‌تر سال فرا می‌رسند، بیش از چند ساعت از روشنایی روز از دست می‌دهیم و البته همه میوه‌ها و سبزیجات تازه تابستان نیز ناپدید می‌شوند. اگر در غم از دست دادن غذا‌های فوق العاده تابستانی موردعلاقه خود هستید جالب است بدانید هنوز گزینه‌هایی شگفت انگیز وجود دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وقتی ماه‌های خنک‌تر سال فرا می‌رسند، بیش از چند ساعت از روشنایی روز از دست می‌دهیم و البته همه میوه‌ها و سبزیجات تازه تابستان نیز ناپدید می‌شوند. اگر در غم از دست دادن غذا‌های فوق العاده تابستانی موردعلاقه خود هستید جالب است بدانید هنوز گزینه‌هایی شگفت انگیز وجود دارد.

 

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، برخی از خوراکی‌های فصل سرما بسیار خوش طعم و کمیابند و با خواص فوق العاده خود، برای سلامتی مفیدند:

چغندر

چغندر

چغندر با رنگ قرمز تیره خود سرشار از فولات، پتاسیم و بتا کاروتن است. چغندر را می‌توان به راحتی پخت و به سالاد اضافه کرد، حتی می‌توان از چغندر سوپ یا ترشی درست کرد.

آووکادو

آووکادو

فواید آووکادو شامل یک فهرست طولانی می‌شود. این خوراکی شامل محتوای چربی سالم از امگا ۳، ویتامین‌های گروه B. مانند ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، اسید پانتوتنیک و B۶ و همچنین منیزیم، پتاسیم و ویتامین‌های C.، E. و K. است.

کلم

کلم

یک پیشنهاد زمستانی مقرون به صرفه و اقتصادی در فصل پاییز مصرف کلم است. کلم به دلیل داشتن مقادیر زیاد ویتامین C.، ویتامین K.، پتاسیم و کلسیم، همراه با ۹۲ ٪ آب است، بنابراین، یک غذای شگفت انگیز برای سلامتی است. ترکیب کلم در وعده‌های غذایی نیز آسان است و می‌تواند در کنار سالاد و حتی به عنوان غذای اصلی در سوپ یا سایر خوراکی‌ها سرو شود.

برچسب ها: خواندنی ها ، پاییز
نظرات بینندگان