پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
التهاب یک واکنش کاملاً طبیعی است که وقتی بدن شما در حال مبارزه با ویروس یا آسیب است اتفاق میافتد. با این حال، در موارد خاص، التهاب میتواند مزمن شود و خطراتی برای سلامتی را به دنبال دارد. به عنوان مثال، التهاب مزمن خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد. همچنین با بیماریهایی مانند آرتروز همراه است. خوشبختانه برخی از غذاها خاصیت ضدالتهابی دارند.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، اگر از بیماری التهابی رنج میبرید، با یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید تا مطمئن شوید این غذاها برای شما مناسب هستند و بدون کسب توافق قبلی با پزشک، هیچ درمانی را متوقف نکنید:
دانههای چیا
دانههای چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و دارای خواص ضد التهابی فوق العادهای هستند و در دسرها یا مربا بسیار مفید هستند.
سیب
برای یافتن غذاهایی با خاصیت ضد التهابی نیازی نیست که کیلومترها راه بپیمایید، یک مطالعه گزارش میدهد که کوئرستین و پکتین موجود در سیب میتوانند به مبارزه با التهاب کمک کنند. برای تقویت اثر ضد التهابی سیبها، آنها را به صورت ورقهای برش داده و یا آنها را به صورت تکههای کوچک بپزید.
لیمو
لیمو علاوه بر اینکه یک ضد عفونی کننده طبیعی است که برای دههها استفاده میشود، دارای خواص ضد التهابی قوی است و پوست لیمو نیز به کاهش درد مفاصل کمک میکند.
زردچوبه
زردچوبه ادویهای است که در آشپزی هندی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. این ادویه علاوه بر اینکه طعم غذا را بهتر میکند، دارای اثر ضد التهابی است و به درمان ورم مفاصل کمک میکند.
کلم بروکلی
مدت هاست که افراد در سراسر جهان به خواص ویژه کلم بروکلی پی برده اند. کلم بروکلی دارای خواص ضد التهابی شگفت انگیزی است. بهترین راه برای استفاده بیشتر از کلم بروکلی خوردن آن به صورت خام، کمی بخارپز یا پخته شده در مایکروویو است.