arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۷۷۵۰۶
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۱۷ - ۱۰ مهر ۱۳۹۹
پولتیکو:

چرا ترامپ تا این حد بر مناظره‌ها تاکید دارد؟ / اگر بایدن کمی پر انرژی‌تر ظاهر شود ...

تفکر پشت سر استراتژی ترامپ هرچه که باشد، ناشی از استیصال نامزدی است که در بحران سلامتی غوطه ور است و تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند آن را کنترل کند، او در نظرسنجی‌ها به شدت عقب است و تلاش می‌کند تا مردم را متقاعد کند که شایسته به قدرت رسیدن در دور دوم ریاست جمهوری است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رایان لیزا در پولتیکو نوشت: چرا ترامپ در حالی که در نظرسنجی‌ها شش امتیاز پایین‌تر از بایدن بود با یک استراتژی مشخص وارد مناظره شد تا شرایط را تغییر دهد. آیا این همان چیزی است که می‌توان آن را نامیدی دانست؟

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: به نظر نمی‌رسد که ترامپ در این زمینه تازه کار باشد یا قبلاً رویه کنایه آمیز بیشتری نسبت به این وقایع نداشته باشد. در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ در جریان انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری حزب جمهوری خواه، زمانی که کاندیدا‌های بسیاری وجود داشتند، ترامپ با نمایشی عوام فریبانه و با تاکید بر موضع پوپولیستی خود در زمینه مهاجرت و تجارت تمام توجهات را معطوف به خودش کرد. او با تاکید بر همین مواضع مرحله به مرحله پیش رفت و در نهایت خودش را به عنوان نامزد حزب معرفی کرد.

در پاییز ۲۰۱۶، ترامپ بسیار زیرکانه از سیاست‌های مهاجرت، تجارت و سیاست بیمه درمانی اوباما یا همان اوباماکر و مسائل شخصی هیلاری کلینتون استفاده کرد تا به پیروزی برسد. این استراتژی باعث شد تا وی در نهایت آرای الکترال را در سه ایالت پنسیلوانیا، ویسکانسین و میشیگان که مدت‌ها به دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری رای می‌دادند، کسب کند.

این نمایش‌های انتخاباتی در جریان مناظره‌ها همیشه با ارائه اطلاعات نادرست از سوی ترامپ، حملات شخصی و استراتژی ایجاد اخلال در روند دادرسی همراه بوده، با این حال ترامپ همیشه یک روش اصلی داشته که بر اساس آن مستقیما به رقیب خود حمله می‌کند.

مناظره سه شنبه به سه دلیل متفاوت از مناظره‌های گذشته بود.

اول اینکه، به نظر نمی‌رسد ترامپ با همه ویژگی‌های منحصر به فردش دیگر پیام خاص و ویژه‌ای داشته باشد. در سال ۲۰۱۶ او بر چهار حوزه مهاجرت، تجارت، اوباماکر و فساد تاکید داشت و شعار‌هایی هم سر می‌داد که موثر بودند: به عنوان مثال دو شعار "آمریکا را دوباره قدرتمند کن" یا "دیوار را بساز" قدرت نفوذ بالایی در ذهن مخاطب داشت. خوب، پیام ترامپ در سال ۲۰۲۰ چیست؟ او واقعا هیچ حرف جدید یا دستورالعمل تازه‌ای ندارد. نیویورک تایمز اخیراً از او سوال کرد که واقعا چه برنامه‌ای برای دور دوم ریاست جمهوری خودش دارد؟ خبرنگار این روزنامه اشاره کرد که او در پاسخ به این پرسش به طور ضمنی در مورد کاهش مقررات و مالیات، تعیین قضات محافظه کار و کنترل مرز صحبت کرده است.

ترامپ به صورت کاملا سر بسته در پاسخ به این پرسش خبرنگار گفت: من فکر می‌کنم این اتفاق می‌افتد، فکر کنم کار‌های خیلی زیادی مانده باشد، ما بسیار محکم خواهیم ایستاد، ما آنچه را که اکنون انجام می‌دهیم ادامه خواهیم داد و برنامه‌های بیشتری هم در دستور کار داریم.

البته مبارزات انتخاباتی ترامپ یک دستور کار مشخص و در عین حال بلندپروازانه دارد اینکه او می‌خواهد ۱۰ میلیون شغل جدید طی تنها ۱۰ ماه ایجاد کند ضمن اینکه قصد دارد کووید-۱۹ را هم ریشه کن کند.

در سال ۲۰۱۶، ترامپ دستور کاری واضح و روشن برای حمله به هیلاری کلینتون داشت، به عنوان مثال او درباره ماجرای افشای ایمیل‌های کلینتون بسیار مصرانه بحث می‌کرد. با این وجود بایدن ثابت کرده که یک هدفی بزرگ‌تر برای ترامپ است. گاهی اوقات او " جو خواب آلود " و گاهی هم یک تندرو خطرناک خطاب می‌شود. اگر بخواهیم به تاریخ رجوع کنیم باید گفت: در این مرحله از مبارزات انتخاباتی در سال ۲۰۱۶، کلینتون در میان طرفداران سخت گیر ترامپ به یک شخصیت حقیر تبدیل شده بود، اما شرایط امروز در مورد بایدن متفاوت است.

از همه مهتر اینکه ترامپ در سال ۲۰۲۰ با شرایط دشواری رو به رو است، اکنون وی سابقه‌ای را پشت سر خود دارد که برای چند سال حتی در اوج رونق اقتصادی از محبوبیت‌اش کاسته است. ترامپ اولین سیاستمدار آمریکایی نبود که با انتخاب خود به عنوان یک فرد خارجی پوپولیست که درگیر تشکیلات فاسد است، در انتخابات پیروز شد. این رخداد قدمتی تاریخی دارد.

با این وجود آن دسته از افراد خارجی که ناگهان وارد واشنگتن می‌شوند، متوجه یک سری محدودیت برنامه تبلیغات انتخاباتی می‌شوند. این اتفاق برای فرماندار سابق مینه سوتا، جسی ونتورا، کشتی گیر حرفه‌ای سابق افتاد که در نهایت باعث شد وی از نامزدی برای دوره دوم در سال ۲۰۰۲ خودداری کند.

اگر بایدن چهره‌ای چابک و پر انرژی‌تر از خودش به نمایش بگذارد ترامپ با چالش بزرگی رو به رو خواهد شد با این حال بایدن به هیچ وجه در روز سه شنبه قدرتمندانه ظاهر نشد.

به هر روی تفکر پشت سر استراتژی ترامپ هرچه که باشد، ناشی از استیصال نامزدی است که در بحران سلامتی غوطه ور است و تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند آن را کنترل کند، او در نظرسنجی‌ها به شدت عقب است و تلاش می‌کند تا مردم را متقاعد کند که شایسته به قدرت رسیدن در دور دوم ریاست جمهوری است.

نظرات بینندگان