معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور گفت: تمام دانشجویان، اساتید و کارمندانی که در مراکز دانشگاه به کرونا مبتلا بودند، بهبود یافته اند و هیچ مورد فوتی بر اثر کرونا نداشتهایم.
محمد هادی امین ناجی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: معاونت دانشجویی مراکز، تماس های بسیاری با خانواده دانشجویان مبتلا به کرونا داشته اند. به عنوان مثال در بازه زمانی شیوع کرونا دانشجویان بسیاری در شهرستان کاشان مبتلا به کرونا بودند که خوشبختانه بهبود یافتند و مورد فوتی نداشتیم.
به گفته معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور به صورت کلی آمار اساتید و دانشجویان مبتلا به کرونا زیاد نبوده و تعداد اندکی به این بیماری مبتلا شده اند و حتی اساتیدی که شرایط وخیم داشته نیز بهبود یافته اند.
امین ناجی با اشاره به تسهیلات جدید در سال تحصیلی جدید، اظهار داشت: دانشگاه پیام نور به مدت دو سال است که سبد غذایی را با همکاری سازمان دانشجویان و سازمان هدفمندی و پشتیانی از دانشگاه ها در دستور کار خود داشته است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور ادامه داد: صندوق رفاه دانشجویان متناسب با مراکز مختلف بودجه متفاوتی را اختصاص داده که به عنوان یارانه در اختیار مراکز قرار دادیم تا دانشجویان با کیفیت بالا و هزینه پایین به خصوص در ایام امتحانات از غذای گرم استفاده کنند.
امین ناجی افزود: صندوق رفاه متناسب به جمعیت دانشجویی پیام نور حدود ۵ میلیارد تومان برای غذای گرم اختصاص داده است تا هر دانشجو برای هر ترم خود از حدود ۵ یا ۶ وعده غذای گرم را با یارانه دانشجویی استفاده کند.
وی در خصوص افزایش خدمات بیمه دانشگاه گفت: هر دانشجو موظف است برای بیمه خود مبلغی را پرداخت کند. ما با هماهنگی هایی که با شرکت بیمه انجام دادیم، پشتیبانی از دانشجو را گسترش داده ایم به طوری که هر حادثه ای در طول تحصیل برای دانشجویان اتفاق بیفتد، بیمه حوادث دانشجویی این خسارات جانی را پوشش دهد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور توضیح داد: معمولا دانشجویان از خدماتی که باید به آنها ارائه شود، اطلاعات کمی دارند که ما امسال این موضوع را در دستور کار قرار دادیم تا دانشجو اطلاعات لازم را کسب کرده و بتواند از خدمات لازم استفاده کند. به طوری که اگر حادثه ای برای دانشجو پیش آمد؛ دانشجو بتواند با ارائه مدارک به مسوولان دانشجویی مراکز نسبت به فراهم شدن شرایط دریافت پشتیبانی شرکت های بیمه استفاده کند.
برگزاری آزمون ۴۸ هزار داوطلب کارشناسی ارشد در ۳۶ حوزه
امین ناجی با اشاره به اقدامات دانشگاه در زمان شیوع کرونا، تصریح کرد: در دوره کرونا تمام مراکزی که دانشجویان الزام به حضور در آنجا را داشتند، ضدعفونی شد و خدماتی با مشارکت کانون های هلال احمر و بسیج فراهم شد. همچنین سه محور، مشاوره و روانشناسی که کارشناسان ما از اسفند ماه تا پایان اردیبهشت آن را به صورت منسجم انجام دادند، ضدعفونی مراکز و همکاری و مشارکت حوزه کارآفرینی با کانون کارآفرینی برای تولید ماسک، مواد ضد عفونی کننده و گان با همکاری دانشجویان در استان هایی مثل آذربایجان شرقی و غربی، مرکزی و قزوین در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: برای برگزاری کنکور سراسری و کارشناسی ارشد مراکز ما سالن های ورزشی و سالن های امتحانی را با شرایط مطلوب آماده سازی کرده اند تا سلامت داوطلبان به طور کامل تامین شود. در برگزاری کنکور کارشناسی ارشد، دانشگاه پیام نور ۳۶ حوزه در ۲۵ استان دارد که حدود ۴۸ نفر از داوطلبان در این حوزه ها آزمون داده اند و ۱۵۲ نفر از آنها معلول بودند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور همچنین تصریح کرد: در آزمون دکتری نیز ۱۷ مرکز از مراکز دانشگاه با حفظ پروتکل های بهداشتی برپا شد و با توجه به شیوع بیماری کرونا این آزمون با رعایت نکات بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی بین صندلی های هر داوطلب صورت پذیرفت.
بنا بر آخرین گزارش موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه پیام نور با حدود ۴۶۶ مرکز (۱۳۰ مرکز آن ادغام شده و در سال تحصیلی ۴۰-۹۹ با شیوه جدید فعالیت می کند) و حدود ۵۴۶ هزار و ۸۸۶ نفر دانشجو مجموعه بزرگی است که در زمان کرونا پیشگام آموزش مجازی بوده و توانست در سیستم جدید آموزشی به نتیجه مطلوب برسد. همچنین مقرر شده است در ترم آینده تلفیقی از آموزش مجازی و حضوری را به دانشجویان ارائه دهد.