پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
طبق گزارش انجمن قلب آمریکا، بیماریهای قلبی حدود ۳۳ درصد از مرگ و میرها را در ایالات متحده تشکیل میدهند هر ۳۸ ثانیه یکبار یک نفر جان خود را به علت بیماریهای قلبی از دست میدهد. این تعداد ترسناک است، اما با نگاه دقیقتر به خوراکیهایی که میخورید میتوانید از این آمار وحشتناک جلوگیری کنید.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، رژیم غذایی خطرناک میتواند به میزان چشمگیری در افزایش کلسترول و فشار خون شما نقش ایفا کند. رژیم غذایی مملو از میوهها و سبزیجات رنگارنگ، غلات، سبزیجات غنی از فیبر، لبنیات کم چربی، مرغ و ماهی بدون پوست، آجیل، حبوبات و روغنهای گیاهی غیر گرمسیری مانند روغن زیتون میتوانند بدن شما را سالمتر نگه دارند؛ بنابراین مهم است چه خوراکیهایی را نخورید یا کمتر بخورید تا از سکته قلبی پیشگیری کنید:
بیشتر بدانید:
چیزبرگر
چیزبرگر یکی از انوع بسار محبوب برگر است که طرفداران پرشماری در سراسر جهان دارد، اما مصرف این نوع برگر در طولانی مدت ممکن است خطراتی مثل گرفتگی رگهای قلب را به بار بیاورد. به طور کلی از مصرف مستمر فست فودها پرهیز کنید.
کره و پنیر چرب
کره و پنیرهای چرب مانند پنیر گودا، چدار و پیتزا میتوانند به شدت روی رژیم غذایی شما تاثیر منفی بگذارند با این وجود، بسیاری از ما عادت کرده ایم از این نوع کره و پنیرها در غذاهای خود استفاده کنیم. اما استفاده مستمر از این خوراکیها میتواند به قلب شما فشار وارد کند.
مرغ سوخاری
هر کجای دنیا که بروید، طرفداران مرغ سوخاری حضور دارند. اما مرغ سوخاری سرشار از روغن و نمک است. اگر به این ترکیب پودرهای آرد و ادویهها و افزودنیها را هم بیفزاییم پس کاملا مشخص است که مرغ سوخاری یک ترکیب بسیار خطرناک برای قلب است.