arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۶۴۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۶ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹

چین؛ بالاترین خریدار نفت عربستان در ماه ژوئن

واردات نفت چین از عربستان در ماه ژوئن امسال در مقایسه با همین ماه در سال ۲۰۱۹ پانزده درصد افزایش یافت. با شیوع کرونا و سقوط قیمت نفت در بازارهای جهانی در ماههای مارس و آوریل، پالایشگاه‌های چین سفارش نفت از عربستان را افزایش دادند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

واردات نفت چین از عربستان در ماه ژوئن امسال در مقایسه با همین ماه در سال ۲۰۱۹ پانزده درصد افزایش یافت. با شیوع کرونا و سقوط قیمت نفت در بازارهای جهانی در ماههای مارس و آوریل، پالایشگاه‌های چین سفارش نفت از عربستان را افزایش دادند.

به گزارش انتخاب به نقل از بی بی سی، بر اساس آمار گمرک چین، واردات نفتی این کشور از عربستان در ماه گذشته (ژوئن) به ۲ میلیون و ۱۶۰ هزار بشکه در روز رسیده است.

این افزایش واردات پس از جنگ قیمت بین عربستان و روسیه، بزرگترین صادرکنندگان نفت در دنیا، در ماههای مارس و آوریل اتفاق افتاد؛ زمانی که شیوع کرونا بازار نفت را با مازاد تولید بزرگی روبرو کرد.

بر اساس آمار رسمی و گزارش‌ برخی رسانه‌ها، چین خرید و ذخیره نفت ارزان را افزایش داده است.

واردات نفت چین از روسیه هم در ماه ژوئن افزایش یافت، در این ماه چین روزانه کمی کمتر از دو میلیون بشکه نفت از روسیه وارد کرد که نسبت به ماه قبل و سال پیش از آن افزایش داشت.

بر اساس اعلام گمرک چین، ماه گذشته (ژوئن) در مجموع چین بیش از ۵۳ میلیون تن نفت وارد کرده که رکوردی تاریخی بر جای گذاشته است.

پیش‌بینی شده است که روند واردات بی‌سابقه نفت چین در ماه ژوئیه هم ادامه داشته باشد؛ بعضی محموله‌های که در ماه در ماه مه سفارش داده شده‌اند، هنوز در مسیر انتقال به چین هستند یا تخلیه بار آنها در بندرهای چین بکندی انجام می‌شود.

عربستان در ماه ژوئن در مقایسه با سایر کشورهای صادرکننده نفت کاهش بیشتری در تولید داشته است.

اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به همراه تولیدکنندگان بزرگ غیرعضو این سازمان (اوپک پلاس) از ماه مه (دو ماه پیش) روزانه نزدیک به ۱۰ میلیون بشکه از تولید خود کم کردند که معادل ده درصد عرضه جهانی نفت بود.

این تصمیم دو هفته پیش بازنگری شد.

از ابتدای سال جاری میلادی، بازار نفت مدام شاهد کاهش قیمت بوده است؛ در ماه آوریل قیمت نفت به ۱۶ دلار در هر بشکه رسید که پایین‌ترین در ۲۱ سال اخیر بود.

قیمت نفت غرب تگزاس هم برای قراردادهای آتی به دلیل پر بودن مخازن تا نزدیک -۴۰ دلار پیش رفت.

با همه‌گیر شدن کرونا، فعالیت‌ بسیاری از واحدهای صنعتی محدود یا متوقف شد؛ بسته شدن مرزها هم و توقف سفر هوایی هم بر تقاضای بازار نفت تاثیرگذار بوده است.

نظرات بینندگان