arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۶۴۲۴۳
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۲ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
محققان دانشگاه "تگزاس":

تغییرات کروناویروس باعث می‌شود، سلول‌ها آن را تشخیص ندهند

محققان مرکز علوم بهداشت دانشگاه "تگزاس" در جدیدترین مطالعه خود دریافته اند که کروناویروس جدید قادر به ایجاد تغییراتی است که خود را برای سلول های بدن ناشناس می کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محققان مرکز علوم بهداشت دانشگاه "تگزاس" در جدیدترین مطالعه خود دریافته اند که کروناویروس جدید قادر به ایجاد تغییراتی است که خود را برای سلول های بدن ناشناس می کند.

 مدیکال اکسپرس گزارش داد، ما با در اختیار داشتن رمز ورود درب یک ساختمان می توانیم بدون اینکه زنگ خطر به صدا دربیاید، وارد آن ساختمان شویم. اکنون به نظر می رسد که ویروس "SARS-CoV-۲" نیز همین طور وارد سلول ها می شود.

بیشتر بخوانید:

محققان مرکز علوم بهداشتی دانشگاه تگزاس در سن آنتونیو چگونگی دستیابی کروناویروس به این مهم را گزارش داده اند.

دکتر "یوگش گوپتا" نویسنده اصلی این مطالعه از گفت: ما ساختار آنزیمی به نام "nsp۱۶" را که ویروس آن را تولید کرده و سپس آن را برای اصلاح درپوش RNA پیام رسان خود استفاده کرده است، بررسی کردیم.

دکتر گوپتا افزود : این یک استتار است. به دلیل تغییراتی که سلول را فریب می دهد، پیام RNA پیام رسان ویروسی اکنون به عنوان بخشی از کد شخصی سلول در نظر گرفته می شود و سلول، آن را مهاجم تشخیص نمی دهد.

دکتر گوپتا گفت: رمزگشایی ساختار سه بعدی nsp۱۶ راهی برای طراحی منطقی داروهای ضد ویروسی در مقابله با کووید-۱۹ و سایر عفونت های خانواده کروناویروس در حال ظهور است. این داروها که مولکول های کوچک جدید هستند، nsp۱۶ را از ایجاد تغییرات منع می کنند و سیستم ایمنی بدن می تواند ویروس مهاجم را بشناسد و آن را یک مهاجم خارجی معرفی کند.

دکتر "رابرت هروما" استاد و رئیس دانشکده پزشکی لانگ گفت: محققان ساختار سه بعدی این آنزیم کلیدی کروناویروس جدید را که برای تکثیر آن مورد نیاز است، کشف کرده اند و یک منفذ در آن پیدا کرده اند که می تواند برای مهار این آنزیم هدف قرار گیرد. این یک پیشرفت اساسی در درک ما از این ویروس است.

در واقع به زبان ساده می توان گفت که RNA پیام رسان را می توان به عنوان یک منبع تحویل کد ژنتیکی به سایت های تولید پروتئین معرفی کرد.

این مطالعه در مجله Nature Communications منتشر شده است.

منبع: ایسنا

نظرات بینندگان