در پی حواشی ایجاد شده درباره مراسم ۵۰ سالگی بهشت زهرا، رییس سازمان بهشت زهرا درباره این مراسم توضیحاتی ارایه کرد.
سعید خال در گفتگو با ایسنا در تشریح حواشی مراسم پنجاهمین سال تاسیس بهشت زهرا (س) گفت: قرار بود به مناسبت ۵۰ سالگی بهشت زهرا مراسمهایی برگزار شود اما به دلیل شیوع کرونا تصمیم گرفته شد این مراسمها برگزار نشود و نهایتا به یک مراسم بسنده شد که جمع محدودی از پرسنل بهشت زهرا با یادگار امام دیداری داشته باشند.
بیشتر بخوانید:
وی با تاکید بر اینکه این دیدار کوتاه با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی انجام شد، گفت: این دیدار در جهت تکریم پرسنل بهشت زهرا انجام شد.
وی ادامه داد که "پرسنل بهشت زهرا در شرایط خاص و سختی کار میکنند و این کمترین کاری بود که ما برای آنها انجام دادیم."
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به وضعیت خاص بهشت زهرا گفت: واقعیت این است که همکاران تطهیرکننده ما با غم مردم در ارتباط هستند اما احساس دارند و نیاز به زندگی و شور و شادی.
سعید خال افزود: این افراد پنج ماه است که محل کار خود را قرنطینه کردهاند؛ در حقیقت در شرایطی که مردم محل زندگی خود را قرنطینه کردهاند این بچهها محل کار خود را که جایی بسیار خطرناک است، قرنطینه کردهاند.
وی ادامه داد: این پرسنل نیاز به تجدید قوا دارند و برگزاری جشن تولد و چنین واژههایی صحت ندارد. گاهی اخباری در فضای مجازی نادرست منتشر میشود که موجب رنجش خاطر این پرسنل زحمتکش میشود، در حالی که اینها از جان مایه گذاشتهاند.
رییس سازمان بهشت زهرا تاکید کرد: در این مراسم تلاش شد که پروتکلهای بهداشتی رعایت شوند، افراد به فاصله دو متر نشسته بودند، دیدار کوتاهی که در آن سه ویژه نامه تخصصی را رونمایی کردیم، برگزار شد و تنها قصد روحیه بخشی بود که با تعداد قلیلی از پرسنل به نمایندگی از کل پرسنل انجام شد و پرسنل مورد تجلیل قرار گرفتند اما متاسفانه به هیچ یک از این موارد پرداخته نشد و تنها بریدن یک کیک مورد توجه قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، انتشار تصویری از بریدن کیک در مراسم سالگرد ۵۰ سالگی بهشت زهرا در شبکههای اجتماعی با واکنش و حواشی مختلفی از جمله انتقاد از عدم رعایت پروتکل در شرایط کرونایی مواجه شد.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) از دستور شهردار تهران برای ساخت مرکز ایزوله بهشت زهرا(س) خبر داد. به گفته او، تا امروز بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در سایت بهشت زهرا(س) پذیرش شده اند. وی افزود: بهشت زهرا مدفن ۳۰ هزار شهید است که چهار هزار نفر آنها شهدای گمنام و ۲۵۰ شهید مدافع حرم هستند. دو هزار و ۵۰۰ نفر از مشاهیر، نام آوران و بزرگان این سرزمین هم در بهشت زهرا دفن هستند.