arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۶۰۰۱۴
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۳ - ۱۶ تير ۱۳۹۹

رئیس کمیسیون اقتصادی: احتمالا ۴۰ درصد کسری بودجه کشور داشته باشیم

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: کلیت وضعیت بودجه در سال ۹۹ وضعیت مناسبی نیست و پیش بینی می‌شود معادل ۴۰ درصد کسری بودجه کشور داشته باشیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: کلیت وضعیت بودجه در سال ۹۹ وضعیت مناسبی نیست و پیش بینی می‌شود معادل ۴۰ درصد کسری بودجه کشور داشته باشیم.

به گزارش مهر، محمدرضا پورابراهیمی پیش از ظهر دوشنبه در جلسه شورای شهرستان کرمان با اشاره به مباحث بودجه‌ای کشور در سال جاری گفت: کلیت وضعیت بودجه در سال ۹۹ وضعیت مناسبی نیست و پیش بینی می‌شود معادل ۴۰ درصد کسری بودجه کشور داشته باشیم، یعنی در بودجه جاری و عمرانی مشکل خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: کل بودجه کشور با شرایط خاصی رو به رو است اما با این حال باید از آن خوب استفاده کرد و با توجه به شرایطی که داریم اولویت‌های شهر، بخش و منطقه را مشخص و براساس آنها برنامه ریزی و کار کنیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از شهرداران و مدیران خواست تا اولویت‌های خود را با توجه به شرایط بودجه‌ای مشخص کنند تا در شورای برنامه ریزی در سرفصل‌های مرتبط قرار داده شوند.

پورابراهیمی بیان کرد: در ارتباط با معین‌های اقتصادی کار را به صورت جدی تر شروع کنیم به عنوان نمونه با شرکت مس باهنر توافق کردیم که فعالیت سرمایه گذاری در معدن مس را برای رسیدن به کاتدی که خوراک خودشان است آغاز کنند.

وی گفت: معین‌های اقتصادی علاوه بر طرح‌هایی که خودشان در مناطق اجرا می‌کنند، به شکل غیرمستقیم هم می‌توانند شغل ایجاد کنند، مثلاً از طریق ایجاد حساب و گردش مالی در بانک‌های صندوق کارافرینی، زمینه اشتغال جمعی را می‌توان فراهم کرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ظرفیت‌های زیادی داریم که می‌توان فعال کرد، بیان کرد: شرکت روغن نباتی جوپار تغییر مالکیت داده شده و چندین جلسه در این رابطه برگزار شده که امیدواریم هر چه سریع‌تر به اشتغال هزار نفر از قبل بر گردد.

پورابراهیمی به مراحل پایانی بررسی و اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد و گفت: با ابلاغ این قانون سهم عمده‌ای از درامدهای ارزش افزوده به شهرداری‌ها بر می‌گردد و کمکی به شهرها خواهد بود.

وی با بیان اینکه از سال گذشته مالیات بر ارزش افزوده از مالیات مستقیم بیشتر شده است، ادامه داد: تا یک ماه دیگر که ایرادات قانون برطرف و ابلاغ آن صورت گیرد، ظرفیتی برای شهرداری‌ها ایجاد می‌شود که درآمد پایداری داشته باشند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین بر لزوم ورود شهرداری‌ها به فعالیت‌های اقتصادی و ایجاد درآمد پایدار اشاره کرد و گفت: شهرداری‌ها الان بودجه ندارند و درامد صفر است، الان مدیران و شهرداران و شوراهای شهر باید به فکر باشند از ظرفیت‌های قانونی که در اختیار دارند برای اداره شهر استفاده کنند.

وی ابراز داشت: در خصوص تمکن سازی شوراها راهکارهای مختلف وجود دارد، ظرفیت‌های استانی و ملی هم در اختیار آنهاست و در کمیسیون اقتصادی مجلس آماده ایم که به این امر کمک کنیم.

نظرات بینندگان