پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حسن روحانی، رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، اظهار کرد: دوران ویروس کرونا تمام نشده، ولی شرایط ما از دیروز بهتر است.
به گزارش «انتخاب »، مهمترین اظهارات رئیس جمهور در جلسه ستاد مقابله با کرونا به شرح زیر است:
از همیاری مردم در شب های احیا که دستورات بهداشتی را رعایت کردند، تشکر میکنم.
در شرایطی هستیم که نباید بگذاریم اضطراب در جامعه ایجاد شود و نا امیدی فراگیر شود.
ما همچنان با یک ویروس خطرناک مواجه هستیم؛ ولی شرایط ما از دیروز بهتر شده است، در اوایل شیوع این بیماری اضطرابی در جامعه وجود داشت، در این مدت مهارت مردم و کادر درمانی به مراتب افزایش پیدا کرده است.
در حال حاضر مهارتها در مقابله با این ویروس افزایش پیدا کرده است، از طرف دیگر تجهیزات ما نیز رشد داشته است.
شرایط فردای ما در مقابله با این ویروس بدتر از دیروز نیست، مردم ضمن احتیاط باید به آینده خود کاملا اطمینان داشته باشند.
ما از پیک اصلی عبور کردیم.
فاصلهگذاری هوشمند اجتماعی ممکن است ماهها طول بکشد
در تهران راهپیمایی خودرویی برای روز قدس برگزار خواهد شد
رسانههای بیگانه به بهانهی کرونا به دنبال تعطیل کردن کشور بودند
قرار شده بود هر کسی که فهمیدیم مبتلاست باید به خود او، خانوادهاش و محل کارش ابلاغ کنیم؛ اما این کار بعضا انجام نشده؛ من چند مورد را اتفاقی بررسی کردم دیدم به خودش هم اطلاع داده نشده بوده یا به محل کار و خانواده هم گفته نشده؛ این مصوبه ستاد بوده و ضروری است
صحنهای روباز حرم مطهر امام رضا(ع) و دیگر اماکن مقدس از ابتدای ماه شوال به صورت محدود در برخی ساعات بازگشایی میشود.
صحنهای روباز حرم مطهر رضوی ۳ ساعت صبح و ۳ ساعت عصر به روی مشتاقان زیارت حضرت بازگشایی میشود.
رستورانها بعد از ماه رمضان در چارچوب پروتکلها باز خواهند شد
کنکور با رعایت پروتکلها انجام میشود
آمار از دیروز بهتره ؟؟!!!!
لااقل یه نیگا به همین آمار می نداختی
اقای رئیس جمهور کرونا روی 80 درصد مردم سالم براحتی مانند سرماخوردگی تحمل می شود. 20 درصد باقی ملت باید از خود مراقبت نمایند. برای درمان ان 20 درصد نیز پیشنهاد می شود به ترتیب زیر عمل گردد.
1- محل های خاص جدا از بیمارستان ها برای نگهداری بیماران کرونائی با زمینه بیماری ایجاد شود.
2- افراد جوان و سالم برای پرستاری این بیماران اموزش فوری داده شود
3- هر 20 نفر از این افراد اموزش دیده زیر نظر یک پزشک عمومی و 3 پرستار جوان وسالم باشند.
4- درمان باید بصورت تنظیم مواد سیتوکین باشد یعنی باید انترلوکین 10 را زیاد و سیتوکین های دیگر را کاهش داد. برای این منظور هم انواع دارو وجود دارد.
5- اگر بیماران نیاز به کمک های تنفسی و قلبی پیدا کردند به بیمارستان منتقل شوند.
6- عامل همه بیماری های غیر واگیر دار نیز چاقی است که موجب اترواسکلروزیس می گردد می باشد . لذا باید سیاست دولت برای کنترول وزن ملت باشد.
7- بنابراین باید زندگی بحال طبیعی بر گردد و افراد پر خطر از حضور در اجتماعات مراقبت نمایند.
چند نکته درباره بیماری کرونا و چگونگی روبرو شدن با این ببماری :
به گمان بنده راه درست مبارزه با کرونا تنها این نیست که مردم برای ماههای زیاد وبلند دست از کار بکشن و در خانه بمانند ؛ این کار برای یک مدت کوتاه در زمان اوج بحران نزدیک دو هفته تا اندازه ای پذیرفتنی وخردمندانه هست بیشتر از آن زیانهای جبران ناپذیری را در پی خواهد داشت.
مردم تاکی باید از ترس این بیماری خودشانرا درخانه زندانی کنند و همه کارها و آموزشگاهها و دانشگاه بسته باشه؟! آیا می دانید پیامد وسرانجام آسیب آن چند برابر زیان این بیماریست؟
این کار ما مانند این می ماند که مردم برای ترس از گناه و آلوده نشدن به گناه خود را در خانه زندانی کنند وبیرون نیان !!!! آیا به دید شما این کار درسته یا باید به گفته شهید مطهری با روی آوردن به تقوی ستیز هم در بین مردم بود و هم گناه نکرد.
زیانهایی که با این روش غلطی که ستاد ملی مبارزه با کرونا درپیش گرفته در سال جهش تولید زیانهای جبران ناپذیری درپی خواهد داشت چه از نگاه عقب افتادن درسی دانش آموزان و دانشجویان چه از نگاه کار و زندگی مردم که پیامدش نابودی خانوادهاست همچنین به تولید کشور زیان فراوان وارد میکنه!
یا ماندن در خانه سبب دعوا و درگیری بین افراد و آسیبهای روانی خانوادها خواهدشد و کانون خانواده را باخطر فروپاشی روبرو خواهد کردهرچند این روزها دراثر گرانی؛ بیشتر خانواده ها حال خوشی ندارند و نباید با کارهای غلط دیگرنمک رو زخمشان پاشید!!!
من دسترسی به دست اندر کاران و تصمیم گیران بهداشتی بالا ندارم اما از شما خواهش میکنم این راهی که برای مبارزه با این بیماری درپیش گرفته شده راه درستی نیست وبه ترکستانه! زندانی شدن و بیرون نرفتن راه مبارزه با آن نیست!!!
بهترین روش رویارویی با هر گرفتاری و بیماری با ابزار مناسب است و آنچنان باید خود را توانمند کرد که هم
به تندرستی مردم و هم به کار و زندگیشان آسیب وارد نشه که برخی کارها مانند گند زدایی پی درپی گرفتن جلوی دهان و چشم (زدن ماسک) یاهر ابزار درست دیگر نه ترسیدن و فرار کردن و پنهان کردن خود!!!
همانطور که گفتم راه گناه نکردن زندانی کردن خود در خانه نیست بلکه باورها وایمان خودرا آنچنان بایددربرابر گناه بالا ببریم که هم گناه نکنیم هم خود را درخانه زندانی نکنیم!
دراینباره از کارشناسان زبده و توده مردم بایدخواسته بشه که دیدگاهشانرا برای دست اندرکاران بفرستن تابهترین گزینه و روش مبارزه با این بیماری پیدا بشه و به آن رفتارکرد تازیانش از این راهی که اکنون درپیش گرفته شده کمتر باشه.
درپایان دراین روزهای بزرگ و ماه با برکت برای همه آرزوی تندرستی وشادابی دارم