arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۳۸۹۱۴
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۱۶ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۹

برنامه هوشمند شرکت اپل مبتلایان به کرونا را غربالگری می‌کند

شرکت اپل یک برنامه جدید برای شناسایی مبتلایان به کرونا راه اندازی کرده است. این برنامه با پشتیبانی مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده اجرایی شده  است و در کوتاهترین زمان به شما می‌گوید به قرنطینه نیازی دارید یا خیر.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شرکت اپل یک برنامه جدید برای شناسایی مبتلایان به کرونا راه اندازی کرده است. این برنامه با پشتیبانی مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده اجرایی شده  است و در کوتاهترین زمان به شما می‌گوید به قرنطینه نیازی دارید یا خیر.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب این اپلیکیشن با نام "Apple COVID-۱۹" به مردم می‌گوید که آیا باید قداماتی مانند مسافت اجتماعی را رعایت کنند یا بر اساس پاسخ‌های کاربران، توصیه می‌کند آزمایش کرونا را انجام دهند یا افراد را به مراکز درمانی می‌فرستد.

این برنامه نتیجه همکاری بین اپل، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها و کاخ سفید است. برنامه مذکور در اپ استور و به صورت آنلاین در دسترس است و کاربران آیفون می‌توانند با پرسیدن از "سیری" به آن دسترسی پیدا کنند. برای مثال می‌توانند بپرسند: "چگونه می‌توانم تشخیص دهم که کروناویروس دارم؟ "

این برنامه کاربران را از طریق تعدادی سؤال درباره علائمشان راهنمایی می‌کند. برای مثال این برنامه شرایطی را شامل تمرین فاصله گذاری اجتماعی، ضد عفونی کردن سطوح در خانه‌ها و چگونگی معالجه‌های پزشکی و جستجو برای آزمایش کرونا ارائه می‌دهد. برنامه COVID-۱۹ اپل یکی از اولین محصولاتی است که به طور گسترده منتشر می‌شود و نتیجه تلاش دولت فدرال برای مهار کرونا با کمک شرکت‌های بزرگ فناوری است. اگرچه این برنامه مجموعه‌ای از داده‌های شخصی کاربران را شامل نمی‌شود، اما شباهت‌هایی با برنامه‌ای دارد که توسط دولت چین تهیه شده بود. این برنامه که توسط علی بابا طراحی شده به کاربران دستور می‌دهد براساس پاسخ‌های خود به سوالات نظرسنجی، قرنطینه خانگی را اجرا کنند.

بر خلاف برنامه چین، که به کاربران امکان می‌دهد داده‌ها را مستقیماً به دولت چین ارسال کنند، برنامه COVID-۱۹ اپل داده‌های کاربران را به دولت آمریکا یا اپل ارسال نمی‌کند. این برنامه با توجه به خط مشی رازداری خود، نیازی به ورود افراد با هر نوع شناسه ندارد. در عوض، این به عنوان یک ابزار غربالگری در نظر گرفته شده است تا بتواند بر اساس شرایط آن‌ها، راهنمایی‌های رسمی را به افراد ارائه دهد.

در اینجا نحوه عملکرد این برنامه ذکر شده است:

_برنامه قبل از شروع روند غربالگری، از کاربران با اطلاعات بهداشتی از CDC استقبال می‌کند

_به کاربران یادآوری می‌شود که راهنمایی برنامه هیچ اطلاعاتی را که مستقیماً توسط یک پزشک به آن‌ها داده شده، منتشر نمی‌کند 

_قبل از شروع غربالگری، به افرادی که علائم شدید کروناویروس دارند، دستور داده می‌شود فوراً با شماره فوریت‌های اورژانس تماس بگیرند

_برنامه افراد را از طریق تعدادی سؤال در مورد علائمی که تجربه می‌کنند راهنمایی می‌کند

_از کاربران سؤال می‌شود که آیا طی دو هفته گذشته سفر بین المللی داشته اند یا آیا در منطقه‌ای زندگی می‌کنند که شیوع کروناویروس را تجربه کرده است یا خیر

_سپس برنامه بر اساس پاسخ‌های افراد توصیه‌هایی را ارائه می‌دهد

_این برنامه همچنین حکمی را مبنی بر اینکه آیا کاربران نیاز به آزمایش کروناویروس دارند یا خیر ارائه می‌کند

برچسب ها: کرونا ، فناوری
نظرات بینندگان