سقای بی ریا از انتقادات برخی اصولگرایان نسبت به جبهه پایداری گلایه کرد.
محمد ناصر سقای بیریا، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی، پیرامون حضور مستقل جبهه پایداری در انتخابات مجلس شورای اسلامی به خرنگار «انتخاب» گفت: «در چند روز گذشته لیستی 60 نفره را اعلام کردهایم و در مرحله بعدی تلاش ما این است که با نیروهای انقلابی، به مشترکاتی حداکثری در لیست خود دست پیدا کنیم. در این مرحله ممکن است همه لیست با شورای ائتلاف مشترک باشد یا ممکن است در حد امکان اعضایی مشترک ارائه شود.»
وی در ادامه تصریح کرد: «برخی جریانها و افراد که جبهه پایداری را به تمامیتخواهی و تکروی متهم میکنند، تحلیل اشتباهی دارند. هدف ما استحکام نیروهای و جریانهای حاضر در انقلاب است و در این مسیر تا کنون گام برداشتهایم و طرحی منطقی را نیز ارائه کردهایم. همانگونه که تا کنون پیش رفته هیچگاه نگفتهایم لیست جدا ارائه خواهیم کرد. تلاش ما این است با الگوی موردنظر خود به وحدت برسیم. منتهی برخی دوستان سوء برداشت دارند و متوجه نمیشوند جبهه پایداری چه خدمتی به جبهه نیروهای انقلاب میکند. تا کنون اقدامات و کنشهای ما آثار بسیار خوب و مثبتی داشته و انتظار داریم در آینده نیز این تاثیرات مثبت ادامه و افزایش پیدا کند.»
این عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در بخشی دیگر از گفتههای خود پیرامون امکان ارائه لیست جدا از سوی اصولگرایان سنتی، در انتخابات مجلس پیشرو، تاکید کرد: «تلاش ما این است که از متلاشی شدن نیروهای انقلابی ممانعت به عمل بیاوریم. در صورتی که طرح مورد نظر ما به خوبی پیشبرود، تاثیری شگرف در وحدت نیروهای انقلابی خواهد داشت.»
سقایی افزود: «در طرح ما چهار لایه وحدت ارائه شده است. لایه اول بر مبنای عدم تخریب یکدیگر است. لایه دوم پایبندی به شاخصهای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری به عنوان ملاک انتخاب است. لایه سوم، تلاش برای گماشتن افراد مشترک در لیستها و لایه چهارم رسیدن به لیست واحد است. واقعیت این است که طرح ما به لیست واحد متنهی خواهد شد. اگر تمامی جریانهای انقلابی به این اصول پایبند باشند، احتمالا رسیدن به لیست واحد بسیار محتمل خواهد بود.»
این فعال سیاسی اصولگرا در بخشی دیگر از اظهارات خود پیرامون طرح مساله حضور چهرهای نزدیک به احمدینژاد، در لیست اصولگرایان اظهار داشت: «در ابتدای امر ضروری است به این نکته توجه شود که ما به عنوان جبهه پایداری ارتباطی با احمدینژاد نداریم. ما بارها اعلام کردهایم که تشکیل جبهه پایداری با جدا شدن از احمدینژاد بوده است. البته نیروهای انقلابی را از افرادی که قبلا با دولت احمدینژاد همکاری داشتهاند، مجزا میدانیم. مثلا بنده در دولت نهم مشاور رئیسجمهور بودم و اکنون برخیهای میگویند این احمدینژادی است اما این رویکرد به هیچ عنوان درست نیست. احمدینژادیها کسانی هستند که در جبهه بهار و امثال آن حضور دارند و از نظر ما افکار آنها قابل قبول نیست.»
وی در پایان تصریح کرد: «اطلاعی پیرامون قرار گرفتن نزدیکان احمدینژاد در لیست 90 نفره منتشر شده از سوی خبرگزاریها به عنوان لیست اولیه شورای ائتلاف در حوزه تهران ندارم و باید مساله را از کسانی پرسید که این لیست را منتشر کردهاند.»