پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
گیاهخواری را می توان یکی از پرطرفدارترین رژیمهای امروزی دانست. افرادی که از این رژیم تبعیت می کنند اغلب از نگرش نکشتن حیوانات زنده در کنار فواید گیاهخواری برای سلامتی تاکید دارند.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، برخی از تحقیات جدید نشان داده اند که به نظر می رسد گیاهخواری می تواند تاثیری بسیار مثبت بر عملکرد مغز داشته باشد. حتی روحیه شما می تواند بر آنچه می خورید تأثیر بگذارد. تحقیقات دانشگاه کرنل نشان داد دانشجویانی که احساسات منفی دارند، غذاهای ناسلم و چرب تری مصرف می کنند.
رژیم گیاهخواری با کاهش وزن ، کاهش قند خون و کاهش خطر ابتلا به سرطان یا بیماری قلبی ارتباط دارد. رژیم های غذایی مبتنی بر گیاهان سرشار از آنتی اکسیدان ها ، پلی فنول ها و اسیدهای چرب اشباع نشده است. کارشناسان گفتند که این ترکیبات به تقویت رشد ، اتصال و بقای سلولهای مغزی کمک می کند.
یک مطالعه در سال 2010 نشان داد که افرادی که فقط سبزیجات و میوه می خورند ممکن است فعالیت مغزی بالاتری در مقایسه با افرادی داشته باشند که محصولات حیوانی مصرف می کنند براساس برخی از مشاهدات ، گیاهخواران مادام العمر و گیاهخواران موقتی کمتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به زوال عقل هستند.
این در حالی است که پیش از این گفته می شد که گیاهخواری روی کاهش تمرکز تاثیر دارد. اولین مداویر، نویسنده مطالعه اصلی و دکتر روانشناس در انستیتو ماکس پلانک، گفت: "بررسی ما نمی تواند آزمایشات کنترل تصادفی در مورد ساختار مغز یا عملکرد آن را پیدا کند. با این حال ، ما شواهد قطعی برای انجمن های مرتبط با سلامت روان با رژیم های غذایی گیاهی یافتیم."
یک تحقیق دیگر نشان داد رژیم های غذایی وگان می توانند به مدیریت اختلالات خلقی کمک کنند ، اما یک تجزیه و تحلیل جداگانه هشدار داد که خوردن گیاهان ممکن است علائم افسردگی را افزایش دهد. افزون بر این ها باید دقت کنید که با توجه به کاهش مواد قندی در گیاهخواری باید به این موضوع نیز دقت کنید که گیاهان قندی نیز مصرف کنید.