arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۲۷۲۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۰۹ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۸

اولین مرگ ناشی از کرونا خارج از چین ثبت شد / بیمار فوت شده فیلیپینی در چین کرونا گرفته بود

یک فیلیپینی در اولین مورد از مرگ ناشی از کرونا خارج از خاک چین، بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داد. این فرد در داخل فیلیپین دچار این ویروس نشده بلکه پیش از آن در استان ووهان چین بوده و در آنجا مبتلا شده است. تاکنون ۱۴ هزار و ۳۸۰ نفر در چین به این ویروس جدید مبتلا شده و در مجموع ۳۰۴ نفر جان باخته‌اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد که وزارت بهداشت فیلیپین بامداد یکشنبه اعلام کرد که یک شهروند این کشور در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده و یک مورد ابتلای دیگر ثبت شده است.

سازمان جهانی بهداشت گفت که این اولین مورد مرگ ناشی از کروناویروس است که در خارج از کشور چین ثبت می‌شود، اما این فرد در داخل فیلیپین دچار این ویروس نشده بلکه پیش از آن در استان ووهان چین بوده و در آنجا مبلا شده است.

«فرانسیسکو دوک» وزیر بهداشت فیلیپین یادآورشد که ستاد ویژه تشکیل شده برای مبارزه با شیوع کرونا، پس از مرگ این شهروند فیلیپینی تصمیم گرفته است که همه پروازهای ورودی از چین را ممنوع کند.

وزارت بهداشت چین بامداد یکشنبه اعلام کرد که در روز گذشته ۲ هزار و ۵۹۰ مورد جدید ابتلا به کروناویروس جدید تایید شده و ۴۵ نفر دیگر از افراد مبتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

براساس آمار جدید وزارت بهداشت چین، تاکنون ۱۴ هزار و ۳۸۰ نفر در این کشور به این ویروس جدید مبتلا شده و در مجموع ۳۰۴ نفر جان باخته‌اند.

همه موارد جدید گزارش شده از ابتلا به این بیماری در روز گذشته در استان هوبی بوده است.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) روز چهارشنبه، ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ اعلام کرد که نرخ مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا (CFR) در حدود ۲ درصد تخمین زده می‌شود اما در عین حال این سازمان تصریح کرد که این یک برآورد خیلی زود و موقتی است که ممکن است تغییر کند.

ویروس کرونا که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در چین شروع شد، علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین، به شماری دیگر از کشورها از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی نیز سرایت کرده است.

دوره کمون یا نهفتگی نسبتا طولانی این بیماری تنفسی مرگ‌بار بین چند روز تا دو هفته متغیر است و همین امر موجب می‌شود مبتلایان تا پیش از بروز علائمی چون تب و تنگی نفس به مراکز درمانی مراجعه نکنند.

این ویروس برخلاف ویروس سارس که در سال ۲۰۰۳ در چین شیوع پیدا کرد و پس از سرایت به ۲۶ کشور جهان ۸ هزار و ۱۰۰ نفر را مبتلا کرد، در دوره نهفتگی نیز از فرد به فرد قابل انتقال است. کارشناسان تهدید واقعی کرونا را در همین قابلیت شیوع و انتشار گسترده آن می‌بینند.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان