پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حسن بیادی درباره اینکه آیا جریان اصولگرایی به وحدتی برای ارائه لیست میرسند، با اشاره به نقل قولی از بعضی از مسئولان شورای ائتلاف جبهه اصولگرایان مبنی بر اینکه جبهه پایداری از ائتلاف اصولگرایان انصراف داده است، اظهار کرد: از یک سو تمامیت خواهیهایی که در جریان اصولگرایی وجود دارد و از سوی دیگر در نظر گرفته نشدن حقوق جامعه بزرگ اصولگرایی منجر به این میشود که یک ائتلاف فراگیر و مؤثر در این جریان صورت نپذیرد.
وی با بیان اینکه اگرچه این نوع وحدت هم آثار خوبی در میان مردم ندارد، تاکید کرد: اهدافی که این ائتلافها پیگیری میکنند به دور از خواستههای مردم است و هنوز نتوانستهاند خواستههای مردم را احصاء کنند.
این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: مسئولان این ائتلاف بر اساس خواستههای گروهی و باندی خودشان تصمیمات را اتخاذ میکنند، بنابراین حتی اگر برنده مجلس هم شوند، پیروز اثرگذار نخواهند بود و نتیجه مثبتی را در بر نخواهد داشت.
بیادی با بیان اینکه یکی از دلایل موفق نبودن انتخابات و ائتلافها و کارکرد منفی مجالس و شوراها این است که یک سیستم انتخاباتی صحیح و علمی وجود ندارد که بتواند تمام مشکلات را پوشش بدهد و در عین حال فراگیر هم باشد، گفت: در نتیجه هر معضلی در زمینه انتخابات متصور است و همچنین هزینههای گزافی را به جامعه ملتهب امروزی ما تحمیل میکند.
وی در زمینه ساختار مدیریت اجرایی کشور گفت: ساختار مدیریتی موجود در کشور شایسته جمهوری اسلامی نیست، شایستگی جمهوری اسلامی بالاتر از این چیزی است که وجود دارد؛ با توجه به اینکه قدرت منطقه هستیم، میطلبد که ساختار اجرایی کشور قویتر شود و از طرفی نیز قویتر شدن جایگاه احزاب میتواند در این موضوع موثر باشد.
این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: قبول حضور آقای قالیباف در شورای ائتلاف، بیشتر به ضرر وی خواهد بود و دلیل آن هم این است که وقتی کسی تفکری را ارائه میدهد باید افرادی را انتخاب کند که متناسب با آن تفکر باشند.
بیادی خاطرنشان کرد: وقتی میخواهیم سهمی را از ائتلافی بگیریم در نهایت افراد طبق نقطه نظرات نهایی مدنظر آن ائتلاف مأمور میشوند و در نهایت نتیجه و خروجی، مجلس آتی میشود؛ اما میشود همچون مجالس گذشته که روز به روز افول کردهاند تا جاییکه بیشتر به یک مجلس فرمایشی میماند تا یک مجلسی که باید در رأس امور باشد.